gde si video promene, u mts aplikaciji?Nemam 5 ali imam 4.5, migrirali su me na neki nepostojeci super xxxxxxxl koji kosta 8100 dinara, naravno da sam podneo zahtev za raskid.
Zvao call centar.gde si video promene, u mts aplikaciji?
Upravo sam im i ja pisao.Ja sam im pisao na [email protected]
nisi citao par strana iza, sve su prebacili po mailu na svoj sistem idi na https://moj.mts.rs/Prijava-b2c zatrazi zaboravljena sifra po maiu koji si koristio kod oriona. U svakom slucaju i ja imam taj paket nista nisu obavestili samo su me prebacili na neki svoj paket tipa 600/600. Ne verujem da ce praviti ikom problem oko raskida ugovora, niti imaju prava niti su svakog pojedinacno jos obavestili, ono sto je sigurnije je da im posaljete mail da bi ostao vidljiv trag da ste primetili promenu i da ste zatrazili raskid ugovora, pa i da se pozovu na bilo koji raniju objavu vi imate trag da ste ih kontatirali videli promenu sami i trazili raskid, sve posle sto smisle nece proci. Sva prebacivanja su im verovatno jos u toku kada zavrse verovatno ce od tada biti neki period za raskid, naravno pratite i promene cena to tek ne bi smeli da vam naplate dinara viseUpravo sam im i ja pisao.
Imam samo net preko oriona, 2.5Gb/0.75Gb. Nikakvo obavestenje jos uvek nisam dobio, niti sam ikada bio mts korisnik pa nemam ni njihov nalog.
Pitao sam ih da li ce ispostovati ugovor koji sam potpisao sa Orionom, i ako nece, rekoh im da zelim raskid ugovora.
I sada moram da istrazujem koje su mi opcije... Jedno znam - mts me nece videti ako mi promene bilo sta iz postojeceg paketa.
Samo mejl, pisani trag, ako stigneš idi i do poslovnice podnesi zahtev za raskid - ne može da škodi, uvek možeš da se predomisliš ako ostave istu cenu/paket, a kako stoje stvari - neće. Verovatno neće ponoviti iste greške i razvlačenje kao sa exe net i total korisnicima.I ja sam ih sad zvao i pitao za migraciju kažu da nemaju informacije i da ću biti obavešten, ni za wifi ni za optiku, btw pitao sam i za račun jel će mi stizati ma mail kao od Orionu kažu da hoće, pa videćemo kad stigne račun, a sto se tiče neta i dalje ga nema kažu biće 🤣
И в6 адресе нису исте цгнат су 2a06:63cx а статичке 2a06:5b0x (x=0 Војводина и Београд, х=1 остатак Србије х=4 орион х=5 ексе и нетнет).Jedini način da te izbace iz CGNAT je da promene VLAN74 za pristup internetu na VLAN71 i dodele adresu iz pool-a za statčke a to ako uspeš bez plaćanja svaka čast.
Ne verujem da od nas 1000 nekome treba toliki upload, a narocito i 400 tv kanala. Meni dosta i brzina 100/10, samo da je stabilna i ne prekida, a tv kanala po zelji bi mi bilo dosta i 20. Snasli se da nam uvaljuju i ono sto nam ne treba, ako neces onda nista, sami donose zakone kako bi te lakse ojadili.Jel ovo sad KAO Supernovin 600 / 600 paket koji "samo" ne može da izvuče 580-600 Mbps download?
Zato sto je sve po principu ako prodje prodje, ko se zalio a ko nije.Nazvao sam i call centar. Javila se radnica koja mi je prvo rekla da sacekam da proveri, da bi mi rekla da ostavim kontakt telefon i da ce me neko zvati od njenih kolega. Ono sto mi jw bilo cudno, pitala me jw da li sam sa nekim razgovarao pre nje hahaa. Ko zna sta mute, tacno cu da odem do poslovnice i da trazim raskid dok nije istekao rok. Nwcu ni da cekam da mw zovu jer ocito da nas vacare...
Evo ti sveza ponuda od pre tipa sat vremena 🙂Jel možemo da čujemo informaciju kako je ta ponuda za Orion biznis paket izgledala? Jel bilo nekih dž meseci ili tipa neki popust 25, 30, 40% celu UO?
Nemam ni ja firmu ali mogao bih u teoriji da krenem da smaram ceo komšiluk i svu rodbinu dok ne nađem nekog ko ima PIB i hoće da mi učini 😅
Čitao sam ali mi je promaklo da to možemo da uradimo i mi koji nismo ranije koristili njihove usluge, hvala puno!nisi citao par strana iza, sve su prebacili po mailu na svoj sistem idi na https://moj.mts.rs/Prijava-b2c zatrazi zaboravljena sifra po maiu koji si koristio kod oriona. U svakom slucaju i ja imam taj paket nista nisu obavestili samo su me prebacili na neki svoj paket tipa 600/600. Ne verujem da ce praviti ikom problem oko raskida ugovora, niti imaju prava niti su svakog pojedinacno jos obavestili, ono sto je sigurnije je da im posaljete mail da bi ostao vidljiv trag da ste primetili promenu i da ste zatrazili raskid ugovora, pa i da se pozovu na bilo koji raniju objavu vi imate trag da ste ih kontatirali videli promenu sami i trazili raskid, sve posle sto smisle nece proci. Sva prebacivanja su im verovatno jos u toku kada zavrse verovatno ce od tada biti neki period za raskid, naravno pratite i promene cena to tek ne bi smeli da vam naplate dinara vise
Ne zanima me TV usluga niti mi treba toliko bez net (OK je i 500/100, taj 1 Gbps samo uz neku popust bar 25-30% bi uzeo) za tolikog mnogo para 😂Evo ti sveza ponuda od pre tipa sat vremena 🙂
4500din 1000/500, domen, i fixni IP i naravno televizija

Да ли си добио в6 адресе?@Zuel Više mi znači da NISAM na CG-NAT i imam port forward sa 50-100 Mbps upload nego da imam 600 Mbps upload koji ne mogu da koristim 🤬🤬🤬 jer više ne mogu van kuće da se nakačim na VPN server kući niti da streamujem muziku i video sa svog Plex servera.
Evo najsvežiji info - podneo sam zahtev za proveru preko yunet sajta https://yunet.rs/proveri-dostupnost-na-lokaciji/, u roku od pola sata su mi poslali ponudu. Imaju i u aprilu tu akciju, tako da sam se prijavio za 500/250 za 1990RSD, UO 24 meseca.Jel oni nemaju akvizitere? Možda je mogao da se izvuče još neki dodatni popust. I ja razmišljam da sa Oriona predjem na njih, Orion je bežični, a u međuvremenu je prošla MTS optika, predpostavljam da je to moguće tehnički?
Nisu te onda povezali ili su drugo ime iskoristili pisi im da ti daju user name , a mozda i nisu sve jos prebacivali, ovako meni stoji za nas paket, prebaci li su parametre na ruteru ka svojim mts serverima, voip sveČitao sam ali mi je promaklo da to možemo da uradimo i mi koji nismo ranije koristili njihove usluge, hvala puno!
Probao i uspešno sam se ulogovao sa mejlom koji sam koristio kod Oriona. Oni su me izgleda nekim čudom spojili sa nalogom pokojnog oca koji je imao nešto sa njima, mislim mobilni telefon ko zna kad. Vidim da piše ćaletovo ime.
Pod "Moje usluge" vidim samo Pripejd dopunu i da platim račun za drugo lice. Takođe mi stoji i obo obaveštenje kada uđem tu:
"Ulogovan si Lite nalogom i možeš da koristiš ograničen set opcija. Ako želiš da pristupiš i upravljaš svojim aktivnim uslugama, prijavi se svojim korisničkim nalogom."
Da nije smešno bilo bi tužno. Čekam svakako odgovor na mail koji sam im poslao.

Jesam, ali jaka vajda od nje što se tiče remote pristupa kućnoj mreži kad nisam kući pošto jelte ni jedan od 3 mobilna provajdera ne koristi IPv6 niti SBB, Yettel, A1, YuNet...Да ли си добио в6 адресе?
Druže, jel ti čitaš poruke, više ne postoji Orion za fizička lica samo Supernova od marta nezvaničnoZanima me da li neko moze da podeli iskustva sa Orion internetom bez ugovorne obaveze, kao i ljudi koji imaju ugovornu obavezu, kakav je kvalitet usluge? Lokacija Vukov spomenik ako je znacajno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari