Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Nece app5000 na laptopu, a na telefonu nece da radi plaćanje zeza aplikacija, tri karticesam probao. Jel zna neko nešto molim vas? Hvala

Probaj da ubacis app5000 na telefonu, meni se onda pojavila i na racunaru u browseru i tu sam i platio.

Hvala, uspeo sam sada konačno na tel, satima pre toga nesto nije htelo...uglavnom i dalje radi app...
Ja ubacio, došao do plaćanja, kako odoh da pogledam SMS da vidim kod za autorizaciju plaćanja tako se u aplikaciji nešto desilo i vratilo me na poručivanje, i sad mi više ne prihvata ovaj app5000. 🤔

Zato sto Ananas racuna da si ga iskoristio a moze jednom po korisniku. Zovi ih da isprave ili pisi mejl podrsci.

Ako neko ima vaucer za kupovinu preko 20k bio bih mu zahvalan, pokusao sam da uzmem jos nesto pa da iskoristim ovaj app5000 medjutim ne radi vise.

Da, sa androida, i sa Ipad-a ...neće.

Edit :Neki bag bio sad prođe...
🙂

Poslednja izmena:
Zdravo, da li ima možda neki aktivan kod trenutno od 5000? Isprobao sam gore neke navede ali nažalost ne rade. Hvala

500 za jednu kupovinu iznad 3.000 RSD do 31. 3. 2026
Promo kod: tqgPqiit

500 na 3000
dCGC7a7T
do kraja dana

Ako neko potroši ove gore, i dalje radi...

aimasve!

500/3000

Napraviš još 1 nalog ili koristi google za logovanje

U zadnji cas pa ako nekome znaci da iskoristi vaucer 10.000 na 50.000 neka pise u pp.

Pozdrav svima! Ako neko ima višak vaučer od 10.000 dinara (za kupovinu preko 50.000) koji ne planira da iskoristi, bio bih mu veoma zahvalan da mi ga prosledi.

Nazad
Vrh Dno