Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Ја поднео захтев за раскид ТВ постпејд услуге. Бесмислено ми је да плаћам Орион ТВ и нову понуду идентичну Ирису а већ имам Ирис. Позвао се на укидање 4 Цинестар канала и Пикбокс 1 канала.
Одговорили овако:
Poštovani,
Vaš zahtev smo prosledili nadležnoj službi.
Molimo za strpljenje do obaveštenja o rešenju.

Иначе, рачун платио 1.марта, још није прокњижен. Никада пре ми се то није десило.

Ја поднео захтев за раскид ТВ постпејд услуге. Бесмислено ми је да плаћам Орион ТВ и нову понуду идентичну Ирису а већ имам Ирис. Позвао се на укидање 4 Цинестар канала и Пикбокс 1 канала.
Одговорили овако:
Poštovani,
Vaš zahtev smo prosledili nadležnoj službi.
Molimo za strpljenje do obaveštenja o rešenju.

Иначе, рачун платио 1.марта, још није прокњижен. Никада пре ми се то није десило.
Meni odgovorili ovako:

Hvala Vam na obraćanju. Odgovor ćemo Vam dostaviti u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav,

Vaš mts

Ja jos uvek nisam platio poslednji racun, citajuci vasa iskustva, odlucio sam da sacekam jos malo 🙂

Poceli su da nas prebacuju, dosta brze nego superspora korisnike doduse 😀
Vidim da mi se u lelekom app pojavio Box 2 koji sadrzi “Super TV”, za net ne pise nista jos uvek.
Datum isteka ugovora su stavili datum ubacivanja u bazu - sto je vec poznato da ne mogu da stave na manji broj meseci od 24.
Za STB uredjaje stoji da imam 0 komada 😀
@Manda94 Kako napreduje tvoja migracija? 😅

Eto našli su danas i moj stariMojMTS nalog.
Nema za sad nikakva usluga vidljiva niti Box1 😅
Samo "porudžbina" za migraciju.
Nema nu u zahtevi "smetnja" evidentirana sto sam im slao mail u sredu.

Screenshot_20260316_152919_Chrome~2.jpg

“Resili” su jedan tj net, ADSL GPON SN🤣

Prilozi

• IMG_0483.jpeg
    IMG_0483.jpeg
    120.3 KB · Pregleda: 51
  • IMG_0484.jpeg
    IMG_0484.jpeg
    83.4 KB · Pregleda: 57
Forum sve pamti. Ovo si napisao i ja sam se toga sećao kao 80% siguran u svoje sećanje pa zato zato napisao "to što tebi ne radi Login?" dakle sa upitnikom, pitam te jel to beše problem bio.
Ulogujem se i onda ne mogu da udjem u e-racun jer mi trazi ponovo da se ulogujem. I kada pokusam, onda izbacije "neispravna lozinka" . I promenim lozinku i opet pokazuje neispravna lozinka.
I sve sam to napisao, ali ti vadis iz konteksta ono sta tebi odgovara da bi me oblatio.

Ne koristi se e-račun sajt ( = https://edoc-temp.oriontelekom.rs/) za generisanje "predračuna" / podataka za uplatnicu za plaćanje prepaid.
I sve sam to napisao, ali ti vadis iz konteksta ono sta tebi odgovara da bi me oblatio.
Nije tačno. Ti si napisao šta si pisao kao odgovor na moje komentare da se za to koristi https://predracun.oriontelekom.rs i da nisi morao da šetaš do magacina sad u februaru niti da zoveš podršku niti do poslovnice da ideš koja ti je blizu što se sećam da si pisao da ti tako najviše voliš da platiš jer ti je tako blizu.

Ako neko ovde ignoriše kontekst diskusija u kojima učestvuje onda si to to.

Da li si ti mislio na e-račun a ne predračun domen ja nisam vidovit i ako ogovaraš meni i ja spomenem samo predračun domen a ti na to odgovoriš sa parafraziram iz glave "meni taj sajt ne radi" mislim da je logično da tumačim da i dalje nas dvoje pričamo o istoj stvari.

Screenshot_20260316_164352_Chrome.pngScreenshot_20260316_164452_Chrome.png

Kod mene ovako izgleda Orionova "e-račun" stranica. Isto izgleda i isto je beskorisni za mene kao prepaid korisnika od 2020. kad sam postao korisnik do dana današnjeg.

Kako to sve radi za postpaid korisnike i gde sve oni imaju uvid u račune to stvarno ne znam jer nisam nikad bio u prilici da vidim.

Niti se sa ove vremenske distance ja i dalje sećam da li ti na više adresa ima 2 ili 3 prepaid ugovora ili imaš mix prepaid i postpaid Orion optike ili mix Orion i SBB coax out šta god.

Niti sam vidovit da znam kako bi izgledalo ako korisnik sa istim JMBG ima postpaid i prepaid ugovore u Orionu.

Poslednja izmena:
“Resili” su jedan tj net, ADSL GPON SN🤣
I to sam već prethodno video u životu svome 🤣
Kad su ćaletu u lokalu nudili i dogovorili se za promo ugovor isto imao brdo "porudžbina" kad se tek pojavilo nešto novo na njegovom MojMTS nalogu pored fixnih i mobilne postpaid tarife isto je bio taj biser "ADSL GPON", pa je posle N dana izmenjeno. Jest da je dugo (tipa 2 nedelje su se menjali i stojali razni "U radu") potrajalo.

Ništa novo, Telekomu je svaki internet ADSL internet 😁😁

Juce nisam imao pristup "novim" kanalima, sad proverim, svi su mi otkljucani...da li sto sam predao zahtev za raskid ili me i dalje migriraju, ko zna.
Svakako ostajem pri zahtevu za raskid. Cekam samo da mi jave gde da vratim opremu.

Ti si napisao šta si pisao kao odgovor na moje komentare da se za to koristi https://predracun.oriontelekom.rs i da nisi morao da šetaš do magacina sad u februaru niti da zoveš podršku niti do poslovnice da ideš koja ti je blizu što se sećam da si pisao da ti tako najviše voliš da platiš jer ti je tako blizu.
Jel tebi jasno da mi izbacuje gresku i na predracun i na e-racun ? Na e-racun sam jednom uspeo da udjem, ali ima samo nekih nebuloza do 2019. godine u pdf, a to jos koristim. Ranije mi je to bilo lako dostupno bez problema.
Placao sam u poslovnici dok je nisu zatvorili, jer su mi pustali net odmah i bili su mi blizu. Sve mi je u pripejdu kod njih.
Sajt brljavi i trokira i to pravi ljudima probleme. Probao sam i malopre 3-4 puta i isto. Ja ne koristim internet od juce, nego od pre windowsa.

Sad mi je jasno kad napišeš jasno i precizno, da ti oba sajta brljave. Prethodno nisi precizirao.

Plus i sad demonstiraš ponašanje kao da nisi ni pogledao moj screenshot tog e-račun portala pa kao ja ne znam kako to izgleda za prepaid korisnike nego ti sad meni kao objašnjavaš sta tamo ima ili nema.
Iako je e-račun sajt nebitan za celu problematiku na koju se sad svi žalimo ovde.

Placao sam u poslovnici dok je nisu zatvorili, jer su mi pustali net odmah i bili su mi blizu
Ja sam plaćao online karticom dok to nisu ukinuli 01.12.2025. I tako se takođe instant aktivirao paket. Pa sam zatim 4 meseca plaćao "uplatnicom" / sa e-banking. To je u roku 48h uvek bilo aktivirano takođe, do poslednje uplate u martu.

Tebe sam @-ovao čisto da bih dobio info kojeg datuma si uradio uspešno uplatu tj uspešnu aktivaciju prepaid paketa. Bio sam malo lenj da potražim i čitam u nazad tvoje komentare i mislio sam da ćeš brzo da se oglasiš u toku dana kad vidiš notifikaciju.

A ti si onda počeo da me ubeđuješ da im pošaljem još para 😁😁 I od tad se kao "svađamo" i razjašnjavamo ko je šta mislio i šta rekao.

@matrix555 Znači, moći ću da raskinem Orion ugovor u mts poslovnici kad mi istekne za 2 meseca. Pitam zbog toga jer bi opremu da vratim lično i da ne šaljem poštom da se Orion ne bi napravio da nije primio. Hvala na odgovoru!

Ispravka, Orion postoji, nudi usluge pravnim licima.
Fizička lica prelaze komplet u Telekom.

Jedan član, dal na ovoj temi ili nekoj drugoj lepo napisao "Koliko god da beži od mts-a oni za njim ko stenice"

Zar nije prodat samo deo sa wi-fi klijentima ?
Ti kad se pojaviš u ovoj temi kao sa Marsa da si pao. Neverovatan nivo neobaveštenosti o dešavanjima kod provajdera čiju uslugu koristiš.

Opet nije tacno.
Procitaj ponovo to sto sam napisao.
Podseti se ti sam šta si danas pisao. Ja odlično pamtim.
Zovi ih telefonom i pokusaj da se razjasnis sa njima, trazi da ti posalju sms sa pozivom na broj za novu uplatu i uplati za vise meseci, da ne komplikujes. Tako mozes biti miran neko vreme, dok se ne sredi situacija.

A ti si onda počeo da me ubeđuješ da im pošaljem još para 😁😁

Dakle, moj citat se odnosi i interpretacija je boldonog dela u tvom citatu.
Svako ima oči i koga uopšte zabole da isprati tvoju i moju "prepirku" može da pročita i zaključi šta da misli o tvom "Open nije tačno".

Znači jesti mi upravo to savetovao, da tražim (telefonom, kao da je TO bitno i da će tako i ZATO sigurno da prođe aktivacija paketa danas / sutra / prekosutra) novi poziv na broj i da im uplatim pare. Nakon što za pare koje su već dobili od mene nisu mi aktivirali ništa 😂

I na tu sugestiju sam ti već lepo i pristojno odgovorio ranije danas: ako misliš da si u pravu j da bi to tako sad radilo testiraj ti tu teoriju i praksi sa svojim parama. A ja ako nisam u pravu kad izjavim ovde i mislim da veze nema način na koji se i ko je generisao poziv na broj ako mi pokažeš da nisam u pravu sledi moje izvinjenje.. ako sam ja "lupetao".

I ja sam dalju komunikacija sa tobom završio na ovo temi u vezi plaćanja usluga i šta radi a šta ne radi. Ako neko neće ili nije u stanju da pročita i razume šta mu drugi govore ja sa takvim ljudima nemam više volje da se ubeđujem oko nečega. Stvarno sam probao ali tebi džabe čovek piše.

Ako ovi komentari uopšte i prežive i ne budu obrisani nek drugi ljudi čitaju pa zaključe ko je u pravu a ko je smešan, sujetan, bezobrazan i ostalo.

Ti kad se pojaviš u ovoj temi kao sa Marsa da si pao. Neverovatan nivo neobaveštenosti o dešavanjima kod provajdera čiju uslugu koristiš.

Podseti se ti sam šta si danas pisao. Ja odlično pamtim.

Svako ima oči i koga uopšte zabole da isprati tvoju i moju "prepirku" može da pročita i zaključi šta da misli o tvom "Open nije tačno".

Znači jesti mi upravo to savetovao, da tražim (telefonom, kao da je TO bitno i da će tako i ZATO sigurno da prođe aktivacija paketa danas / sutra / prekosutra) novi poziv na broj i da im uplatim pare. Nakon što za pare koje su već dobili od mene nisu mi aktivirali ništa 😂

I na tu sugestiju sam ti već lepo i pristojno odgovorio ranije danas: ako misliš da si u pravu j da bi to tako sad radilo testiraj ti tu teoriju i praksi sa svojim parama. A ja ako nisam u pravu kad izjavim ovde i mislim da veze nema način na koji se i ko je generisao poziv na broj ako mi pokažeš da nisam u pravu sledi moje izvinjenje.. ako sam ja "lupetao".

I ja sam dalju komunikacija sa tobom završio na ovo temi u vezi plaćanja usluga i šta radi a šta ne radi. Ako neko neće ili nije u stanju da pročita i razume šta mu drugi govore ja sa takvim ljudima nemam više volje da se ubeđujem oko nečega. Stvarno sam probao ali tebi džabe čovek piše.

Ako ovi komentari uopšte i prežive i ne budu obrisani nek drugi ljudi čitaju pa zaključe ko je u pravu a ko je smešan, sujetan, bezobrazan i ostalo.
Mani ga brate

Da, ali nisam te nagovarao, kako kazes da im das jos para, nego preporucio da to uradis dok ne prodje ova konfuzija i problemi sa placanjem. Znam dobro sve sta sam napisao. I sam kazes da imas problema, a toliko si pametan. A ja glup pa nemam.
Tezak si za diskusiju.

A sto se tice prodaje, ovu vest sa linka nisam video, mada je i tu nejasno objasnjenje. A sam akt u pdf se tice unutrasnje reorganizacije i to je na 155 strana, tako da necu ni da citam.

Evo update zahteva za raskid:

Poštovani,

Usled nastale promene programska šema je prilagođena programskoj šemi Telekoma Srbije.

Vaš zahtev je evidentiran i upućen nadležnoj službi na dalje rešavanje.

Molimo Vas za strpljenje do obaveštenja povodom navedenog.

Srdačan pozdrav,

p.s. kako ja ovo shvatam, ovde su priznali da su jednostrano izmenili ugovor, sto je 1/1 onov za raskid ugovora.

Evo update zahteva za raskid:

Poštovani,

Usled nastale promene programska šema je prilagođena programskoj šemi Telekoma Srbije.

Vaš zahtev je evidentiran i upućen nadležnoj službi na dalje rešavanje.

Molimo Vas za strpljenje do obaveštenja povodom navedenog.

Srdačan pozdrav,

p.s. kako ja ovo shvatam, ovde su priznali da su jednostrano izmenili ugovor, sto je 1/1 onov za raskid ugovora.
Mislim da ti nema šta da čekaš njih, ovo je izjava da su jednostrano izmenili uslove, ti njih obavestiš da si raskinuo ugovor. Napišeš na parčetu 'artije to, odneseš negde gde imaju pisarnicu da ti lupe pečat, i daš im opremu.

kako ide sa zahtevima da se ostane samo na internetu, i da se otkažu tv kanali? to je već nešto drugačije, ne raskidaš ugovor, vraćaš samo tv box, i očekuješ naravno nižu cenu...

Da li još nekom nije stigla poruka(sms/mail) da je uplata postpaid usluge prošla, u sredu uplatio putem QR IPS?

Da li još nekom nije stigla poruka(sms/mail) da je uplata postpaid usluge prošla, u sredu uplatio putem QR IPS?
Meni nije stigla poruka potvrde da je postpaid usluga plaćena, a do sada je uvek brzo stizala. Takođe plaćeno prošle nedelje preko IPS QR koda na uplatnici. Mogu i dalje da se prijavim na portal Eračun i tamo takođe stoji da poslednje zaduženje nije plaćeno. Samo se nadam da će se sabrati do kraja marta i da bar neće biti prekida u pružanju usluge.

Edit: Sad opet uđoh na Eračun, promenilo se dosta od juče, bukvalno izgleda kao da se spremaju da ga gase 🙂 I dalje stoji "Nije plaćeno", ali sada više nema ikone pred toga "Plati". Čačkaju nešto definitivno.

Poslednja izmena:
Vjerovatno su ugasili tu mogućnost plaćanja, sve drugo je isto.

O racunima smo vec pisali na prethodnim stranama da se ne proknjizavaju vise na portalu eracun, svima stoji da nije placeno

Nazad
Vrh Dno