Ti kad se pojaviš u ovoj temi kao sa Marsa da si pao. Neverovatan nivo neobaveštenosti o dešavanjima kod provajdera čiju uslugu koristiš.
Podseti se ti sam šta si danas pisao. Ja odlično pamtim.
Dakle, moj citat se odnosi i interpretacija je boldonog dela u tvom citatu.
Svako ima oči i koga uopšte zabole da isprati tvoju i moju "prepirku" može da pročita i zaključi šta da misli o tvom "Open nije tačno".
Znači jesti mi upravo to savetovao, da tražim (telefonom, kao da je TO bitno i da će tako i ZATO sigurno da prođe aktivacija paketa danas / sutra / prekosutra) novi poziv na broj i da im uplatim pare. Nakon što za pare koje su već dobili od mene nisu mi aktivirali ništa 😂
I na tu sugestiju sam ti već lepo i pristojno odgovorio ranije danas: ako misliš da si u pravu j da bi to tako sad radilo testiraj ti tu teoriju i praksi sa svojim parama. A ja ako nisam u pravu kad izjavim ovde i mislim da veze nema način na koji se i ko je generisao poziv na broj ako mi pokažeš da nisam u pravu sledi moje izvinjenje.. ako sam ja "lupetao".
I ja sam dalju komunikacija sa tobom završio na ovo temi u vezi plaćanja usluga i šta radi a šta ne radi. Ako neko neće ili nije u stanju da pročita i razume šta mu drugi govore ja sa takvim ljudima nemam više volje da se ubeđujem oko nečega. Stvarno sam probao ali tebi džabe čovek piše.
Ako ovi komentari uopšte i prežive i ne budu obrisani nek drugi ljudi čitaju pa zaključe ko je u pravu a ko je smešan, sujetan, bezobrazan i ostalo.