Šta je novo?

Amazon.de - pitanje u vezi postarine

• Začetnik teme Začetnik teme nesic1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I nemas je mesecima?
Jer neces moci samo da je vratis... mora tamosnji servis da utvrdi kvar i prihvati da se refundira.
To mi stvarno ne predstavlja problem, u stan se jos nisam uselio, a ako se desi dok zivim tu, dok je nema mogu kod roditelja da perem ves, na 5 minuta su od mene, sve ispada komplikovano ovde na forumu

sve ispada komplikovano ovde na forumu
Hoces ves masinu koja je 1200 km od tebe, gde ti iz non EU zemlje narucujes iz EU, koja ce biti prevezena ko zna kako i to jos iz Amazon returns lagera koji je opste poznat po nekim stvarima i izjavis da smo mi komplikovani ovde na forumu...
Druze, sve narucuj sa amazona, zasto samo ves masinu... ne treba sitnicariti...

Hoces ves masinu koja je 1200 km od tebe, gde ti iz non EU zemlje narucujes iz EU, koja ce biti prevezena ko zna kako i to jos iz Amazon returns lagera koji je opste poznat po nekim stvarima i izjavis da smo mi komplikovani ovde na forumu...
Druze, sve narucuj sa amazona, zasto samo ves masinu... ne treba sitnicariti...
Evo mogu da uzmem skroz novu za ispod 700 eura, eto jel ti sada lakse sto nema rizika, ipak je skroz nova i znacajna je usteda svakako?

😀

Koliko imas godina, 15?

Alfa i ja smo imali par porudzbina sa amazona pa otud saveti ali narucuj sta hoces, tvoje pare, vreme i zivci.
Druze, narucivao sam sa amazona vise puta, graficku, tastaturu, tv, procesor, air frier, pizza rernu i jos dosta sitnica, nikada nisam imao jedan jedini problem, graficka crkla pa su mi rekli da saljem u Nemacku, poslao i posle 3 nedelje stigla nazad i to bolji model zato sto se moja nije vise proizvodila i jos 5 godina garancije na nju, 10 puta bolje nego bilo sta ovde da se uzme, garancija se postuje maksimalno, a ne kao ovde da te zjbvju i nalaze nacine da odbiju reklamaciju, a prodjes jeftinije bar 50% na sve

Druze, narucivao sam sa amazona vise puta, graficku, tastaturu, tv, procesor, air frier, pizza rernu i jos dosta sitnica, nikada nisam imao jedan jedini problem, graficka crkla pa su mi rekli da saljem u Nemacku, poslao i posle 3 nedelje stigla nazad i to bolji model zato sto se moja nije vise proizvodila i jos 5 godina garancije na nju, 10 puta bolje nego bilo sta ovde da se uzme, garancija se postuje maksimalno, a ne kao ovde da te zjbvju i nalaze nacine da odbiju reklamaciju, a prodjes jeftinije bar 50% na sve
Ma bre ne slušaj ih, samo komplikuju bezveze. Kompletno si u pravu tako i ja radim, samo napred.

Nazad
Vrh Dno