Ако је начин плаћања извршен платном картицом, потребно је да доставите следеће податке:
* име и презиме и адресу уплатиоца,
* износ и
* датум уплате као и
* датум креирања уплатнице.
Неопходан податак, без обзира на начин плаћања је контакт телефон у циљу бржег и ефикаснијег решавања рекламација, како би Вас у случају потребе запослени Управе за трезор контактирали.
С поштовањем,
Управа за трезор
U čemu je tačno problem? Ono što mogu da ti prenesem iz ličnog iskustva jeste da kada sam ugasio devizni ostala je aktivna partija u norveškim krunama, tako da mi je ugašena samo partija deviznog računa u evrima sa istim tim iban brojem pa možeš to i sa call centrom da proveriš, a tako sam i ja uspeo da dođem do tog zaključka, pošto je sve krenulo od pitanja kako da se odjavim sa promotivnih ili servisnih poruka i mejlova uz tvrdnju da više nisam njihov klijent, onda se ispostavilo da ipak jesam, otišao i regulisao to da me više ne spamjuju.Ima li neko iz Komercijalne banke ko bi mogao da da odgovor na neko pitanje? Šest meseci pokušavam da zatvorim tekući račun.
Ma pokušavam da zatvorim tekući račun koji ne koristim više od 15 godina, do sada sam bio 6 puta, našli su mi neki nerealizovan ček iz 2005 godine koji sam morao da amortizujem preko suda. Sada oni iz ekspoziture već 5 puta šalju mejl za proveru da li ima mogućnost zatvaranja i tako redovno. Iz call centra me upućuju na ekspozituru i tako u krug. Brate kao da se okretali milioni preko računa a ne minimalan lični dohodak nekih 2 godine, dok firma nije propala.U čemu je tačno problem? Ono što mogu da ti prenesem iz ličnog iskustva jeste da kada sam ugasio devizni ostala je aktivna partija u norveškim krunama, tako da mi je ugašena samo partija deviznog računa u evrima sa istim tim iban brojem pa možeš to i sa call centrom da proveriš, a tako sam i ja uspeo da dođem do tog zaključka, pošto je sve krenulo od pitanja kako da se odjavim sa promotivnih ili servisnih poruka i mejlova uz tvrdnju da više nisam njihov klijent, onda se ispostavilo da ipak jesam, otišao i regulisao to da me više ne spamjuju.
Vidi onda sa Digicentrom (ex Komecentar) ako može šta i kako. Na sajtu im stoji da su dostupni i kroz e/mBank u inbox ili [email protected], ali problem sa pozivom je što možeš da ih dobiješ samo na 19939 koji najmanje košta sa fiksnog.Iz ekspoziture već 5 puta šalju mejl za proveru da li ima mogućnost zatvaranja i tako redovno. Iz call centra me upućuju na ekspozituru i tako u krug.
Razlika je u tome što Dina može da se koristi samo u Srbiji, tako da ako ne postoji potreba za korišćenjem u inostranstvu, odluči se za nju. Za MasterCard Business bi eventualno plaćao članarinu, ukoliko platnim računom odnosno paketom nije predviđeno da je uključena u osnovnu cenu. U tom slučaju bi i Dinu morali svakako da ti izdaju, jer je zakonski obavezna (član zakona navodi da banka je dužna da izda karticu kod koje se netiranje odnosno poravnanje obavlja u domaćim platnom prometu i da mora da bude bez troškova izdavanja i članarine, a te uslove ispunjava jedino Dina).Koja je razlika između DinaCard poslovne kartice i MasterCard Business Contactless kartice za pravna lica?!
Kartica će se koristiti isključivo za podizanje gotovine sa bankomata i ništa drugo, moram da se odlučim za jednu...
Još od Januara ili Februara ove godine.Od kada je NLBPay uveo 6to cifreni pin? Znam da je ranije nije bilo tako, niti sam mogao da biram izmedju 6 ili 4 cifara.
8 dana kako je prošlo od dve transakcije koje su odbijene,i dalje novac stoji pod rezervisanim sredstvima (prilikom svake kupovine u maloprodajama,obično do 48h sati novac bude skinut sa rezervisanih sredstva)Malo pre u Ide-i prodavnici,dva puta provučem karticu,transakcija odbijena a novac uredno skinut sa računa. U rezervisana sredstva stoji zbir ta dva iznosa. Slip-ove sam sačuvao da je transakcija odbijena. Šta mi je činiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari