Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Imam postpaid orion iptv pretplatu bez njihovog neta, noćas su mi promenuli tv kanale na mts listu.
Da li neko zna o kojoj bi se ceni radilo ako bi nastavio da koristim njihov iptv, ne znam na koji paket mogu da me prebace iz mts ponude.
Da li imam osnova da tražim raskid ugovora zbog eventualnog povećanja cene ili promene liste kanala? Nisu poslali nikakvo obaveštenje pa ne znam ni da li je počelo da teče 30 dana za otkazivanje usluge.

Krenuli su danas i u inbox da šalju letak mts Loyalty programa...krenuli su sa spam porukama nakon preuzimanja cele baze korisnika. Da napomenem da do sada nisam imao niti jedan mail od mts. Taman eto prilike da puknem silu love za s25 edge. 🙂

Imam postpaid orion iptv pretplatu bez njihovog neta, noćas su mi promenuli tv kanale na mts listu.
Da li neko zna o kojoj bi se ceni radilo ako bi nastavio da koristim njihov iptv, ne znam na koji paket mogu da me prebace iz mts ponude.
Da li imam osnova da tražim raskid ugovora zbog eventualnog povećanja cene ili promene liste kanala? Nisu poslali nikakvo obaveštenje pa ne znam ni da li je počelo da teče 30 dana za otkazivanje usluge.
Isti slučaj. Meni su kanali promenjeni u subotu. Odmah sam se obratio call centru za dodatne informacije u pogledu promene ponude i cene. Pre nekih sat vremena me pozvali iz mts-a i dali informaciju da se Cinestar kanali izbacuju i ne vraćaju (što smo i znali), a da su nam svi dodati kanali (osim Elite) otključani do daljnjeg. Ako nisu, trebamo da prijavimo korisničkoj službi. Kada su u pitanju cene, još uvek nemaju informaciju, bićemo obavešteni, kaže čim doznaju pozvaće me.
Sve u svemu, ništa novo nisam doznao.

Poslednja izmena:
Isti slučaj. Meni su kanali promenjeni u subotu. Odmah sam se obratio call centru za dodatne informacije u pogledu promene ponude i cene. Pre nekih sat vremena me pozvali iz mts-a i dali informaciju da se Cinestar kanali izbacuju i ne vraćaju (što smo i znali), a da su nam svi dodati kanali (osim Elite) otključani do daljnjeg. Ako nisu, trebamo da prijavimo korisničkoj službi. Kada su u pitanju cene, još uvek nemaju informaciju, bićemo obavešteni, kaže čim doznaju pozvaće me.
Sve u svemu, ništa novo nisam doznao.
Je l ima neki mejl te korisničke službe?

Koliko vidim MTS "podrška" samo prosleđuje zahteve / "dopise" 'Orion timu' a sami ne mogu ništa da završe kad su u pitanju Orion korisnici.

Opa, ukupno 547 kanala trenutno otvoreno 😀
Bio sad kod drugara što koristi orion tv, video sam kanale i to su kanali koji su i na supernovoj, pa barem da su aktivirali vraćanje unazad, jok samo gledanje svi ti bolji kanali što su imaju vraćanje unazad, dok ovde ne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Jedino ako ne bude fazon ko produži ugovor, dodatno da se naplaćuje to gledanje unazad i biće aktivirano.

Moze li neko proveriti rezoluciju kanala?
Kod mene su svi 720p i 576p, nema nijedan 1080p.

Jel neko napravio novi ugovor od kada je ovo preuzimanje u toku, hoce li samo da preslikaju cene i pakete sa mts ? ili ce zadrzati sve pakete uz korigovanje cena 🙂,

Otvorili sve kanale, ogromna vecina u bednoj SD rezoluciji za danasnje vreme, kad razvuces na ekran veci 55 kao da se dete igra temperama.
Ovo mi izgleda kao potez da odvrate ljude da raskinu ugovore , da im istekne 30dana zakonski rok a onda papreno da shure za TV pakete

Zar im ovde ima kakav rok od 30 dana, kad oni nikog ništa ne obaveštavaju? Ukinuli kanale bez obaveštenja tako da se možeš i za 2 meseca pozvati na to?🤔

Otvorili sve kanale, ogromna vecina u bednoj SD rezoluciji za danasnje vreme, kad razvuces na ekran veci 55 kao da se dete igra temperama.
Ovo mi izgleda kao potez da odvrate ljude da raskinu ugovore , da im istekne 30dana zakonski rok a onda papreno da shure za TV pakete
Zar im ovde ima kakav rok od 30 dana, kad oni nikog ništa ne obaveštavaju? Ukinuli kanale bez obaveštenja tako da se možeš i za 2 meseca pozvati na to?🤔
plasim se da ce uskoro svima dati mnogo veci povod za raskid ugovora od promena tv kanala 😉

547 телевизија? Ви сигурно можете да гледате све локалне телевизије где год да сте овде ограничавају нарочито на мув. А за синестар кад су га избацили са ириса сбб се рекламирао да су потписали уговор да само они могу да га преносе

Meni je blokirano da aktiviram Smart tv uređaj sa kodom na televizoru preko portala https://oriontv.rs/ot/Nalog.cshtml

Jel ima još neko ovakav problem?
Zvao sam ih, ali 30 minuta sam čekao na vezi i prekinuo, ovo je nečuveno koliko dugo treba vremena da ih dobiješ na telefon.

Da li je neko uspeo da raskine ugovor sa Orionom
Ja sam zvao orion pre 2-3 nedelje, nisam ni znao sta se desava jer sam se odselio sa adrese gde mi je bio orion pre par meseci, a ugovorna obaveza je isticala krajem godine. Nakanim se da resim to i tek tad sam shvatio sta se desava.
Elem, zvali su me iz telekoma pre 3-4 dana i rekli su mi da se strpim jos malo i da ce mi javiti kako da raskinem ugovor i gde da vratim opremu.

Meni nije radio net i pozvao sam ih 11 marta na broj 0114100100, i javili se odmah prijavili gresku, stigo mi sms da treba da izadju na teren i sutradan ujutru oko 11h lik zove i dosao je sredio sve na banderi.Pitao ih da li mogu da raskinem ugovor ako zelim posto ih je kupio mts, rekli su prijavice sluzbi za brigu o korisnicima i onda me je zvao broj 064733, i pitali ako hocu mogu ostati do isteka ugovora ili ako zelim mogu raskinuti i vratiti opremu, i ako nesto budu menjali obavestice me unapred.
Razmisljam da kupim ove antene od 1200 din na kp, ne znam kakve su i da sve odjavim.

Da javim možda nekom bude značilo:
Prepaid optika Orion. Isticala 18. u 00:00.
Uplatio u utorak, poslo Orionu na mail potvrdu o plaćanju odmah - dakle otvorio tiket na korisnička zona.
Juče zvao Orion - generic odgovori - mi ne možemo ništa samo prosleđujemo telekomu da Vam ne ugase net. Tražila tiket - rekla prosleđeno je.
Zvao MTS, 800 100 100, objasnio šta i kako. Lik me pitao da li sam imao nekad usluge neke Telekoma, odgovorio sa da, lik mi tražio Ime i Prezime i rekao dajte mi par minuta. Par minuta kasnije rekao sređeno je - nećete ostati bez neta u 00:00.
Dakle ako stižu poruke platite uslugu a platili ste je već - mora Orion pa Telekom da se zove.

Da javim možda nekom bude značilo:
Prepaid optika Orion. Isticala 18. u 00:00.
Uplatio u utorak, poslo Orionu na mail potvrdu o plaćanju odmah - dakle otvorio tiket na korisnička zona.
Juče zvao Orion - generic odgovori - mi ne možemo ništa samo prosleđujemo telekomu da Vam ne ugase net. Tražila tiket - rekla prosleđeno je.
Zvao MTS, 800 100 100, objasnio šta i kako. Lik me pitao da li sam imao nekad usluge neke Telekoma, odgovorio sa da, lik mi tražio Ime i Prezime i rekao dajte mi par minuta. Par minuta kasnije rekao sređeno je - nećete ostati bez neta u 00:00.
Dakle ako stižu poruke platite uslugu a platili ste je već - mora Orion pa Telekom da se zove.
Platiš pošteno i još se cimaš, ma zamonašio bih se, presedne i internet i sve.

Ako nekom ovo koristi: napravio sam nalog na Moj mts sa gmail adresom registrovanom kod Oriona i prikazalo mi je da je račun plaćen.

Nazad
Vrh Dno