Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Project Hail Mary 7/10

Некако сам очекивао превише, нисам читао књигу али сам гледао МАрсовца, кога је исто написао Енди Вир. Све у свему Марсовац је неупоредиво квалитетнији и озбиљнији филм, од глуме преко сценографије, режије... Ма свега. Ово је једноставно дечији филм са покушајима бедног хумора, нешто слично Дедпул хумору. Дајем му оцену више јер сам га гледао у биоскопу и ту је доживљај неких кул ефеката баш добар. Такође убацили су Волија ******г уместо да то буде нешто далеко озбиљније испало је патетично. Шта знам, једноставно ми није легло и то је то. Оцена на ИМДБ је смејурија, и очекујем да падне ускоро када се овај непотребни хајп стиша.
Upravo moja poenta takodje, i bukvalno sam pisao burazeru poruku - "Pogledao fillm, mash up Interstellar \ ET \ Deadpool."

Pogledajte prilog 533110
Psiholoski survivor horror sa elementima crnog humora. Zabavan film. Nesvakidasnja uloga Rachel McAdams.
Samo zbog nje ocena 6/10.
Steta sto film nije vise ozbiljniji i mracniji.
Kada sam pogledao trejler podsetio me na film sa Bili Zejnom i onom britanskom glumicom/modelom sta god bila, proglasavana kaoda ima idealno telo blabla Keli Bruk
verujem da je ovaj film malko bolji opet glumi Rejcel koja je bolja glumica, iz navedenog filma se secam Keli i oblina 🙂

Send Help (2026) [1080p] [WEBRip] [5.1] [YTS.BZ]
Pogledajte prilog 533110
Psiholoski survivor horror sa elementima crnog humora. Zabavan film. Nesvakidasnja uloga Rachel McAdams.
Samo zbog nje ocena 6/10.
Steta sto film nije vise ozbiljniji i mracniji.

Dugo me nije oduševio neki film kao ovaj. Jeste da je mogao da bude malo ozbiljniji i mračniji, ali u toni Holivudskog smeća ovo je ipak biser. Sam Raimi je radio na The Evil Dead franšizi i jedom meni jako dragom filmu po imenu Drag Me to Hell.

Jedan od boljih momenata u filmu je
lažna kastracija
. Kako se meni dopada taj smisao za humor. Mora da sam mnogo poremećen 😵‍💫

po komentarima izgleda da sinam jedini

"Drag me to Hell" je fenomenalan film, jedan od meni najdražih. Mogao bih da ga obnovim a i generalno gotivim Justina Longa.
Glumica Bonnie Aarons je rekla u jednom intervjuu da neki njeni mlađi rođaci nisu smeli sa njom danima da pričaju koliko su se uplašili od nje u tom filmu. 🤣🤣
Kasnije je postala planetarno poznata kao Nun u Conjuring filmovima.
Mnogo, mnogo cool lik.

Send Help (2026)
Људи моји, одличан! Баш ми се свидео, доста преокрета, Рејчел покидала, одушевила ме је. Што кажете, у мору просечних и исподпросечних филмова, ово је бисер. Велика препорука.

Dao sam ja ocenu. Izgleda sam jedan od retkih koji gleda ovakve filmove u bioskopima, imao sam visa ocekivanja na kraju kao kombinacija Mizerija i cast awaya, a milljama daleko od oba. Pooprilicno plitko u rangu Sama Raimija(podseca me malo na Sjamalana i film Old, ne radnja nego malo stil)
Uglavnom, da je Netflixu, lepo bi se uklopio u takav tip filmova. Npr jaci mi utisak ostavio Blink twice( opet razlicit , ali slican tip)

Send Help... Tema, tj. ideja - Triangle of Sadness. S tim da je ovde to malkice bolje (agresivnije) odradjeno, mada ako uzmemo u obzir da je Sem Rejmi radio film ovo je dosta "miroljubivo". Ocena 5.

The World's End (2013)
Колико откачен филм! Њиме сам комплетирао Корнето трилогију, које зезање од филма. На снимању попише више пива него на Бир Фесту 🙂
Ако, можда, неко није гледао, препорука.

Send Help (2026) [1080p] [WEBRip] [5.1] [YTS.BZ]

Dugo me nije oduševio neki film kao ovaj. Jeste da je mogao da bude malo ozbiljniji i mračniji, ali u toni Holivudskog smeća ovo je ipak biser. Sam Raimi je radio na The Evil Dead franšizi i jedom meni jako dragom filmu po imenu Drag Me to Hell.

Jedan od boljih momenata u filmu je
lažna kastracija
. Kako se meni dopada taj smisao za humor. Mora da sam mnogo poremećen 😵‍💫
Isti utisak za to sto si spejlerovao. Ubedjen sam da niko ne bi naslutio epilog 🙂 Mada ima lepih tvistova.

Lake Placid - Uopste mi nije jasno kako je b film ili film b produkcije pre cetvrt veka imao budzet od 35 miliona ako je tacno ono sto pise na IMDB sajtu. U toj deceniji proslog veka je jedan od nastavaka Lethal Wapon filmskog serijala sa Mel Gibsonom i Deni Gloverom u glavnim ulogama imao slican budzet a zaradio je preko 320 miliona. Za film Lake Placid je napravljen animatronic krokodil/ Lale Gator ali ni to ne objasnjava zbog cega su toliko novca potrosili na snimanje takvog filma. Ni film Breakdown nije imao finansijskog uspeha na balagajnama ali je zanimljiv i moze vise puta da se pogleda. Izgleda da se trosenje velikog novca na snimanje cgi filmova cesto ne isplati pa mi nije jasno zbog cega se takvi filmovi i dalje najcesce prave.

Poslednja izmena:
Trejleri su cesto bolji od samog filma, 2-3min scena i preskocis 2h prenemaganja i smaranja.

Bodycam (2025)

Prilično jeziv found footage film sa pristojnom glumom.
5/10

Send Help (2026)

Zabavan film koji sadrži sve pomalo a najviše vanserijsku glumu Rachel McAdams. Ne mora ona ništa da dokazuje, mislim da čak nema ni loš film.
Fantastična glumica sa prelepim licem i izuzetna karijera.
Mada, ne bismo ispali fer a da ne pomenemo i Dylana O'Briena. Stvarno odvratan lik što znači da je gluma bila izuzetna.
Još jednom, zabavan i zezancija film taman za vikend.
6/10

Mada, ne bismo ispali fer a da ne pomenemo i Dylana O'Briena. Stvarno odvratan lik što znači da je gluma bila izuzetna.
Да, и ја сам помислио то, али сам мислио да је фрајер иритантан сам по себи, а уствари, одлична глума.

Dhurandhar

James Bond sa karakteristikama Bollywooda, tek tek ponegde ali skroz okej film.
Tri i po sata odlične akcije u totalno drugačijem pakovanju. 👍

Nazad
Vrh Dno