Šta je novo?

Steam, Origin, Uplay, GOG - opšta pitanja / gifts, tokens...

GOG više nije u vlasništvu CDPR-a, jedan od osnivača je otkupio sve i sad je nezavisna firma. Ali CDPR naslovi će i dalje izlaziti na GOG-u

Ovo je odlična stvar. U današnje vreme gde za neke "super optimizovan" UE5 igre (to bio sarkazam) stave realne recommended spc. a gde u stvari misle 60 FPS u FHD. Ili 4K sa DLSS ovo će biti super dodatak review da se vidi kakvo je neoptimizovano smeće od igre. Pa da neki tamo C-s*****a ne priča kako nam treba jači komp. khm primer Borderlands 4, Starfield....

Jedino mislim da neće neki igrači to zlonamerno da koriste, tipa ako Steam ne povuče specifikacije računara kao za survey pa oni ručnu stave da imaju znatno jaču mašinu nego što stvarno imaju samo da bi jače blatili igru jer im se iz neko treće razloga ne sviđa.

Prijatelji htio sam pomoć od vas.Naime neko mi je prije godinu dana hakovao sve uplay naloge epic games itd.Nešto sam povratio ali nijesam uspio uplay naloge nijedan.Ako bi mi ko pružio podršku da vratim ta 2 naloga od uplay jer ne mogu da igram niti Far Cry niti Assassin Creed niti išta od Ubisofta.Ja znam passworde ranije mejl prvi od oba akaunta imam imam kodove od igirica koje sam kupio preko steama pa aktivirao na ubisoft.Rado bih platio ako bi mi mogao neko pomoći oko toga.

Prijatelji htio sam pomoć od vas.Naime neko mi je prije godinu dana hakovao sve uplay naloge epic games itd.Nešto sam povratio ali nijesam uspio uplay naloge nijedan.Ako bi mi ko pružio podršku da vratim ta 2 naloga od uplay jer ne mogu da igram niti Far Cry niti Assassin Creed niti išta od Ubisofta.Ja znam passworde ranije mejl prvi od oba akaunta imam imam kodove od igirica koje sam kupio preko steama pa aktivirao na ubisoft.Rado bih platio ako bi mi mogao neko pomoći oko toga.
Da li si kontaktirao njihovu podrsku i ostavio sve te informacije koje si sada nabrojao?

Jeste ali oni nikako to da potvrde jer sam promijenio internet provajdera i onda se ne poklapa ip adresa a i kompjuter sam promijenio od tada

posto imas pristup tom email idi restart password i stigne ti na mail link za reset passworda, kada su ulogujes stavis 2fa.

ako sam dobro shvatio?

ili su sada ti nalozi sa drugim email?

posalji supportu screenshotove transakcija kada si kupio, imas u steam purchase history

posto imas pristup tom email idi restart password i stigne ti na mail link za reset passworda, kada su ulogujes stavis 2fa.

ako sam dobro shvatio?

ili su sada ti nalozi sa drugim email?

posalji supportu screenshotove transakcija kada si kupio, imas u steam purchase history
to jedino tako jer su oni odmah i mejl i sve promijenili.Zanima me pošto ja slabije znam engleski da li bi mogao neko pomoći pa da mu platim nije problem.
Sta si imao na umu kada si zamolio zajednicu da ti pomogne ako tehnicka podrska ne uspeva da potvrdi da si ti originalni vlasnik naloga?
možda nijesam dobro napisao jer inače slabo objašnjavam i na našem a kamoli na engleskom. ko zna kako sam ja to objasnio

Danas mi je hakovan Epic nalog, samo su stugle par poruke na mail sa kojim je registrovan nalog, u spam su otisle, zamenili su mail i sada nemam pristup, nije mi jasno kako su 2FA zaobisli, popunio sam unu formu za recovery acc pa treba da izvrse dodatne provere i da mi je jave na mail u roku 48h...

Da javim da sam uspeo da povratim epic games nalog, poslao sam detaljan mail na [email protected] i pored one popunjene forme, u mailu sam poslao i screenshot-ove gde se vide kupovine igara/dlc.

Iskreno ne znam, i to me najvise plasi jos uvek, 2FA je bila od google authenticator, doduse promenio sam sifru na gmail koji takodje ima 2FA.

Meni je hakovan steam, imao 2fa , kaze da sam dopustio u okt 2025 kroz mail moj da i steam guard code, bio mi banovan steam iz community a do 2038 bukv
Juce imn poslao sve podatke, vrnuli mi acc i promenili sifru i vidim opet neko iz spanije kao, opet isti datum okt2025 da sam kao dao odobrenje kroz moj mail, a na mailu nikad nista ne klikcem eto reda radi, stavio sad i steam guard autentikator

Meni je hakovan steam, imao 2fa , kaze da sam dopustio u okt 2025 kroz mail moj da i steam guard code, bio mi banovan steam iz community a do 2038 bukv
Juce imn poslao sve podatke, vrnuli mi acc i promenili sifru i vidim opet neko iz spanije kao, opet isti datum okt2025 da sam kao dao odobrenje kroz moj mail, a na mailu nikad nista ne klikcem eto reda radi, stavio sad i steam guard autentikator

Na osnovu mog skromnog isksutva na Steamu, bio si žrtva phishinga tj. kliknuo si na link koji ti je neko psolao na chat i "ulogovao" se na sajtu koji samo izgleda kao Steam login stranica.

Na chat u Steam-u?
Nikad tamo nisam bio, lucajno izvalio za nalog jel sam video slika neki anime riba neka i kao banovan do 2038, uopste paznj nisam na to obracao - moja greska
Iam division 1 sa steam i max payne 3 koje igram s vremena na vreme
Opetpromenio passi na steam i na gmail i stavio taj steam guard

Da. Isto tako je koguće da ti je neko hakovao email nalog.

Nazad
Vrh Dno