Stižu.Da li stizu notifikacije od Intesa Banke?
Ja nemam tako loše iskustvo sa Globaltelom kao kolega @Miki919, u kući imamo 3 broja na Globaltelu (svi su preneseni iz drugih mreža). Od svih stvari koje si naveo iznad, upitan je jedino VoLTE, jer njega nikako da srede da radi kako treba (ali kada je isključen, pozivi najnormalnije funkcionišu). Poruke od Intese stižu bez ikakvih problema nakon što ih obavestiš da si promenio operatera. Dodavanje kredita funkcioniše kao što si opisao, preko aplikacije fiksni iznosi (najmanje 500 RSD), a na trafici po želji. Tu je naravno i pogodnost razmene kredita između brojeva na Globaltelu, tj. nema razloga da uplaćuješ kredit da bi produžio važenje, samo razmeniš 50 RSD sa drugim Globaltel brojem i trajanje se produžava za 3 meseca. Verifikacioni kodovi od Apple-a takođe ne stižu, ako ti je to potrebno, to im je nerešiv problem 🙂 Ja sam to rešio tako što sam sve Apple naloge prebacio na drugi broj.Kvalitet poziva: jel susti, jel se prekida, jel se dobro cuju sagovornici (ako je volte iskljucen)? Da li radi net i pozivi onda - lte?
Da li stizu notifikacije od Intesa Banke?
Da li stizu pozivi od iphone korisnika bilo kojih drugih mreza u srbiji? (mts,yetel,a1)
Ako hocu da dodam na karticu da imam neki novac pored freepaida koga bih obnavljao mesecno npr za parking, da li moze da se uplati neka proizvoljna suma tipa 200 din ili mora minimalno 500 din za online a u trafici koliko god hocu (moj kisok), ako sam dobro razumeo?
Meni to ne radi iz nekog razloga, ali verifikacione poruke od Apple-a umeju da prorade kad telefon prebacim u Airplane mode pa onda nazad...Ja sam Apple rešio tako što me pozovu i izdiktira automat kod
Kako mislis da to moze da funkcionise? Naravno da ne radi net ako je poziv u toku kad je VOLTE iskljucen.(ako je volte iskljucen)? Da li radi net i pozivi onda - lte?
Da li ti je kredit u roku važenja? Kad istekne, spušta se sve na 3G i ponovnom dopunom vraća pristup VoLTE. To je prvi uveo Yettel.Kod mtsa na prepaidu takođe ne radi jer prebacuju na 2G direktno.
Ne sa 4G direktno ide poziv na 2G. Preskace 3G. Jedino ako si na 3G non stop tek tada ide poziv preko 3G mreze.Da li ti je kredit u roku važenja? Kad istekne, spušta se sve na 3G i ponovnom dopunom vraća pristup VoLTE. To je prvi uveo Yettel.
Ovo na moj racun?kakav troll
Ima nas koji smo na starim Freepaid paketima imali 2+30 mesecno. Pre ovoga i imamo popust.Pogledajte prilog 532091
oni su na ovoj akciji vec poduze vreme, uzmes paket i dobijas 180gb na 6 meseci 500gb na 12 meseci i 1tb na 2 godine msm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari