adachi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.08.2016
- Poena
- 155
128gb 😨😨😨Google Pixel 11 Pro - https://www.androidheadlines.com/google-pixel-11-pro
128gb 😨😨😨Google Pixel 11 Pro - https://www.androidheadlines.com/google-pixel-11-pro
A uvek im neko kaže 2-3 godine posle šta treba da (ne) rade128gb 😨😨😨
Ja da sam Gugl namerno bih plasirao takve glasine u etar da se narod unapred pripremi, lakše će progutati ako se unapred pomire sa tim razočarenjima.Za sada je sve to rekla kazala.. ali ovo za ram me ne bi iznenadilo, svi Kinezi guraju 12gb rama na nove telefone.
Što je lik banovan?Dobro ste ga banovali 🙂
Pomislio sam da je AI bot
Kako ces gledati youtube 4k sa samo 114,7 mb/s ????Tu je i 5g, samo nema domet u kancu 🙂 baš ružna ikonica
Brzine nisu nešto, makar ovde.
Haha, pa vama stvarno ne treba 5g 😂Tu je i 5g, samo nema domet u kancu 🙂 baš ružna ikonica
Brzine nisu nešto, makar ovde.
Mislim da velikom delu Srbije 5G neće doneti revoluciju, jer iz raznih razloga neće moći da vide te benefite.Haha, pa vama stvarno ne treba 5g 😂
Da ne pokvari vid na 1440 ili ne daj Bože na 1080??? Toga se bojimKako ces gledati youtube 4k sa samo 114,7 mb/s ????
Na MTS isto ima ogranicenje brzine za hotspot. Dok je na telefonu brzina 400-500Mb/s kada povezem laptop na hotspot brzina bude 60-80Mb/sSa druge strane ljudi se na temi za 5G merenja žale da na A1 (koji za sada ne ograničava ništa) imaju jako nekonzistentne brzine zbog kvaliteta signala u određenim delovima grada, pa ni to nije sjajno. Plus, A1 mislim limitira protok na hotspotu tako da i oni koji imaju super brzine i sve im se sklopilo nogu to da iskoriste na telefonu. Za MTS ne znam kakva je situacija, ali eto dva od tri nisu idealna, ili imaju čudna ograničenja ili nešto fali, itd.
Meni u stanu mts izlazi na 1000-1300.Na MTS isto ima ogranicenje brzine za hotspot. Dok je na telefonu brzina 400-500Mb/s kada povezem laptop na hotspot brzina bude 60-80Mb/s
Pitanje za poznavaoce, posto pixel 9 pro ide dalje, a ja ga prijavio na betu 17, interesuje me sad koja je procedura da ga vratim na fabricka podesavanja sa stable 16?! ... da li prvo moram da ga opt out sa bete (i to je dovoljno; znam da su pisali na sajtu da se gube svi podaci pa moguce da je onda to clean all), ili samo da odradim reset all ili nesto trece?
www.google.com
Prenaviknut na samsung, ne znam šta drugo da kažem...bolest. Fali mi toliko (verujem mnogima) gluposti i sitnica da to nije normalno.Kad pre ide dalje😀
Kod mene u kući situacija je sledeća: supruga Apple, moja malenkost Google, tablet Samsung. Suma sumarum, svi vrše svoju primarnu funkciju bez problema i ni na jedan uređaj/UI nemam zamerki. Jedino mi kod iphone-a tastatura očaj (supruzi odgovara).Prenaviknut na samsung, ne znam šta drugo da kažem...bolest. Fali mi toliko (verujem mnogima) gluposti i sitnica da to nije normalno.
P.s. bio sam ubeđen da nikad ne koristim double tap to lock dok nisam krenuo sa pixelom
Double tap to lock podesiš u dva poteza na pixelu, ima neka app, da me ubiješ ne znam sad kako se zove. 😀
Ja podesio kad sam uzeo telefon i zaboravio da postoji
Isto i meni je bilo kad sam prelazio sa p7 pro na 10 Pro xl, ali sam onda saznao ovde za ovu app pa prešao na nju, verujem da bi se i ona sama namestila. Dosta je bolja od wodgeta jer radi i na lockscreenu itdJa koristim screen off widget od kako imam P6, automatski se namestila sa P6 na P10, nisam nista morao opet da je podesavam..
Taj vibrate to answer na ajfonu nekad radi nekad ne, kako mu se ćefneJa nikada tu app nisam instalirao jer traži premisije za sve, tipa da ti prati klikove stalno itd itd. Kapiram da to mora tako da bi radilo ali i dalje čekam da Google firma od bezbroj triliona dolara ubaci 2 tap to lock I vibrate on call answer.. :/
Neverovatno da im to niko ne traži tamo na bug trackeru ili redditu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari