Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa žena i dosta ljudi u okolini je na ip, nativno prebacivanje full slika bi mi bilo od koristi baš.
Slažem se, i meni lepša polovina ajfon.

Za sada sa svojim fonom poslovnim ajfonom i da njom koristim send anywhere app, ali bi baš najs bilo da ima nativno, kad već znamo da može

Radi vam na Samsungu 🙂

Za ostale ima dosta aplikacija od kojih bih izdvojio LocalSend:

Open source, besplatna, bez reklama i za razliku od drugih rešenja radi na svim uređajima i platformama: Android OS, AndroidTV, FireOS, Windows, Linux, macOS, iOS 🙂

Može i web:

Poslednja izmena:
Radi vam na Samsungu 🙂

Za ostale ima dosta aplikacija od kojih bih izdvojio LocalSend:

Open source, besplatna, bez reklama i za razliku od drugih rešenja radi na svim uređajima i platformama: Android OS, AndroidTV, FireOS, Windows, Linux, macOS, iOS 🙂

Može i web:

Radi i na pixelu, ali ne u Srbiji, to je cela poenta.

Ako ništa makar znamo da ne radi 5g na p6 pro na poslednjoj beti.. 🙂

Kao ni volte.

Vpn je vezan za Google nalog, na koju ti se zemlju vodi, tako da je to druga priča od operatera i 5g, barem mislim

Vip и Lelekom нема 5Г на бета#3

Ne, čim sam apdejtovao dobio sam 5G. Proveri preferred network type

Prilozi

• Screenshot_20260329-180944.png
    Screenshot_20260329-180944.png
    110 KB · Pregleda: 60
Mislim da su potvrdili svi da imaju, i A1 i mts i yettel.

Proveri da li je tebi na kartici/tvoj broju aktiviran pre svega, a ovo u podešavanjima samog telefona se podrazumeva

Јесте подешено све...Али неће ни моја картица у другом телефону...У којем иначе има 5Г на А1...Али неће ни А1 у пикселу....

Јесте подешено све...Али неће ни моја картица у другом телефону...У којем иначе има 5Г на А1...Али неће ни А1 у пикселу....
Pa to ti kažem, do tvog broja je, ne do telefona.
Ali me čudi, jer je 5g prvi proradio na A1 svima, na mts i yettelu je zezao, te nije uključen, te Samsung ne može te ovo ono, dok kod A1 toga nije bilo..

Омогућен је 5Г на овом броју, пиксел 9 ХЛ, једино ако нема везе са базним станицама у Краљеву. Инсталирана бета од НУЛЕ, није апдејтована на постојећи 16.

Probao reset network settings?
Све сам пробао, али постоји једна зачкољица...у КРАЉЕВУ НЕ ПОСТОЈИ 5Г СИГНАЛ, није пуштен и не зна се када ће...Мислим да је у томе проблем.
Хвала на помоћи свима.

Све сам пробао, али постоји једна зачкољица...у КРАЉЕВУ НЕ ПОСТОЈИ 5Г СИГНАЛ, није пуштен и не зна се када ће...Мислим да је у томе проблем.
Хвала на помоћи свима.
Da, MTS nema mogućnost 5g u dosta opština u zemlji zbog instalirane huawei opreme

Pitanje za poznavaoce, posto pixel 9 pro ide dalje, a ja ga prijavio na betu 17, interesuje me sad koja je procedura da ga vratim na fabricka podesavanja sa stable 16?! ... da li prvo moram da ga opt out sa bete (i to je dovoljno), ili samo da odradim reset all ili nesto trece?

Opt out I ide update koji radi factory reset.

Izašlo mi posle današnjeg apdejta Phone aplikacije, mislim da ranije nije bilo.

Prilozi

• Screenshot_20260403-100232.png
    Screenshot_20260403-100232.png
    198.5 KB · Pregleda: 49

Prilozi

• Screenshot_20260403-112930.png
    Screenshot_20260403-112930.png
    143 KB · Pregleda: 44
Ja nisam na beti isto, ali je Phone aplikacija.

Ja isto imam to. Ali naravno imam i disablovan ai core 🤣

Prilozi

• Screenshot_20260403-120649.png
    Screenshot_20260403-120649.png
    175.2 KB · Pregleda: 20
kakva je selfie camera na 9, ili pro? ne znam koji da uzmem, nisam odusevljen selfi kamerom na telefonima koji sam probao.

Nazad
Vrh Dno