Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako nisi ispucao Alijev kupon od 3$ bice ti oko 8$

I just found this on AliExpress:
Liitokala lii-500 lii-202 lii-100 lii-402 battery charger 3.7V/1.2V 18650/26650/16340/18500 Battery Charger with screen lii500
Izadje me 7.5 E. Bez adaptera, je 'l da?

Izadje me 7.5 E. Bez adaptera, je 'l da?
Aha, bez.

Adapter lovi tako sto uzmes neki usb na sata adapter sa 12V adapterom kroz novcice za tipa 4$, isti taj ide za Liitokalu.

Ja sam uzeo ovako nesto za 3.87$, isao je 12V 2.5A (navodno) uz njega i radi ok i sa Liitokalom, ne greje se.

Sad je skuplji pa uzmi sa drugog mesta na ovaj fazon ako vec nemas neki

I just found this on AliExpress:
SATA to USB 3.0 Cable USB 3.0 to SATA III Hard Drive Adapter Converter for 2.5" 3.5" SSD HDD Hard Drive Disk with Power Adapter

Dajte bre neke baš jeftine microSD kartice.

Litokala lii 500 odličan punjač, za 8.5$ uzimajte bez razmišljanja 🙂 Nego može li ovo za manje?😅

Prilozi

• Screenshot_20260321_172917_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20260321_172917_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    59.3 KB · Pregleda: 90
Sad bi bila odlična stvar kada bi kinezi ponudili opciju konsolidacije paketa.
Tipa naručim 20tak jeftinih sitnica, ono što kroz coins stranicu izađe ispod dolara ili dolar-dva, strpaju to u jedan paket i šalju tako.
Ako već mora da se ide kao LA.....HU pa ga zakine onih 260 din barem da se isplati.
Ovako sam već dva paketa vratio a sve poručeno pre puštanja u rad novog sistema pošte...

LM, opet mi stigao jedan od onih paketa bez praćenja od "pošiljaoca" Feiliks logistics što ne može da se poveže sa pravim orderem, tj. nije mogao ali zahvaljujući jednom članu koji je ovde pomenuo da i postal njinja prikazuje podatak o iznosu PDV-a ipak može da se poveže 🙂

Najpre stiže sms: "Ukoliko želite, pošiljku PJ.......RS, od pošiljaoca FEILIKS LOGISTICS, možete danas do 17h preusmeriti na paketomat..." ali ne piše koliko je PDV.
onda stiže viber poruka: "Poštovani, za vas je prispela pošiljka PJ.......RS koju možete očekivati u toku dana, Iznos za uplatu je 40,00 din. Kontakt telefon..."
Ja lepo iskopiram broj pošiljke sa alija (u ovom slučaju CN...... ) ubacim nindži i ovaj mi kaže: "VAT Fee(RSD): 40)"
A ti li si znači, lol 😀

Misliš ono što nudi da uzmeš 3 proizvoda! Nisam nikad uzimao na taj sistem, previše mi liči na Temu gde te teraju da uzmeš više proizvoda ne bi li došao do nekog popusta koji te čekta tamo negde iza duge!!!!
A da li su cene tako dobre kao kad se uzima preko coins strane? I da li Choice može da bude "otvoren" par dana dok dodaješ proizvode pa kad si zadovoljan platiš? I da li onda upisuju zbirnu vrednost na deklaraciju?

Tehnicki mozes da narucujes praznom karticom ali to je uglavnom 24h fore, nekad bude i 2h za placanje a nekad i duze ako se dobro secam

Znam to ali šta time dobijaš?
Ideja je da se uzme više stvari po cenama koje važe kao kad uzimaš jednu preko Coins-a i da sve ide u istom paketu sa (po mogućnosti) nižom navedenom vrednošću (znam, teško ostvarivo ali one can hope)...

Ako neko može da me posavetuje iz iskustva: Liitokala lii-500 ili lii-600?

Pa, lii-600 je 19,67,a lii-500 10,73 dolara. Obe su dobre cene, ali ne znam kako se koji pokazao u praksi. Ništa, uzimam 600.

Ima li neka alternativa za baterije? liitokala nam izgleda više na šalju.

Imaju li oni 18650 baterije? Ja ne mogu da ih nađem...
Nemaju. Ako misliš da naručuješ 18650 sa Temu-a, obavezno čitaj komentare i to u detalje. Imaš tipa 100 komentare "sve super" i jedan realan, nekoga ko zna da testira i ima sa čime da istestira bateriju.

Poslat kumi gw6 sat

Broj za pracenje je AP

Jel to neka nova oznaka za pracenje ili ce se promeniti?

Kako ti paketi prolaze preko carine Niš, obavezno 20% + 260din globa?

I ja dobio takav broj za praćenje, mislim da će biti samo PDV od harača, ko zna na koju sumu... Videćemo.

Da li na Kumi Ku7 možeš da se javiš

Nazad
Vrh Dno