Ja sam napisao kako sam pretplatu produzio odmah, a ti si me ubedjivao da sam to mogao da uradim kao i ti, kreiranjem uplatnice na sajtu. Sada valjda vidis da im sajt ne funkcionise, o cemu sam takodje napisao
Izvini ali nemoj da pametuješ bzvz i nemoj sad meni da da soliš pamet. Kad garantovano to što si ti telefonom dobio poziv na broj a ja preko predračun portala 999% nije ono što je napravilo razliku na kraju nego je posledice čisto dana u kom se desila tvoja vs moja uplata = ti si verovatno platio neki dan ranije PRE nego što su genijalci slučajno ili namerno sj*bali aktivaciju prepaid paketa i obeležavanje postpaid računa kao plaćenih.
Zovi ih telefonom i pokusaj da se razjasnis sa njima, trazi da ti posalju sms sa pozivom na broj za novu uplatu i uplati za vise meseci, da ne komplikujes. Tako mozes biti miran neko vreme, dok se ne sredi situacija.
Poželjno vi bilo da čitaš komentare ljudi kojima ovde odgovaraš. Pa bi onda pročitao i znao da sam ja njih već zvao i da sam im dostavio dokaz o uplati.
To sam uradio u sredu i naravno da nije i dalje aktiviran paket.
Aktivacije im očigledno ne funkcionišu. Da mogu da aktiviraju valjda bi do sad aktivirali, nisu tooooliki id*oti da nakon što su poslao dokaz o uplati i izjavili da su "evidentirali uplatu" sad čekaju limun da bi uslugu aktivirali.
I da li se šališ bre sa ovim tvojim savetom da im uplaćujem
još para kad nisu i stanju već uplaćeno da aktiviraju? 😂😂😂
Ajde ti da tvojim parama uzmi pa testiraj u praksi tu tvoju hipotezu: izmi ti pa pozovi i traži podatke za uplatu i uradi sve isto kao prošli put, pa nam javi ovde
ali sa dokazima da su ti aktivirali nešto što si uplatio danas ili sutra.
Pa ako budeš u pravu evo ja ću ovde javno da ti uputim izvinjenje.
A naravno da i dalje Orion na SMS šalje u podsetniku da ti ističe paket uputstvo za plaćene koje koristi shortened URL baš do istog tog predračun sajta koji ti ovde tvrdiš da ne radi kako treba i da generiše loše podatke 😅 Juče su mi poslali SMS i mail.