mwsavko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.10.2014
- Poena
- 465
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz & Cooler Master Hyper TX3 EVO
- Matična ploča
- Asus P5QL Pro
- RAM
- Kingston HyperX DDR2 8GB (4 x 2GB)
- GPU
- AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 SDRAM 128-bit
- Storage
- Hitachi 500 GB + Hitachi 320 GB
- Zvuk
- Microlab FC330
- PSU
- FSP SP500-A 500W
- Kućište
- Codegen Briza 6099 Black
- Monitor
- LG 24MKBK400H
- Miš & tastatura
- A4 TECH V7M Bloody Gaming & A4Tech KB-28G
- Ostale periferije
- Mi Box S,TCL 55 C805
- Laptop
- Toshiba Satellite C855-1UK
- Mobilni telefon
- Honor Magic 7 lite, Xiaomi Redmi Note 8t
- Pametni uređaji
- Zeblaze Vibe 7 pro
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Mozes otkazati porudzbinu i zatraziti refundaciju u vidu credita. Instant vracaju na nalog. Mada u tvom slucaju nije mali iznos od 16k. Ako planiras jos takve "velike" kupovine novac ce ti biti na nalogu i kad-tad ce biti iskoriscen. Bas juce sam otkazao jednu narudzbinu (proveravao onaj njihov win credit) i refund prebacio u vidu credita. I danas opet dobio claim credit. Ne mora nista da znaci ali sam misljenja da je takav tip otkazivanja narudzbine i refundacija u vidu kredita manje bolna po korisnike.Da mi je neko pričao, ne bih verovao da se kompanija kolika je temu bavi ovakvim pilićarskim forama.
Danas odradiše klasičnu bait and switch prevaru na claimcreditu.
Bilo 420% na 14000+ i vraćaju 13800. Ubacim u korpu za skoro 16k, standardno pokaže da sam ostvario maksimalni povrat. Platim da ne bi isteklo onih sat vremena i ponuda se vratila na nižu, da bi nakon plaćanja pokazalo ipak da je povrat 240% i da će vratiti 12000 i neke glupe kupone.
Odem na live chat, uđe neki agent, koji me ubeđuje da nije bilo 420, već 240% i da ću dobiti 12000, to je kao super povrat.
Još mi traži screenshot da vidi da je bilo 420%, kao da sam ja trebao da znam da će me prevariti, pa da imam dokaz. Nudio mi smešnih 220din kredita i još smešnijih 20% popusta. Neverovatno pilićarenje za 1800din.
Razmišljam da otkažem porudžbinu i zatražim refundaciju, ali će banovati claimcredit na nalogu sigurno.