Za to smo mi krivi jer se niko ne buni. Bas sam juce gledao ponudu italijanskog Vodafona, za 20€ na 5g neograniceno interneta brzine 2 Gbps, neograniceno minuta, 200 sms, roming za celu EU 15 Gb i za van EU 5 Gb i 1000 minuta prema inostranstvu i to u pripejdu, bez ucenjivanja ugovornim obavezama na dve godine. Pokrivenost im je 97% teritorije. I da to imam ovde, ne bi mi trebala ni optika. Najskuplji smo u Evropi. Nasi politicari dobili od EU 150 miliona evra da uvedu optiku po celoj teritoriji i od toga nema nista, a trebalo je da bude gotovo jos pre 3 godine.Gledam cene net paketa na Supernovi, znači katastrofa sa nas sa Oriona. Ja na Orionu imam samo optički net 2.5 Gb koji plaćam 1300 din a na Supernovi 1 Gb 7500 din!
Ostani slobodan paket - 4ti dan bez neta. Samo je nestao signal. Telekom daje samo generičke odgovore: "Jao izvinjavamo se, zvace Vas. Dosta je Vas Orion pretplatnika pa rešavaju probleme redom." Nemaju pojma ni oni.Da li još nekome ne radi internet već par dana? Zvao sam ih tri puta, ali mi nisu ništa konkretno rekli gde je i u čemu je kvar
Zvao MTS, 800 100 100, objasnio šta i kako. Lik me pitao da li sam imao nekad usluge neke Telekoma, odgovorio sa da, lik mi tražio Ime i Prezime i rekao dajte mi par minuta. Par minuta kasnije rekao sređeno je - nećete ostati bez neta u 00:00.
Nego ćete 5 dana kasnije da ostanete bez neta ? 😔Ostani slobodan paket - 4ti dan bez neta.

Koji su to carevi .. sad gledam moj Orion baš...Nego ćete 5 dana kasnije da ostanete bez neta ? 😔
Sad baš nemaš optičkog signala ( = sija crveno LOS lampica) ili "samo" neće da autorizije ONT na mrežu a signala ima?
Jel sad na MojOrion imaš ili nemaš ovu nebulozu sa 10 sati?
Pogledajte prilog 533611
Ostani slobodan paket - 4ti dan bez neta. Samo je nestao signal. Telekom daje samo generičke odgovore: "Jao izvinjavamo se, zvace Vas. Dosta je Vas Orion pretplatnika pa rešavaju probleme redom." Nemaju pojma ni oni.
imam i ja ovu nebulozu isto sad proverioNego ćete 5 dana kasnije da ostanete bez neta ? 😔
Sad baš nemaš optičkog signala ( = sija crveno LOS lampica) ili "samo" neće da autorizije ONT na mrežu a signala ima?
Jel sad na MojOrion imaš ili nemaš ovu nebulozu sa 10 sati?
Pogledajte prilog 533611

Meni se prepaid nalog ne vidi na moj mts mozda zbog toga sto je drugi kontakt broj stavljen u mts i orion je na drugoj adresi@jomare Ako imaš sad ili si u prošlosti imao neku MTS usluge (mobilni, fixni, Box paket...) vezane za isti JMBG ostao ti je živ MojMTS nalog i MTS ih očigledno nalazi i "povezuje" Orion usluge / ugovore sa tim postojećim MojMTS nalozima. Dosta nas ima "migracija vendor" stavku vidljivu tamo na MojMTS nalogu.. Orion postpaid korisnicima se vide i TV i internet usluge i računi.
Kod mene kao prepaid korisnika nema još uvek ni usluga ni "račun", samo "porudžbina" za tu migraciju.
A ko nema i nikad nije imao MojMTS nalog ja pretpostavljam da će u dogledno vreme MTS po automatizmu da ih kreira i da korisniku na mail ili na SMS šalje korisničko ime, kao što su radili tokom 2025. kad su Supernova korisnike migrirali na MojMTS naloge?
Valjda su sličan pristup imali u decembru januaru za Beotel korisnicima?
Lol, ti imaš 3 stavke 😂 I paket i to 10 sati. Ti onda imaš aktiviran i sam paket do nekog datuma u budućnosti za razliku od mene.imam i ja ovu nebulozu isto sad proverio
tako je od kad uveliLol, ti imaš 3 stavke 😂 I paket i to 10 sati. Ti onda imaš aktiviran i sam paket do nekog datuma u budućnosti za razliku od mene.
A zašto imaš nadoknadu za 200 Mbps paket a sam paket 500? 😂😂
Imamo novosti za tebe! Svoje omiljene TV sadrzaje mozes da gledas na novoj aplikaciji MOVE, koja donosi moderan i pregledan interfejs, bogat izbor vrhunskih sportskih, filmskih i serijskih kanala, Video klub, kao i brojne napredne funkcionalnosti. Dodatne pogodnosti obezbedjene su i za korisnike mts tarifa. MOVE aplikaciju preuzmi putem Google Play ili App Store prodavnica, a uslugu aktiviraj na Moj mts portalu/aplikaciji, u mts poslovnici ili pozivom na 0800 100 100. Pokreni MOVE i uzivaj u novom TV iskustvu, s obzirom na to da Orion TV aplikacija vise nece biti u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari