Slažem se, i meni lepša polovina ajfon.Pa žena i dosta ljudi u okolini je na ip, nativno prebacivanje full slika bi mi bilo od koristi baš.
Radi vam na Samsungu 🙂
Za ostale ima dosta aplikacija od kojih bih izdvojio LocalSend:
LocalSend: Share files to nearby devices
LocalSend is a free, open-source, cross-platform file sharing tool that allows you to share files to nearby devices.localsend.org
Open source, besplatna, bez reklama i za razliku od drugih rešenja radi na svim uređajima i platformama: Android OS, AndroidTV, FireOS, Windows, Linux, macOS, iOS 🙂
Može i web:
LocalSend Web
Share files between your browser and other devices running LocalSend.web.localsend.org
Ako ništa makar znamo da ne radi 5g na p6 pro na poslednjoj beti.. 🙂
Ne radi.@sdejan @nightshadow radi li Google VPN?
Da, znam da nismo podržani region al' reko' čisto da proverim.. možda su promenili politiku 🙂Vpn je vezan za Google nalog, na koju ti se zemlju vodi, tako da je to druga priča od operatera i 5g, barem mislim
Треба ли да се активира 5Г негде нешто?Ima, ja sam na mtsu i imam
Pa to ti kažem, do tvog broja je, ne do telefona.Јесте подешено све...Али неће ни моја картица у другом телефону...У којем иначе има 5Г на А1...Али неће ни А1 у пикселу....
Све сам пробао, али постоји једна зачкољица...у КРАЉЕВУ НЕ ПОСТОЈИ 5Г СИГНАЛ, није пуштен и не зна се када ће...Мислим да је у томе проблем.Probao reset network settings?
Da, MTS nema mogućnost 5g u dosta opština u zemlji zbog instalirane huawei opremeСве сам пробао, али постоји једна зачкољица...у КРАЉЕВУ НЕ ПОСТОЈИ 5Г СИГНАЛ, није пуштен и не зна се када ће...Мислим да је у томе проблем.
Хвала на помоћи свима.
Gledam i meni se pojavilo, ali nije dostupnoIzašlo mi posle današnjeg apdejta Phone aplikacije, mislim da ranije nije bilo.
Imas betu phone aplikacije?Ja nisam na beti isto, ali je Phone aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari