Ko zna koliko ce to jos ici, ja sam na 99,95%, stigao sa zalivanjem polja na 24,75 i smanjili su mi po zalivanju na 0,10.Auu brate znaci davace mi jos jedno polje posle ovog aauuuu, ladno ce to ici jos 2-3 nedelje... koji horor
lele ja ni do tvog nivoa nisam stigoAuu brate znaci davace mi jos jedno polje posle ovog aauuuu, ladno ce to ici jos 2-3 nedelje... koji horor
Meni danas iskocili neki popusti za neke proizvode, ubacim u korpu one zuto-crvene srafcigere, udjem u korpu i prikaze mi kao staru cenu prekrizenu nesto vise od 32000 rsd i sad je kao sa popustom nesto vise od 700 rsd.🙄Znao sam da lupaju cene, ali ovo gore je poseban nivo.
Meni su u zadnjem krugu podigli na 1200din za "free" poklone na QQQQ. Videcemo sta ce biti za glavnu nagradu. Pritom maksimalno nervira sto i za te kupovine koje su potrebne za 1200din (znaci ne za poklone, nego ono sto kupim da bih "dobio poklon"), ne mogu da biram iz regularnog search-a nego sta oni ponude.. A pokusavam da kupim neke konkretne stvari, a temu mi nudi idiotske varijacije na temu toga sto pokusavam da kupim.

Danas mi stigao Zealot S61(20w) bluetooth zvucnik.
Pogledajte prilog 532093
Pogledajte prilog 532094
Pogledajte prilog 532095
Kvalitetna izrada. Solidne tezine. Ima RGB koji se moze iskljuciti, brza konekcija sa telefonom. Kvalitetan solidan zvuk, na 50-60% je vec solidne jacine... Na 100% nema nikakvih distorzija. Bass je ok...
Cak i pomalo iznenadjujuci u ovako malom uredjaju. Kupljen jedan cisto da probam, testiram. Sigurno cu kupiti jos jedan da ih uparim (Stereo Connect) i koristim uz Magcubic L018 projector. L018 ima ok zvucnike ali zbog njegove pozicije je uglavnom iza i pomalo mi je cudno da zvuk dolazi samo iza mene...
Zbog toga sam i planirao neke bluetooth zvunike.
Zealot S61 kupljen preko claim credita za 3750 din.
JBL Charge 5 na Temu 21000 (24000 na CC) a u domaćoj radnji 15000. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari