xakep
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2005
- Poena
- 630
Stiglo mi je ovih dana nekoliko posiljki pa da izvestim sledece:
Prosle nedelje sam dobio jos nesto, sad ne mogu da se setim sta, sto je placen harac + 260 dinara i izaslo skoro kao i sama stvar.
* Izabrao sam paketomat na ruzkoj pumpi posto je pisalo da moze da se plati karticom. Izgleda da su neki novi paketomati u pitanju, imaju ekran na dodir umesto bluetooth ali oni sami ne primaju kartice nego mora kod pumpasa da se plati. Posto je pumpa ruzka, ne primaju Visa, samo DIna pa da znate da ne preusmeravate ako vam ne odgovara kao sto meni nije odgovaralo.
- 2 kom USB mrezna adaptera pomenuta ovde, CN posiljka 171 din, u dinar tacno, posta isporucila, ja preusmerio na paketomat*
- USB -> SATA kabl sa ispravljacem (Choice AP broj) i unutra ubacene jos 3-4 neke sitne porudzbine,UCHU pa presle na CNG i upakovano sve zajedno, nista za placanje, samo potpis postaru,
- ortak narucio dve iste stvari odjednom ~$20 + ~$5 postarine, CN, 77 dinara haraca.
Prosle nedelje sam dobio jos nesto, sad ne mogu da se setim sta, sto je placen harac + 260 dinara i izaslo skoro kao i sama stvar.
* Izabrao sam paketomat na ruzkoj pumpi posto je pisalo da moze da se plati karticom. Izgleda da su neki novi paketomati u pitanju, imaju ekran na dodir umesto bluetooth ali oni sami ne primaju kartice nego mora kod pumpasa da se plati. Posto je pumpa ruzka, ne primaju Visa, samo DIna pa da znate da ne preusmeravate ako vam ne odgovara kao sto meni nije odgovaralo.