Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Takođe, ističe mi ugovor 6. marta za Mts-om, potrebna mi je ponuda za prenos broja u A1 mrežu.

Potreban A1 agent za dva MTS broja bez ugovora.

Potreban agent od mts-a. Moze i prelazak u A1 pa ako ima i od njega agent moze da se javi.

Od agenti mazno nema ništa, šta li se uopšte nadamo ovde za tako nešto !!!

Pozdrav, za ostanak u a1 nakon Mega plana ponudili su Neo30 po ceni 6 meseci bez naknade i 18 meseci po 1.175 din.

Potreban agent za Yettel, za produžanje ugovora za Total Data, ističe početkom februara, unapred hvala

Broj u A1 bez ugovorne obaveze
Interesuje me najbolja ponuda za ostanak u mreži / prelazak na mt:s ili yettel.

Interesantni su mi paketi: Neo Super/Ultra kod A1, 5ica M/L/XL kod mt:s, Yettel XL kod yettela.

Broj u A1 istekla ugovorna obaveza.

Zanimaju me najjaci paketi u MTS-u i Yettel-u.

Agent mtsa ili yetela, prenos iz A1 posle isteka mega plana i inercije globaltela.

Da li neko od A1 agenata nudi 5G KućniNet Duo Plus u Smederevskoj Palanci?

Ima li neki agent a1 da prebacim broj sa mtsa u a1, ponuda

Ima li neki agent a1 koji moze da ponudi bolju ponudu od standardne sa sajta? Uskoro mi ide obnova za 2 ugovora

Tražim najbolju ponudu za novi mobilni broj, što više interneta u paketu i mora da bude eSIM.

Tražim ponudu za obnovu postpaid paketa na Yettel-u, ugovor ističe za oko mesec dana.

Interesantne su mi ponude tipa 12x1 dinar, 12x50% popusta na nove pakete.

Stari sam korisnik Yettela i ne bih ponovo da prolazim igranku sa podnošenjem zahteva za prenos broja samo da bih dobio dobru ponudu.

A1 agent ako ima, prebacio bih broj iz Yettel-a, zanima me 12m po 1rsd i 12m 50% Neo Surf bez uređaja.

Prebacujem prepaid Globaltel broj u postpaid. Neka se javi A1 agent (interesantne tarife:NEO 30, NEO Super i NEO Surf).

Razmisljam o prenosu broja iz Yettel-a (problem sa signalom) na A1, mozda Mts. Trebaju mi neograniceni pozivi i 10 ili vise gb interneta. Ista cena tokom ugovorne obaveze.

Da li ima ponuda za Mogorola signature uz Neo Super na 24 meseca povoljnija od one na sajtu?

Presao bih sa mts prepaid na A1 postpaid. Uslovi 50% popusta tokom cele ugovorne obaveze od 2 godine.

Ugovor istice 18.aprila na Neo Neo. Ako ima agent A1 da zavrsi ugovor za Neo Surf sa 6m free, 18m 50% neka se javi. Rado bih ostao u A1 za ok ponudu.

Nazad
Vrh Dno