Kojim danima si narucivao CNOd 20 paketa kupljenih ove rasprodaje 15 je dobilo cn pracenje. Za mene je ovo super
Imao sam slicnu situaciju doduše sa domaćim paketom. Rečeno mi je da oni samo nalupaju sve te statuse i "da se to tako stalno radi". Paket je bio u paketomatu bez greskePogledajte prilog 533349
Da li neko može da mi objasni o čemu se radi ovde? AliExpress CN26031006307 poručeno 8. marta, 30€ vrednost, stigla mi poruka na Viber juče da mogu da preusmerim na paketomat što sam i uradio. Jel oni ludaci ovo vraćaju u Kinu sad?
Koji je sledeći korak?
Imao sam slicnu situaciju doduše sa domaćim paketom. Rečeno mi je da oni samo nalupaju sve te statuse i "da se to tako stalno radi". Paket je bio u paketomatuPogledajte prilog 533349
Da li neko može da mi objasni o čemu se radi ovde? AliExpress CN26031006307 poručeno 8. marta, 30€ vrednost, stigla mi poruka na Viber juče da mogu da preusmerim na paketomat što sam i uradio. Jel oni ludaci ovo vraćaju u Kinu sad?
Koji je sledeći korak?
Naručivao sam skoro svakog dana rasprodaje pa su ovakvi rezultati: 16. samo cn, 17-18. cn i la, 19-26 cn.Kojim danima si narucivao CN
Čekaj, paket je bio u paketomatu 3 sata i onda je izvađen i poslat nazad? Meni nije stiglo nikakvo obaveštenje nakon toga što sam preusmerio paket na paketomat, nisam ni znao da je tamo dok nisam sad slučajno ušao na sajt da proverim. Kako si rešio na kraju?Imao sam slicnu situaciju doduše sa domaćim paketom. Rečeno mi je da oni samo nalupaju sve te statuse i "da se to tako stalno radi". Paket je bio u paketomatu bez greske
Kineska pošta CN prelazi u PJ kad je preuzmu ovi u Šimanovcima, naplata samo PDV.Ćao, šta znači prefiks PJ u Poštinim šiframa za praćenje pošiljaka? Je l’ to nešto novo za AliExpress pošiljke? Vidim i da korisnik gore ima istu oznaku, kao i na korisnici na prethodnim stranama. Stiže mi nešto danas a ništa se ne sećam da sam naručila. Poštarina je 322 dinara.
To ce ti mozda stici sa novim postinim brojem za pracenje.Ćao ljudi, imam 3 paketa poručena iz Britanije, poslata iz njihovog magacina u Belgiji. Brojevi za praćenje UD##...BE. Stigli su 16og i 18og na carinu nakon što su ušli u zemlju 7og i 14og Marta.
Malo mi je čudno što ih nema u poštinom sistemu za praćenje pošiljaka, već samo na parcelapp i belgijska pošta. Da li treba neko vreme da se unesu u sistem? Ipak je prošlo nedelju i po dana.
Inače ako nekoga zanima, prema sajtu carine gde sam preuzeo detalje naplatili su mi:
Vrednost paketa 2520 - 504 za PDV.
Vrednost paketa 6955 - 696 Carina + 1591 PDV = 2227
Vrednost paketa 9148 - 914 Carina + 2013 PDV = 2927
Pretpostavljam da na ovo dolazi još 260 po paketu. Veselo, definitivno se isplati ispod 50e.
jesi to nesto uzimao od Rarewaves outlet-a sa Ebay-a ? Oni su iz UK i stalno salju iz Belgije, svi paketi su bili UDxxxxBE, i naravno nema tracking...Ćao ljudi, imam 3 paketa poručena iz Britanije, poslata iz njihovog magacina u Belgiji. Brojevi za praćenje UD##...BE. Stigli su 16og i 18og na carinu nakon što su ušli u zemlju 7og i 14og Marta.
Malo mi je čudno što ih nema u poštinom sistemu za praćenje pošiljaka, već samo na parcelapp i belgijska pošta. Da li treba neko vreme da se unesu u sistem? Ipak je prošlo nedelju i po dana.
Inače ako nekoga zanima, prema sajtu carine gde sam preuzeo detalje naplatili su mi:
Vrednost paketa 2520 - 504 za PDV.
Vrednost paketa 6955 - 696 Carina + 1591 PDV = 2227
Vrednost paketa 9148 - 914 Carina + 2013 PDV = 2927
Pretpostavljam da na ovo dolazi još 260 po paketu. Veselo, definitivno se isplati ispod 50e.
Uzimam sa njihovog sajta direktno, nisam nikad imao problem (10+ porudžbina). Ja sam par puta pitao za proveru kada mi mnogo kasne paketi, prosledili su mi tada tracking i naravno kod nas je uvek bio zastoj 20+ dana...jesi to nesto uzimao od Rarewaves outlet-a sa Ebay-a ? Oni su iz UK i stalno salju iz Belgije, svi paketi su bili UDxxxxBE, i naravno nema tracking...
pa da, pretpostavio sam...nisam ni ja nikad imao problema sa njima, jes da paket stigne posle vise od mesec dana al sta da se radi...uvek je tu ''item not received'' opcija 🙂Tačno od njih ali sa sajta rarewaves, imam drugara u EU njemu je mnogo brže stiglo tipa za nedelju dana tako da je uvek do nas.
Da ne skrećem sa teme, izgleda da je baš velika gužva.
Previše paketa a premalo poštara. Gubili bi mnogo vremena da za svaku pošiljku koju ne isporuče moraju da popunjavaju dostavnicu. A nekada ni ne ponesu paket pa ne dolaze na adresu. Jeste bezveze ali šta da se radi. Ali barem ostavljaju dostavnice za sudske pozive, rešenja itd.Ok, to i pretpostavljam, ali zasto ne ostavljaju dostavnice, 'ajd sto ne moze da se prati, ali makar da obaveste da su stigle.
Kad smo na temi - order od 4 blu-ray diska stiže razdvojen što nije neuobičajeno za njih jer su im magacini svuda, međutim, PDV mi je već naplaćen u punom iznosu na 1 disk / prvi paket, ostali paketi još nisu ni stigli 🙂pa da, pretpostavio sam...nisam ni ja nikad imao problema sa njima, jes da paket stigne posle vise od mesec dana al sta da se radi...uvek je tu ''item not received'' opcija 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari