Dobio i ja juče isto.
Kontaktirao sam ih i tražio informacije šta se menja u odnosu na ugovor koji imam.I rekao sam da želim raskid ugovora ako dobijam manje nego što imam po važećem ugovoru.Na kraju je uz konsultacije ispalo da se ništa na menja.Ali ne verujem im baš.Koristim Orion tv aplikaciju sa svim kanalima.
Kontaktirao sam ih i mejlom i tražio konkretno šta se menja.Ništa precizno nisam dobio.
Ovo je odgovor:
" Poštovani,
Molimo da dostavite broj telefona za kontakt.
Obaveštavamo vas da je došlo do izmene programske šeme za Orion korisnike, sada Vam je dostupna kompletna ponuda kanala iz naše standardne programske šeme.
Orion TV aplikacija se uskoro povlači iz ponude i vise nece biti dostupna. Umesto nje, svoje omiljene sadržaje moćićete da gledate na novoj MOVE aplikaciji, koja donosi moderan interfejs, vrhunske sportske, filmske i serijske kanale, Video klub i brojne napredne funkcionalnosti, a tu su i posebne pogodnosti za korisnike mts tarifa.
MOVE aplikaciju možete da preuzmete sa Google Play ili App Store-a, a uslugu aktivirate na Moj mts portalu/aplikaciji.
Srdačan pozdrav,"
Sada čekam da mi odgovore.Ukoliko podignu cenu ili mi izbace neke kanale tražiću raskid ugovora.