Jezik pregrizao. 🤣Može Karić da proda udeo eto i YuNet u "Supernova familiju" 😂
U što Supernova, ne mogu se ispravim xD@nenadjow
Kad ne mogu ja da ga imam da ne može niko 😂😂😂
Svi da budemo Supernovi, superpovoljni, Super CG-NAT 🤬🤬🤬 💩 💩
Zato što Telekom kupuje SVEEE i sve što su kupili osim eto YuNet-a je završilo "interesano" pod Supernova "brend".U što Supernova, ne mogu se ispravim xD
Nesam školovala xDZato što Telekom kupuje SVEEE i sve što su kupili osim eto YuNet-a je završilo "interesano" pod Supernova "brend".
Najnovija žrtva toga je Orion.
Evo najsvežiji info - podneo sam zahtev za proveru preko yunet sajta https://yunet.rs/proveri-dostupnost-na-lokaciji/, u roku od pola sata su mi poslali ponudu. Imaju i u aprilu tu akciju, tako da sam se prijavio za 500/250 za 1990RSD, UO 24 meseca.
Uzgred uspeo sam da otvorim link za akciju za april:
Bukvalno sam samo promenio "mart" u "april". 😂
Baš baš mts. Bilo mi je čudno kad su mi iz Yettel-a otkazali ugradnju, gledao na telesrbija - nisu ažurirali podatke za šabačka sela a vidim da tu jedno selo blizu mene magično ima pristup i Yettel-u i YuNet-u a mislim da su dobili optiku isto kad i mi...Tvoje selo ima bas MTS optiku ili Supernova optiku? Pošto to dvoje nije isto i s Supernova mrežom možeš da se slikaš 😅 Tj mogu i ja 2 puta se slikam: moje selo ima Supernova optiku i ex-Orion_sada_isto_Supernova optiku 🙄
Obrisali ne radiNe vidis kad ne citas temu...
Bukvalno na prosloj strani pise:
P.S.: Mada sad vidim da ti ovaj citirani post jos od pre 5-6 stranica, ili si citao sve pa prevideo (u tom slucaju se izvinjavam) ili si nabasao random na post i preskocio sve.
Na koji mail tačno? 😁Niste propustili, pisite im mail za tu akciju i verovatno ce vam odobriti.
Bili juče, montirali, radi. Dobije se "aktivni" (ne znam kako se to tačno zove, meni više liči na FC media converter) Huawei ONT i Nokia ruter. Pošto imam svoju opremu povezao sam svoj ruter na ONT, promenio WAN port podešavanja i sve je proradilo bez problema.Ne vidim tu njihovu akciju na sajtu, ima samo 2.990 za 500/250 (UO 24m). Jel to neka "usmena" akcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari