Šta je novo?

Yunet optika - mts

Vlasnička struktura YuNet Internatinal je:
  • 80% Telekom Srbija
  • 20% familija Bogoljuba Karića

Tako da nema previše brige.

Može Karić da proda udeo eto i YuNet u "Supernova familiju" 😂

Nadam se da će biti akcije i u junu kada mi ističe ugovorna obaveza za BOX4.
500/250 za 1990 je odlična cena, fiksni mi ne treba (ni sada nije priključen), TV neću iz inata (od 250 kanala, ne računajući sport, gledam 5-6), a za mobilni ću naći neku varijantu

Poslednja izmena:
Moja poruka je bila u temi o Orion telekomu, očigledno ju je mod premestio ovde.

Kakvi su sa dostupnošću, ima li ih baš svuda gde i telekoma? Vukao sam se par dana sa Yettelom, nudili paket i na kraju kad je trebala montaža nema kapacitet da bi mi na kraju rekli samo da nisu još dobili pristup mom selu. Sad jurim alternativu. 😁

Tvoje selo ima bas MTS optiku ili Supernova optiku? Pošto to dvoje nije isto i s Supernova mrežom možeš da se slikaš 😅 Tj mogu i ja 2 puta se slikam: moje selo ima Supernova optiku i ex-Orion_sada_isto_Supernova optiku 🙄

Tvoje selo ima bas MTS optiku ili Supernova optiku? Pošto to dvoje nije isto i s Supernova mrežom možeš da se slikaš 😅 Tj mogu i ja 2 puta se slikam: moje selo ima Supernova optiku i ex-Orion_sada_isto_Supernova optiku 🙄
Baš baš mts. Bilo mi je čudno kad su mi iz Yettel-a otkazali ugradnju, gledao na telesrbija - nisu ažurirali podatke za šabačka sela a vidim da tu jedno selo blizu mene magično ima pristup i Yettel-u i YuNet-u a mislim da su dobili optiku isto kad i mi...

Nemam pojma, ja znam da jedno selo u okolini Šapca ima Supernova optiku od avgusta-septembra 2020.

A u mom okruženju i po Vojvodini generalno je često prisutan taj duo: Supernova i Orion optika.

Kod nas su radili par godina, i prošle godine mislim da je puštena u rad mts optika. Dolazio čovek par puta moji sve nešto bili u fazonu videćemo i čovek odustao na kraju. Ja dođem na par dana međutim vezan sam za internet i onda šta god da radim nerviram se sa 30/3 protokom, a u NS mts optika 400/400...

Posalji im mail i pitaj za dostupnost na adresi.
Ne kosta nista.

Ne vidis kad ne citas temu...
Bukvalno na prosloj strani pise:

P.S.: Mada sad vidim da ti ovaj citirani post jos od pre 5-6 stranica, ili si citao sve pa prevideo (u tom slucaju se izvinjavam) ili si nabasao random na post i preskocio sve.
Obrisali ne radi

Pozdrav, kao zrtva MTS mafije gledam da se prebacim i ja negde, vidim da je dosta vas pominjalo ovde 500/250 za 1990 s nekim popustom, jel sam to propustio jer na sajtu je taj isti 2990 ili se negde drugde obracunava taj popust? Hvala unapred.

Ja koliko vidim link vise ne radi 😅
banda ovde javila da gase 🤣

Niste propustili, pisite im mail za tu akciju i verovatno ce vam odobriti.

Upravo sam dobio reklamu na Instagramu.

Prilozi

• IMG_9482.jpeg
    IMG_9482.jpeg
    184.8 KB · Pregleda: 93
Koji god imaju na sajtu.
Eto, možeš i na Instagramu ako imaš nalog.
Ili ih zovu na broj i odmah im kaži za akciju. Tako možda i najbrže.
Koji telefon? Nemam pojma, neki sa sajta. 😂

Ne vidim tu njihovu akciju na sajtu, ima samo 2.990 za 500/250 (UO 24m). Jel to neka "usmena" akcija?
Bili juče, montirali, radi. Dobije se "aktivni" (ne znam kako se to tačno zove, meni više liči na FC media converter) Huawei ONT i Nokia ruter. Pošto imam svoju opremu povezao sam svoj ruter na ONT, promenio WAN port podešavanja i sve je proradilo bez problema.

Akciju su mi ponudili kroz mail, kada su mi poslali ponudu.

Izvinjavam se ako je tema pogrešna. Da li neko koristi dodatni HBO paket uz Yunet Optiku/TV BOX paket?
Zanima me da li je uz taj paket dostupna i HBO Max aplikacija?

(Edit: Njihova podrška nema odgovor na to pitanje).

Poslednja izmena:
Ja ih cekam evo vec 3 cu nedelju da dodju da montiraju. Obecali za 2-3 dana. Pa Kazu u Valjevu sam samo ja. Pa su mi rekli da imaju jos jednog. Urgiramo e mailom i porukama nekoliko puta. Vec nedelju dana se niko ne javlja. Najpovoljniji su , al sta da se radi!
Sutra im pisem e mail da otkazujem.

Ma da,morao sam i ja u Ns cekati da nakupe jer ekipa dolazi samo iz Bg. Velik grad pa nije dugo trajalo ali u Valjevu ce,izgleda,trajati.

Nazad
Vrh Dno