Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Ali koji cirkus kad se zove onaj 0800100100 zbog televizije i kad krene da nabraja onih 5-10 opcija televizija. 🤣 Orion na kraju. 🤣 Tačno vidiš kako uspešno idu ta preuzimanja i integracije. 😁 Haos.

Jel zna neko gde proveriti kako se zove aktuelni paket..na mom portalu mts pise samo "box2 tv osnovni paket" a imao sam internet 2500/750 Mbs i 6 tv-a.

A šta mislite o A1 kućnom internetu + TV koji je na 5G mreži? Meni paket od 300mbps + TV za 3500 din deluje kao jedina budžet alternativa, a mogu i Netflix da nastavim preko njih uz prvih 6 meseci gratis. Yetell optika 300mbps + TV je 4500 din...
pogledaj imaju 3 paketa na 5g, na A1, mozda ce ti odgovarati. A tv ja kod sbb placam 2500 za sve mreze. Oni su svi napravili zbrke na svojim sajtovima da ne mozes ni da se snadjes. To su trgovacke fore.

Svratio do A1, pitao za kućni net, nisam u reonu koji pokrivaju, može samo 4g za 50/10 (1600 rsd) i 100/10 (2400 rsd) po rečima žene, i taman krenem, kad se setim i pitam da li ima ograničenja, kaže ima , 500 Gb.
ovo iznad sam hteo tebi da odgovorim.

Poslednja izmena:
Prebačen na SN u Nišu.

VLAN 74
CGNAT IPv4
/56 IPv6

1775197039667.png

1775197175423.png

Poslednja izmena:
@nikola5702 Da li ti sa "superadmin" ima dostupno ovo?

Pogledajte prilog 534255

@nikola5702 & @nidzesi Da li se vama kojima su uvalili CG-NAT sad na MojMTS nalogu vidi ili ne vidi internet usluga / internet paket pod "Usluge"?
I šta se dešava sa download i upload brzinama? Da li su promenjene ili ne?
Vidi se taj Configuration file meni.
Na mojmts nalogu nema nista pod usluge, samo je promenjen status u Moje porudzbine / Migracija vendor u ZAVRSEN.
Imao sam 2.5Gbps/700Mbps sada je 1000/500 Mbps...

Zvao i trazio da me izbace iz cgnat grupe, jos cekam odgovor. Jel nekome ovo uspelo?

Jedini način da te izbace iz CGNAT je da promene VLAN74 za pristup internetu na VLAN71 i dodele adresu iz pool-a za statčke a to ako uspeš bez plaćanja svaka čast.

Triple net+tv+fiksni sa 2340 na 7699. Neka hvala.

U nastavku odgovor mts-a
Poštovani,

Cena paketa iznosi 7.699 dinara, a račun za mart će biti sa 50% popusta.

Obaveštavamo Vas da od marta meseca novi član Telekom Srbija grupe, najveće telekomunikacione porodice u regionu, postao je Orion Telekom WiFi.
Na ovaj način svi privatni korisnici kompanije Orion Telekom WiFi imaće mogućnost da uživaju u najsavremenijim telekomunikacionim uslugama na našem tržištu, najboljoj optičkoj i mobilnoj 5G mts mreži, kao i najatraktivnijoj ponudi multimedijalnog sadržaja.

Korisnici kompanije Orion Telekom WiFi će sve usluge nastaviti da koristite neometano, a iste će u narednom periodu biti usklađene sa aktuelnom mts ponudom.

U nastavku Vam dostavljamo link sa sajta, gde možete preuzeti našu aplikaciju i dobiti dodatne informacije.

Aplikacija Moj mts | mts - Tvoj svet

Takođe, u nastavku teksta obaveštavamo i MOVE:

MOVE aplikaciju preuzmite sa Google Play ili App Store-a, prijava se vrši unosom "moj mts" korisničkog imena i lozinke.

Na laptop-u pristupate aplikaciji move putem sledećeg linka: https://play.move.tv/

Lozinku za pristup move aplikaciji kreirate sami.

Ukoliko Vam nisu poznati podaci za logovanje na portal Moj mts, promenu lozinke možete izvršiti na stranici: https://moj.mts.rs/promena-lozinke/odabir-opcije

Molimo Vas da promenu lozinke izvršite putem opcije JMBG broja i šifre korisnika koja je dostupna na računu za telekomunikacione usluge.

Na stranici prilikom unosa nove lozinke biće prikazano i korisničko ime Vašeg naloga.

Nakon uvida u korisničko ime i sa promenjenom lozinkom, možete se ulogovati na MOVE.

Više o MOVE platformi i aplikaciji saznajte na: https://mojasupernova.mts.rs/Privatni/Televizija/Move-TV

@nikola5702 Da li ti sa "superadmin" ima dostupno ovo?
Meni jeste.

@miki92 obrati pažnju, piše račun za mart će biti sa 50% popusta. Račun za mart. To znači da oni nas već mesec dana vode na novim paketima, a već 3 dana plaćamo punu cenu. A da nikoga nisu obavestili lično! Pa ovo nije kao Total TV, ovo je još gore!

I mene ovo zanima najviše - od kad defintivno teče rok za raskid ugovora bez penala?? Povećenje cene je nenormalno

Onda ili na A1 ili da prebacim na firmu biznis paket samo net ako nema druge...

^ pa izgleda od 5. marta kada su objavili onu sprdnju od vesti...
tako da ispada da je rok jos 2 dana za zalbu ili sta vec... videcemo 😀

Prosto je neverovatno u kakvom su oni rasulu 🙁 Juče opet pisao mejl, sve objasnio i tražio informacije što pre, jutros opet stigao generički odgovor, prosledili smo vaš slučaj nadležnoj službi, strpite se do odgovora. Malopre zvao, "izvinite, ali mi u kontakt centru nemamo te informacije, vidim vaš zahtev mejlom, odgovoriće vam neko na mejl". Neverovatno je da mesec dana ne može da se sazna šta se dešava sa uslugom. Pri tom, i dalje imam Orion IP adresu, internet mi radi normalno, bez prekida, ali naravno da neću da pristanem ni na kakvo povećanje cene (što sam napisao i u mejlu). Ne želim ni da nosim opremu na slepo, pa tamo sa njima da se prepucavam i da ne znam dal su mi stvarno raskinuli ugovor.

Meni u Nišu ne radi net već sat vremena, zvao da prijavim rekli proslediće prigovor kolegama i otkačili me, imam samo net kod oriona nemam tv

^ pa izgleda od 5. marta kada su objavili onu sprdnju od vesti...
tako da ispada da je rok jos 2 dana za zalbu ili sta vec... videcemo 😀

Auuuu... Nemam reči... Znači koga preveslaju ostaje sa ludačkom cenom do kraja UO - katastrofa!!

Imam Orion 4,5/1 + tv, plaćao 2599,33, pisao mail i pitao o poskupljenju i raskidu u slučaju istog, odgovorili mi
"Obaveštenje o promeni koja je usledila je dostupno putem linka https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...EKOM-WIFI-NOVI-CLAN-TELEKOM-SRBIJA-GRUPE.html

Vaš paket je migriran na aktuelnu ponudu naših paketa (Super PLAN 2 XXL (Net 4500 + TV), a mesečna naknada će iznositi 8099,00 dinara (sa e-računom 100,00 dinara umanjenje).

Popust na naknadu od 50% se primenjuje prvih mesec dana (4050,00 dinara)"

Na koji mail si pisao? Hvala

Meni u Nišu ne radi net već sat vremena, zvao da prijavim rekli proslediće prigovor kolegama i otkačili me, imam samo net kod oriona nemam tv
Jutros od 6 do pola 8 nije radio. Kad je proradio, proradio je kroz Supernova a ne Orion infrastrukturu.

Aktivno rade migraciju.

ajd da malo razjasnimo, telekom je kupio orion wifi, ili kompletan orion? ja sam na optici dual tv hypersonic metro 4.5, tv i za sada jedina komunikacija sa mts je sms u kojem kažu da ja plaćen račun za februar...danas mi je stiglo ažuriranje sistema i ubačena je move aplikacija...

s jedne strane mi bezveze da se guram unapred i pitam mts šta dalje, a opet ne bih baš voleo da me zaskoče sa računom od 8000...u zgradi srećom imam sve moguće provajdere tako da bajagi imam izbor, iako izgleda da je sada manje više sve telekom...jel da išta pitam mts ili da čekam neku zvaničnu informaciju?

Poslednja izmena:
ajd da malo razjasnimo, telekom je kupio orion wifi, ili kompletan orion? ja sam na optici dual tv hypersonic metro 4.5, tv i za sada jedina komunikacija sa mts je sms u kojem kažu da ja plaćen račun za februar...danas mi je stiglo ažuriranje sistema i ubačena je move aplikacija...

s jedne strane mi bezveze da se guram unapred i pitam mts šta dalje, a opet ne bih baš voleo da me zaskoče sa računom od 8000...u zgradi srećom imam sve moguće provajdere tako da bajagi imam izbor, iako izgleda da je sada manje više sve telekom...jel da išta pitam mts ili da čekam neku zvaničnu informaciju?
Možeš da pitaš ali malo šta i oni znaju da kažu. 😁 Neobavešteni. 🤣

pomocicu ti tako sto je jos pre par meseci orion sva fizicka lica pretplatnike prebacio na orion wifi, prodao tu firmu posle mtsu ti sad ostalo zakljuci sam 🙂

Hm, da li je bolje pitati ili čekati zvaničnu informaciju do zadnjeg časa? Prijatelju, oni su trebali da daju zvaničnu informaciju pre mesec i više dana. Ti kao da ne živiš ovde
kako god, niko ništa zvanično nije dobio a zvanično je kad kažu/napišu e sad ste kod nas uslovi su takvi i takvi...neke odgovore su dobili ljudi koji su se sami raspitivali, ali to su i dalje pojedinačni slučajevi...

Nazad
Vrh Dno