Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Valjda ce mu dati mogucnost da se izjasni ili raskine ugovor jer je to menjanje ugovora.
Bilo bi korektno da Orion na svom sajtu da obavestenje svojim korisnicima ili mailom. Podrska im je neprihvatljivo losa.
Pa nema vise njihove podrske, napisali su na sajtu da se za sve obracamo telekomu😃

Imam jedno pitanje. Imao sam problem sa Orion aplikacijom na Smart TV u vidu seckanja i sličnog, u međuvremenu ažurirao sam podešavanja na TV, a aplikacija je nestala, kada sam hteo da je ponovo instaliram nisam je našao u play prodavnici. Da li sada kada je Telekom preuzeo Orion postoji mogućnost da se preko Orion naloga prijavim na Iris Smart i tako gledam TV kanale? Da li je to moguće i da li ću morati da nešto plaćam ili je to potpuno besplatno?

Imam jedno pitanje. Imao sam problem sa Orion aplikacijom na Smart TV u vidu seckanja i sličnog, u međuvremenu ažurirao sam podešavanja na TV, a aplikacija je nestala, kada sam hteo da je ponovo instaliram nisam je našao u play prodavnici. Da li sada kada je Telekom preuzeo Orion postoji mogućnost da se preko Orion naloga prijavim na Iris Smart i tako gledam TV kanale? Da li je to moguće i da li ću morati da nešto plaćam ili je to potpuno besplatno?
Pozoves ih pa pitas, ovde ne moze niko sa sigurnoscu da ti da odgovor.
Vrlo je moguce da ces moci da koristis Iris aplikaciju bez naknade - jer ipak si sada kao i svi mi pod okriljem telekoma, ali proveri.

Gasi se vec godinu dana😂
Svakako moraju da daju alternativu Orion TV apk

i ja imam jos 5 dana a strah me da ponovo uplatim, da posle se ne bih ganjao ili za uslugu ili za povrat novca.

Вама су баш пожурили да укину Синестар на супернови су га укинули тек годину дана после ириса

Ja sam upravo poslao mail Telekomu, jer je od trenutka potpisivanja ugovora do danas komplet izmenjena programska šema, i izbačeni su N1 i Cinestar kanali, što je samo po sebi razlog za raskid ugovora.

Tražio sam da pređem na internet-only paket, jer mi jedino to i odgovara, videćemo šta će odgovoriti.

Вама су баш пожурили да укину Синестар на супернови су га укинули тек годину дана после ириса
Kad plaćamo 900 din full paket na nekoliko uređaja. 🤷‍♂️😁 Računaju da je bolje da nas sami rasteraju nego dalje ovako.🤣

Imam još 5 dana a onda šipak ću da imam ceo vikend kad ugase 🤬
Ja sam napisao kako sam pretplatu produzio odmah, a ti si me ubedjivao da sam to mogao da uradim kao i ti, kreiranjem uplatnice na sajtu. Sada valjda vidis da im sajt ne funkcionise, o cemu sam takodje napisao.

Zovi ih telefonom i pokusaj da se razjasnis sa njima, trazi da ti posalju sms sa pozivom na broj za novu uplatu i uplati za vise meseci, da ne komplikujes. Tako mozes biti miran neko vreme, dok se ne sredi situacija.

Ja sam napisao kako sam pretplatu produzio odmah, a ti si me ubedjivao da sam to mogao da uradim kao i ti, kreiranjem uplatnice na sajtu. Sada valjda vidis da im sajt ne funkcionise, o cemu sam takodje napisao
Izvini ali nemoj da pametuješ bzvz i nemoj sad meni da da soliš pamet. Kad garantovano to što si ti telefonom dobio poziv na broj a ja preko predračun portala 999% nije ono što je napravilo razliku na kraju nego je posledice čisto dana u kom se desila tvoja vs moja uplata = ti si verovatno platio neki dan ranije PRE nego što su genijalci slučajno ili namerno sj*bali aktivaciju prepaid paketa i obeležavanje postpaid računa kao plaćenih.
Zovi ih telefonom i pokusaj da se razjasnis sa njima, trazi da ti posalju sms sa pozivom na broj za novu uplatu i uplati za vise meseci, da ne komplikujes. Tako mozes biti miran neko vreme, dok se ne sredi situacija.
Poželjno vi bilo da čitaš komentare ljudi kojima ovde odgovaraš. Pa bi onda pročitao i znao da sam ja njih već zvao i da sam im dostavio dokaz o uplati.
To sam uradio u sredu i naravno da nije i dalje aktiviran paket.
Aktivacije im očigledno ne funkcionišu. Da mogu da aktiviraju valjda bi do sad aktivirali, nisu tooooliki id*oti da nakon što su poslao dokaz o uplati i izjavili da su "evidentirali uplatu" sad čekaju limun da bi uslugu aktivirali.

I da li se šališ bre sa ovim tvojim savetom da im uplaćujem još para kad nisu i stanju već uplaćeno da aktiviraju? 😂😂😂

Ajde ti da tvojim parama uzmi pa testiraj u praksi tu tvoju hipotezu: izmi ti pa pozovi i traži podatke za uplatu i uradi sve isto kao prošli put, pa nam javi ovde ali sa dokazima da su ti aktivirali nešto što si uplatio danas ili sutra.
Pa ako budeš u pravu evo ja ću ovde javno da ti uputim izvinjenje.

A naravno da i dalje Orion na SMS šalje u podsetniku da ti ističe paket uputstvo za plaćene koje koristi shortened URL baš do istog tog predračun sajta koji ti ovde tvrdiš da ne radi kako treba i da generiše loše podatke 😅 Juče su mi poslali SMS i mail.

Poslednja izmena:
Izvini ali nemoj da pametuješ bzvz i nemoj sad meni da da soliš pamet. Kad garantovano to što si ti telefonom dobio poziv na broj a ja preko predračun portala 999% nije ono što je napravilo razliku na kraju nego je posledice čisto dana u kom se desila tvoja vs moja uplata = ti si verovatno platio neki dan ranije PRE nego što su genijalci slučajno ili namerno sj*bali aktivaciju prepaid paketa i obeležavanje postpaid računa kao plaćenih.

Poželjno ni bilo da čitaš komentare ljudi kojima je ovde odgovaraš. Pa vi onda pročitao o Nap da sam ja njih već zvao yeldi
Pa znam da si sveznajuci i sujetan. Radi sta hoces, tvoj problem.

Nisam ja sujetan nego si ti bezobrazan i još po nešto.
Em redovno daješ beskorisne "savete" za situaciju na koju odgovaraš em kada te čovek pita nešto konkretno tipa "kad si radio poslednju uplatu?" i "koliko unapred si uplatio?" to je odgovoriš na to nego "lupaš" nešto drugo.

I sad to što samo tebi ne radi Login? na predračun portal automatski KAO znači da ne radi nikome i da niko ne može i ne treba da koristi.
Prethodnih 4 meseca sam plaćao na taj način i nije bilo problema. I kad su promenili broj tekućeg računa bilo je uredno promenjeno i na predračun sajtu.
"Samo" sad u martu kad ih "preuzima MTS podrška" naravno mora da se desi raspad sistema i da budu problemi.

Ja prepaid uplatio u prošli četvrtak prepodne i dalje ništa od neta (nisam uplaćivao od novembra). Poslao im 2 mejla sa uplatnicom na korisničku zonu i reklamacije. Zvao ih 2 puta operaterke se prave lude...
Ima nekih novosti kod tebe? Kontam da ne ažuriraju Moj Orion sajt, ali možda ima neki drugi sistem.

kada te čovek pita nešto konkretno tipa "kad si radio poslednju uplatu?" i "koliko unapred si
Ali ok, ovo jeste i moja krivica tj moja lenjost što nisam izlistao sve tvoje komentare u ovoj temi pa potražio i našao onaj komentar:

Dakle vidi da su platio pred kraj februara a problemi su krenuli u martu ( = i moja uplata u februaru je prošla bez problema i sutradan aktiviran paket). A negde si i spomenuo da imaš uplaćeno do septembra.

@Filip013 Nema novosti bi kod njega ni kod mene. On nema aktivnu internet uslugu i dalje a meni će 999% sigurno da ugase u petak-na-subotu? jer mi poslednji aktivni paket (za koji sam platio u februaru) ističe u petak 20.03.

Ja ću sad kad jedem za bzvz da probam ponovo da zovem Orion broj i da zovem i MTS broj (njima sam do sad samo pisao mail u sredu).

tipa "kad si radio poslednju uplatu?" i "koliko unapred si uplatio?" to je odgovoriš na to nego "lupaš" nešto drugo.

I sad to što samo tebi ne radi Login?
Ne zelim da se svadjam jer tvoj problem nije i moj problem. I sve sam lepo napisao, tako da to sto pises nista nije tacno.

Uplatio sam 23.februara u posti, stigla mi je potvrda mailom od Oriona sutradan ujutru.

Istog dana sam to ovde napisao, da ljudi znaju kako bi lakse i sigurnije uplatili, jer vidim da ima problema i stizu opomene.

Na njihovom portalu mogu da se ulogujem, ali sajt brljavi kada pokusam da kreiram uplatnicu. Tako da nije tacna tvoja tvrdnja.
Znaci da su tu nesto menjali, verovatno sa nekom namerom da prepravljaju i usmeravaju neke uplate u mts, pretpostavljam da zato trokira.

Dakle vidi da su platio pred kraj februara a problemi su krenuli u martu
Problemi nisu krenuli u martu nego mnogo pre moje uplate i zato sam to i pisao 24. februara.

Glupo pitanje ali da li se ugovor sa Orionom može raskinuti u mts poslovnicama sad kad su ih oni kupili?
Moze ukoliko predjes na neki mts paket koji je skuplji od tvog trenutnog, onda mozes odma raskinuti i potpisati za taj novi paket, vec sam proverio u mts poslovnici jos pre 10 dana. U suprotnom ne mozes raskinuti sve dok ne istekne ili ako mozda budu menjali uslove koriscenja, kanale itd onda po zakonu imas rok mesec dana da raskines bez naknade, a koliko mogu da procitam menjali su neke kanale, nek me neko ispravi ako gresim?

Btw da dodam i ja uredno platio februarski racun 3. marta i evo do sada na portalu pise da nije placeno. Ono u sta sam sada siguran, kao sto je neko rekao, oni su to proknjizili ali njihove portale vise niko ne odrzava.

Evo meni odgovorili posle 3 dana da su prosledili zahtev dalje 😀

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    45.1 KB · Pregleda: 89
pa ja tu ne mogu da se ulogujem, uvek izbacuje obavestenje da je pogresna lozinka. promenim je i opet isto. Ako ti uspeva onda odlicno.
Na njihovom portalu mogu da se ulogujem, ali sajt brljavi kada pokusam da kreiram uplatnicu. Tako da nije tacna tvoja tvrdnja.
Forum sve pamti. Ovo si napisao i ja sam se toga sećao kao 80% siguran u svoje sećanje pa zato zato napisao "to što tebi ne radi Login?" dakle sa upitnikom, pitam te jel to beše problem bio.

Ništa ja netačno ne tvrdim, pitam te koji si beše problem imao sa predračun sajtom.
A ja kao ni u januarui februaru ni u martu (konkretno 06.03.) nikakav problem i "brljavljenja" nisam imao : najnormalnije sam se logovao i bez ikakvih problema je prikazao uplatnicu i onda sam platio koristeći te podatke j taj naravno drugačiji poziv na broj u odnosu na prethodno plaćanje iste stvari.

Ti si možda imao probleme već u februaru ja eto nisam i mnogi drugi ljudi nisu imali.
Ja sam platio beše oko 10.02. Ništa tvoja tvrdnja da ti čekajući 2x februara nije tačnije od mojih da mi je i pre i posle tvog datuma sajt radio najnormalnije.
On je svoj posao završio, a sad što "samo" posle nije aktivirana kruga tu nisam kriv ni ja kao korisnik a verovatno ni predračun portal nego nešto drugo "nizvodno".

Jedan jedini put problem sa predračun portalom koji sam ja imao je bio pre N godina kada su Chrome i Edge i Firefox (Firefox imao očiju da ignorišeš i učita sajt a Chrome nije dozvoljavao ni to) krenuli da blokiraju sajtove koji koriste TLS v1.1 pa sam tad isti prijavio tiketom i rešen je bio tipa mesec i po dana kasnije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno