Onda se opet odlepilo i ja uzeo kao da zalepim neku foliju i pretpostavljam da je tu krenuo dar-mar, tj otkazivanje ekrana, do totalne neupotrebljivosti.
Moj savet da sačekaš malo, da vidiš kako ce se ova folija na Flip 7 pokazati, svakako Samsung u garanciji menja 1 foliju besplatno.Kod supruge na Z flip 5 je menjana folija i ekran pod garancijom nakon godinu dana. Ta nova je izdržala isto ravno godinu dana.
Kupila je sada Flip 7, a ja sam mislio da skinem tu foliju i da zalepim sam neku drugu ali me je zabrinui @anak1n sa
Imam fold 6 i nillkin cam shield case i prezadovoljan sam vec godinu dana. Ako ima nesto slicno za 7, vredi pogledatiPisao sam o temu u maskama za Samsung. Tough Armor Pro...blaga katastrofa od kvaliteta. Grube ivice, krhko pod rukom...bas sam se razocarao.
Mislim da dosta ljudi generalno ne koristi s pen. Nisam je koristio ni na staraijim note serijama ni sad. Sra vise i na ipadu koristim samo za dizajn i to neki ofrlji, zato verujem da su na kraju izbacili. Primarno je zbog smanjenja troskova, al ono..Ja sam ga danas gledao u radnji. Jeste da dobro izgleda, ali i dalje mi je neverovatno da nema podršku za S Pen. To je bio jedan od glavnih reklamih motiva za prethodne generacije Fold modela.
Sada je šta; gledanje fotografija na velikom ekranu i brisanje detalja sa istih... 🤢
To govore za svaki koji izadje. Razlika izmedju mije sestice i sedmice je bas velika sto se tice dimenzija i iskreno, prvom prilikom prelazim na sedmicu. Pogotovo osetis razliku kad ih drzis i uporedjujes jedan do drugog. Ekran ko ekran, dosta je bilo skepticno sa cetvorkom i sa razlogom, dosta njih je menjalo ekran u orvih par meseci koriscenja. Sa peticom ne znam nikog sa tim problemom, kontam da je neki bias al verujem da su se popravili.Ja sam ga probao par minuta danas u NS Promenadi...
Prvi utisak fantastičan, kupio bih ga samo zbog novog, tankog dizajna, manje težine i većih ekrana.
Ali...imao sam 2 Folda (2 i 4), četvorka je jedini telefon ikad koji mi se pokvario u garantnom roku (šarka, pa ekran pri "pokušaju" da odblokiram šarku).
Nov je dizajn, tanak uređaj, mora da prođe neko vreme i da potencijalne mane izađu na videlo... takođe baterija će sigurno biti ispodprosečna, kako će to izgledati za godinu dve kad nastane degradacija i apdejti učine svoje... Sačekaću neko vreme, iako je prvi utisak takav da bih ga momentalno kupio
Latercase 😉Da se upisem. Uzeo sam na kraju Fold 7. Neka ide zivot. Silver prelep. Samo ostaje pitanje sta tanko navuci na ovu lepotu...
Pojeo je i u drugim stvarima , kamera , baterija , osećaj u ruci .Imam S25 Ultra i Fold 7. Baterija bolja na Ultri, kao i kamera. Ok je Fold za kucanje ali imamo i Honor Magic V5, prava razmera za kucanje kada se ne otvara ekran. Pojeo je Fold što se toga tiče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari