Šta je novo?

Yettel Kucni net - ex. Telenor Home

trebalo bi da možeš besplatno raskinuti ako će ovu promenu uslova da forsiraju i na vas koji ste potpisali ugovor sa drugačijim opisom paketa, pogledaj detaljno ugovor i opis paketa
Usluge pristupa internetu :

Maksimalna brzina protoka.

Bukvalno samo ta jedna rečenica.

Svakako ih na mejl pitaj da ostane pismen trag odgovora koji uslovi su tebi na snazi za tvoj paket.
Da li je skroz neograničen ili 4 TB brzog saobraćaja ?

Možeš i ovde:

Da li neko zna, zašto yettel jedini ima ova ograničenja? Nikada nisu napravili ni flat postpaid paket što se tiče neta, taman su krenuli sa ovim i ja rekoh nešto su pogrešili sigurno, i eto obistinilo se. Da li nemaju kapaciteta, ili hoće da im mreža bude "premium" kao da svima uvek radi? Ograničili su i brzine na postpaid paketima, a stigao 5G, stvarno mi nisu jasni. A najskuplji su, čak i sa 50% popusta.

Mislim da si već dao odgovor.

hoće da im mreža bude "premium" kao da svima uvek radi.

Rekao bih da žele da izbegnu scenario gde mreža postane žrtva sopstvenog uspeha. Ako bi svima dali "flat" net bez limita brzine, infrastruktura bi u gusto naseljenim mestima trpela ogroman pritisak, što bi narušilo imidž "najpouzdanije mreže".

Prošlo je 9 dana otkako sam poslao reklamaciju, nisu još odgovorili na nju, nekim čudom...

Samo da javim, da je nama zvaničan odgovor ( takozvano, prema rečima operatera ), stigao na email već 19.03.2026. ( pregledao gmail i apple mail 2 puta, odgovora zvaničnoga nigde nema ), i da nam je odobren raskid ugovora bez penala/naknadi šteta.. 🫣

Svakako ih zamoli opet da ti proslede mejl, jer je mnogo bitno da za sve imaš napismeno dokaz.
Po tome - omogućili su besplatan raskid usled jednostrane promene karakteristike paketa nakon što je isti ugovoren.

Svakako ih zamoli opet da ti proslede mejl, jer je mnogo bitno da za sve imaš napismeno dokaz.
Po tome - omogućili su besplatan raskid usled jednostrane promene karakteristike paketa nakon što je isti ugovoren.
Rekao sam operateru, rekao je da to ne moze da uradi.

Zato, neka mi neko napise kako ide pismeni email/gmail od Yettela...

Hvala!

Rekao sam operateru, rekao je da to ne moze da uradi.

Zato, neka mi neko napise kako ide pismeni email/gmail od Yettela...

Hvala!
Google pretraga nudi ovde to je na zvanicnom sajtu YETTEL REKLAMACIJE ,a Google AI pretraga kaze citirano "
Zvanična mejl adresa za opšte upite i reklamacije korisnika Yettel mreže je
[email protected]. Za brže rešavanje, preporučuje se korišćenje kontakt forme na sajtu, aplikacije Yettel, poziv na broj 063/9000 ili poseta jednoj od poslovnica.
  • Opšte reklamacije: [email protected] " ...e sad sta je od ovog tano neznam,pokusaj valjda jedno bude ono sto ti treba 🙂

Pošto nam je omogućen raskid ugovora bez penala, zbog jednostrane promene karakteristike paketa, kako ide proces zadržavanja rutera ( opreme )? U pretplatničkom ugovoru piše ovako : Plaćeno odmah : 0,00 din. Zaduženje na rate : 24,00 din.
Pretplatnik kupuje uređaj od Yettel d.o.o. sa periodom otplate od 24 meseca.
Nije mi samo jasno zašto u trenutku potpisivanja ugovora nisu pitali da li ćemo svih 24 dinara otplatiti kroz jedan mesečni račun... Ali u redu,...

Pošto nam je omogućen raskid ugovora bez penala, zbog jednostrane promene karakteristike paketa, kako ide proces zadržavanja rutera ( opreme )? U pretplatničkom ugovoru piše ovako : Plaćeno odmah : 0,00 din. Zaduženje na rate : 24,00 din.
Pretplatnik kupuje uređaj od Yettel d.o.o. sa periodom otplate od 24 meseca.
Nije mi samo jasno zašto u trenutku potpisivanja ugovora nisu pitali da li ćemo svih 24 dinara otplatiti kroz jedan mesečni račun... Ali u redu,...
Da li bi mi neko mogao odgovoriti na pitanje?

Može da se pozovu da si uredjaj kupio po povlašćenoj ceni za odredjen paket i da ti ga naplate pa bi ti bila opcija da ga vratiš. Možda i neće da ga naplate.... Daješ nam delove ugovora i hoćeš da protumačimo. Što ne pozoveš njih da pitaš najbolje?

Šta daje od popusta (da li uopšte daje) Yettel za nove korisnike kućnog neta?
@Poolmaker koliko me secanje sluzi prakticno nista,osim cena navedena na sajtu i ruter koji odaberes kad uzmes kucni net.Eto na primer meni UO na Mobilni Internet Max istice u Decembru,uz tu UO sam dobio tada ruter B311.E sada pise u aplikaciji a i zvao sam Korisnicki Servis,vec od negde Septembra bese mogu obnoviti UO.Ali posto hocu i nov ruter to mora u poslovnici,planiram onaj B530-336.Za broj ukoliko ga imas kod njih kao ja pripretis prelaskom bilo gde,i u toku dana te zove lik iz Briga o Korisnicima.E tu se moze dogovarati sta i kako (ja sam tako izvukao 50% 2g),a za kucni net nema,sto je na sajtu to je na zalost 🙂

Nazad
Vrh Dno