Stizu li redovno sms poruke na dodatnu esim, posto sam negde procitao da sms poruke stizu samo na glavnu karticu?^ Ja sam pre par dana aktivirao, mora se do poslovnice. Fizička kartica mi je u ruteru za kućni net, a kod supruge u telefinu e-SIM (pozivi, SMS, net).
Izgleda da je tako, nažalost. Sve informacije do kojih sam trenutno došao kažu da SMS poruke dolaze samo do glavne kartice.
Skineš app,ubacism 9esim karticu i "narežeš" fizički sim.Zbog toga sam prvobitno napisao da bih koristio 9esim adapter🙂.Da li neko ima iskustva sa tim adapterom?
Možda kod mts ne moraš da brišeš aktivan esim na telefonu na kojem obavljaš operaciju.
Direktno sa sajta.Gde si uzimao, na 9esim sajtu ili na Aliju?
Carina za Sim karticu veličine leka za progutati? 🙂Ja sam na ali v3 platio oko 15e i carina, negde do 20e otp...zavisi kakav tajming ubodes, ume nekad da ima popust u vidu coinsa itd itd
Ali koju god da uzmes, ima da radi...razlika je verv samo u memoriji, kolko profila moze na jednoj itd
Pogledajte prilog 534226
Ma vise su neki njihovi troskovi-otvaranje paketa i jos nesto bese...ali da, u poslednjih godinu, godinu ipo sve sto sam od alix uzeo, je imalo neke troskove...bilo eto sim kartica koja je veca od zrno graska za malo...Carina za Sim karticu veličine leka za progutati? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari