I kakvi su utisci? Jel proleteo sistem, ram ok, baterija ok?
U mom slucaju za nijansu gori od 26.3, a koliko su ga nahvalili svi kad su probali 26.4RC, kao da je obnovio sve telefone i vratio kad su ih kupili
😀
Keyboard bug i dalje stoji tu. I sa tipkanjem i sa onaj emoji keyboard #$#%#!@#. (Da me ne nervira ovaj emoji keyboard bug, ostao bih na 26.3 dok radi telefon)
Takodje pojavili su se i vise bugova nego sto je pre bilo.
Opet se pojavio on bug sa smanjenim zvukom kad tipkas na tastaturi nakon restart telefona,a bio je jos kad sam kupio telefon (nije bilo uopste strasno jer restart radim bas retko), sto su ga bar kod mene na ios 26.3 ispravili.
Ne radi ona opcija (Screen Distance) sto te sprecava da ne drzis telefon preblizu kad blejis u njega.
Baterija za nijansu losija isto, ali nista strasno. (ne nije samo zato sto je jos skoro nakon apdejta, zato sam sacekao da prodje par dana, ali jos prvog dana isto trosi bateriju. Dok sa 26.3 nije trosio blesavo bateriju i neposredno nakon apdejta)
Na 26.3 jedini bug sto sam primetio i nervirao me je vezan za emoji tastaturu. Ostalo nisam primetio da mi baguje i baterija bila kao kad sam kupio telefon na 17.1, a kapacitet opao za jedno 600mah.
Iphone 15 pro max je u pitanju.