Slažem se. Dvoumio sam se izmedju Fold7 i Magic V5 i nakon uživo poređenja u radnji uzeo V5 kako zbog prijatnijih ivica telefona za korišćenje, tako i zbog specifikacija i baterije i nisam se ni malo pokajao. Koristio sam pre njega S23 Ultru. Ludilo od telefona, neverovatno fluidan i prijatan za korišćenje bez i jednog problema već par meseci. @#Ivan ja rasklopljen telefon koristim sigurno više od 90% vremena. Kada sam se na to navikao sklopljen koristim samo za javljanje na pozive i nešto sitno za poruke. Neuporedivo je bolji osećaj na rasklopljenom za sve ostalo i ne verujem da ću se ikada više vratiti na klasičan format telefona.Pojeo je i u drugim stvarima , kamera , baterija , osećaj u ruci .
Ispravan odabir , vremenom ces jos vise uvideti u ispravnost izbora , mada si mogao sacekati V 6Slažem se. Dvoumio sam se izmedju Fold7 i Magic V5 i nakon uživo poređenja u radnji uzeo V5 kako zbog prijatnijih ivica telefona za korišćenje, tako i zbog specifikacija i baterije i nisam se ni malo pokajao. Koristio sam pre njega S23 Ultru. Ludilo od telefona, neverovatno fluidan i prijatan za korišćenje bez i jednog problema već par meseci. @#Ivan ja rasklopljen telefon koristim sigurno više od 90% vremena. Kada sam se na to navikao sklopljen koristim samo za javljanje na pozive i nešto sitno za poruke. Neuporedivo je bolji osećaj na rasklopljenom za sve ostalo i ne verujem da ću se ikada više vratiti na klasičan format telefona.
Ja ga koristim od novembra, nema mane za sada. Ne koristim nikakvu zastitu i ima ponegde neka linija na ekranu. Sa zastitom mi ne izgleda kao uredjaj za koji bi trebalo da se da toliko para. Sto se tice garancije, mozes da odes u servis. Ne prave nikakav problem, sve dok se radi popravka. Ako se ne popravlja onda ide povrat novca, a to ides kod operatera. Tu si ugasio, nece ni da pricaju sa tobom, jer nisi potpisnik ugovora.Zdravo svima. Planiram takodje da kupim Fold 7, mozda bude i V5, videcu jos. Imate li iskustva, kako vasa tako i sa poznanicima, da li je falican ekran kod Fold 7, da li se brzo kvari, u smisli pojave nekih linija po sredini, tacaka po ekranu itd. Citam pomalo forume, pa naletim povremeno. Za V5 nisam naleteo na slicne komentare, a opet, verujem da je to i zbog manjeg broja uzoraka koji se prodaju i koriste kod nas. Verujem da FOLD 7 ima mnogo vise zastupljenosti pa odatle valjda i vise uzoraka sa nekim problemima. 😀 Mozda i gresim.
Pitanje jos jedno, kupoio bih telefon od fizickog lica koje ga je uzelo preko yettela, sa fiskalnim racunom. Imam li ja opciju u tom slucaju da nekako externo osiguram ekran,tj telefon, ima li potrebe za tim? Takodje, ukoliko dodje do kvara, mogu sa fiskalnim racunom odneti telefon npr u ProMobi i prijaviti problem tokom garantnog roka.
Jos neki savet ako imate za kupovinu FOLD 7, pisite, vredece mi.
Uzeo sam ga u decembru, dakle pre 4 meseca pa baš i nisam mogao da čekam nego su oni prebrzo izbacili V6 🙂Ispravan odabir , vremenom ces jos vise uvideti u ispravnost izbora , mada si mogao sacekati V 6
Hvala. Ovde nije do operatora sigurno jer na drugom telefonu radi 5g sa istom karticom. jeste besplatno jer je u garanciji, nego onda moram opet da se dosađujem sa kopiranjem, aktiviranjem bankarakih aplikacija, e sim...Kod mene na poslu ima kolega koji nemaju 5g na S23, S24, A56 uglavnom su Yettel korisnici i jedan je MTS, bilo ih je vise ali nekima je proradilo bukvalno preko noci posle nekog update, ali ima jos nekoliko koji nemaju, ako je besplatno upisivanje softvera u Promobiju jos ako hoce da upisu EU softver a ne operatera mozda ti resi problem
Hvala. Znači misliš da treba da sačekam neki update sigurno, a ne da upisujem softver?Opste poznata prica yettel - samsung relacija. Gomili samsung telefona jos nije omogucen 5g na yettelu, cak ima i tema o 5g na kojoj su zabranili pomen samsunga jel su ljudi smorili sa kukanjem na isto. Tako da je sve ispravno samo treba da prodje neko vreme i da se neko smoli da uradi nesto po tom pitanju.
Upravo jeste do operatera problem, kartica je u redu ali je problem operater-telefon, a ne telefon-kartica.Hvala. Ovde nije do operatora sigurno jer na drugom telefonu radi 5g sa istom karticom. jeste besplatno jer je u garanciji, nego onda moram opet da se dosađujem sa kopiranjem, aktiviranjem bankarakih aplikacija, e sim...
Ukoliko će se to rešiti sa nekim updatom za mesec, dva , sačekao bih, ali n eznam da li će do toga doći.
Hvala. Znači misliš da treba da sačekam neki update sigurno, a ne da upisujem softver?
@z fold 7
Obzirom da na A1 za Samsunge nema tog ograničenja, tj. 5g radi na svim Samsung telefonima, imaš jednostavan način da proveriš telefon - kupiš ili pozajmiš od nekoga prepaid A1 karticu i vidiš da li se pojavio 5g. Ili, pretpostavljam da ima eSIM na tom telefonu, pa ako nemaš ništa kod A1, možeš da uzmeš besplatan A1 eSIM koji traje 15 dana za isprobavanje mreže: https://a1.rs/privatni/postpaid/probaj-a1-5g i vidiš da li tako funkcioniše 5g. Ako funkcioniše - čekaš update za Yettel, ako ne funkcioniše, do telefona je.
Jasno, hvalaUpravo jeste do operatera problem, kartica je u redu ali je problem operater-telefon, a ne telefon-kartica.
Ako hoce EU softver da ti upisu onda ce se verovatno resiti problem, ako ide softver provajdera onda ti ostaje da cekas zakrpu.
@z fold 7
Obzirom da na A1 za Samsunge nema tog ograničenja, tj. 5g radi na svim Samsung telefonima, imaš jednostavan način da proveriš telefon - kupiš ili pozajmiš od nekoga prepaid A1 karticu i vidiš da li se pojavio 5g. Ili, pretpostavljam da ima eSIM na tom telefonu, pa ako nemaš ništa kod A1, možeš da uzmeš besplatan A1 eSIM koji traje 15 dana za isprobavanje mreže: https://a1.rs/privatni/postpaid/probaj-a1-5g i vidiš da li tako funkcioniše 5g. Ako funkcioniše - čekaš update za Yettel, ako ne funkcioniše, do telef
Evo sada sam stavio A1 karticu od koleginice jer sam pre toga isprobavao sa yettel i mts karticama i radi 5g. Imajući u vidu navedeno, onda je problem kako ste rekli na relaciji operater telefon. E sada da li da se obraćam Yetelu, samsungu ili da idem u promobi da to rešavaju upisom csc za EU jer je očigledno za A1 samo?Upravo jeste do operatera problem, kartica je u redu ali je problem operater-telefon, a ne telefon-kartica.
Ako hoce EU softver da ti upisu onda ce se verovatno resiti problem, ako ide softver provajdera onda ti ostaje da cekas zakrpu.
Ljudi, neverovatno. sada na yetel e sim imam 5g nakon što sam probao karticu A1. Verovatno ga je A1 nekako otključao ili mu aktivirao 5g i sada radi normalno.ili da samo cekam neki update od samsunga pa kada dođe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari