Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Meni se obicno ta poruka pojavi kad jedan ili vise artikala nestane sa stanja (a i dalje stoji u korpi kao da je sve ok).
Takodje, po meni nije bas najjasnije prikazan arikal koga nema na stanju, bukvalno se moras dobro zagledati u "Dodaj u korpu" dugme da shvatis da artikla vise nema (doduse, ima i ispod sitan teksta da ga nema na stanju, ali meni cesto promakne kad pogledam u brzini).
E sad, moguce da je kod tebe nesto drugo u pitanju.
Da, ispostavilo se da je jedan artikal uklonjen sa sajta iako sam juce mogao da ga obrisem i dodam ponovo u korpu. Nije bilo razlike u odnosu na ono sto je na stanju.
Tek jutros se pojavila poruka u korpi da izbacim ono sto nije dostupno.

Pitanje za ljude koji su trazili proveru DOT-a za gume pre kupovine, na koji ste mejl slali zahtev? [email protected] ili neki drugi? Kontakt forma ne dozvoljava unos dugackog teksta, jedino da ih zovem telefonom

Kad sam ih ja pitao za DOT, odgovorili su mi da zbog velikog protoka robe, nemaju uvid u tačan datum proizvodnje guma ali da su sve gume do 2 godine starosti.

Videcemo sta kazu, ne bi me cudilo da je i neka greska na sajtu obzirom da gume istog/slicnog naziva postoje u vise varijanti sa razlicitom cenom a za sve je prodavac Spark.
Na jeftinijoj pise da ima rim protector sto je verovatno greska u opisu apropo cene, ali opet bi trebalo da je ista guma

1774005933165.png

Kad sam ih ja pitao za DOT, odgovorili su mi da zbog velikog protoka robe, nemaju uvid u tačan datum proizvodnje guma ali da su sve gume do 2 godine starosti.

Problem nastaje jer podrška i magacin nisu na istom mestu i moraju da se iscimaju da pozovu, veliki posao bogati 🙂Screenshot 2026-03-20 125321.png
Ja sam ih cimao za 2 različite i odgovorili su
🙂

Ja kad sam jednom naručivao, stigle su mi gume direktno od firme Baki doo.
Drugi put su mi stigle direktno od Kemoimpexa.
U oba slučaja, prodavac je bio Spark, tako da nije ni čudo što ne znaju DOT jer te gume nisu ni prošle pored njih.

Aplikacija za ios baguje vec par dana. Od danas uopste ne mogu da se ulogujem. Na kompu sve normalno

Šta je ovo ananas izmuljao sa naplaćivanjem dostave?
Član sam A+ kluba
Za vikend naručivao neku seckalicu za luka koja je 1900 i po inerciji ubacim do 2000, kupku za decu, plaćanje karticom, kad pogledam racun mnogo veći a ono deli na dve narudžbine i za obe naplaćuje postarinu.

Jedan artikal je A+ a drugi nije, prodavac Spark za oba artikla.
Probam druge artikle i opet isto, na kraju sam uzeo najjeftinija dva artikla od Sparka da prebacim 2000.
Pogledan predhodne dve pošiljke iz januara i februara obe od različitih prodavaca, obe mešane A+ i obični artikli, Spark plus neki drugi prodavac, obe bez plaćanja pošiljke, jedna plaćena karticom druga pouzećem.

O tome sam ja pisao skoro. Ako nije sve istog skladista gleda kao posebne porudzbine cak iako je prodavac isti.

To mi se desilo sada prvi put, mislio samd a je do iznosa pa sam podigao iznos preko 5000 i opet isto
Na ovaj nacin se ne isplati narucivati ako ovako deli

Zna li neko da li kod ananasa kada piše "ponuda važi do npr. 31.03." uključuje 31.03. ili ne?

Jel beše ako se jedan dan dobije fiskalni račun, isporuka dolazi sutra?
Juče popodne mi stigao mail sa fiskalnim računom, a na statusu stoji da je kurir preuzeo pošiljku. Da li da danas očekujem ili se može desiti da bude i sutra ili kasnije? Trebalo bi onda da se organizujem da neko bude kući

U toku dana bi trebalo.

Pa da, upravo zbog toga sam i zbunjen. Nisam dobio ni viber ni mail da mi stiže paket, a fiskalni sam dobio juče

U pitanju je city. Ne verujem da će danas biti, evo već skoro 14, ni traga ni glasa.
Izgleda da to što se dobije račun dan pre nije garancija da će danas biti isporučeno

Citi mi je isporucivao vise puta, mislim da je samo jednom bilo sutradan a sve ostalo dva ili tri radna dana.

Ja za pošiljku uvek dobijem fiskalni odmah nakon što je kurir preuzme od pošiljaoca. Pa onda ide po dinamici svojstvenoj Beogradu i različitim službama, konkretno za City je razmak par dana. Evo i sada čekam jednu preko njih, u ponedeljak stigao mejl od Ananasa sa računom i još uvek nije najavljena. Verovatno će sutra.

Jel beše ako se jedan dan dobije fiskalni račun, isporuka dolazi sutra?
Juče popodne mi stigao mail sa fiskalnim računom, a na statusu stoji da je kurir preuzeo pošiljku. Da li da danas očekujem ili se može desiti da bude i sutra ili kasnije? Trebalo bi onda da se organizujem da neko bude kući
Cim kurir preuzme salju racun,kada treba da bude isporuka onda salju mejl da danas ocekujes posiljku.

Da pitam, ako se otkaže neki kupljeni proizvod i plaćen je karticom, za koliko vremena ananas vrati novac?
Prošlo je oko 5 sati od kupovine.

Par dana, 2-3.

Odvratni Bi* Ban* mi otkazao porudzbinu, nadam se da ce mi reaktivirati vaucer koji sam potrosio na tu kupovinu...
Sto je najgore kupim dodatno nesto sto mi ne treba za 2000 da bih ispunio uslov za vaucer i to mi stigne, a ovo glavno mi otkazu 🙄

Ma oni pojedine stvari i nemaju na lageru, i kada se pojavi porudžbina tad kontaktiraju uvoznika ili dobavljača i ako oni taj proizvod nemaju sledi otkazivanje porudžbine, tako sam ja bio prošao sa el. šporetom.

Sad taj uredjaj ima opet na Ananasu kod istog dobavljaca, ali skoro 10k skuplji, teska mutljavina😏

Nazad
Vrh Dno