бомба, хвала!!!
Ја користим ТВ искључиво преко ми бокса, пали се кад упалим бокс, а само га гасим са његовим даљинским.zašto je problem da se uključi cec i da se pali /gasi sa tv-om?
Sto se ocekivanja tice ajde o tome moze da se diskutuje, ali kako je do nas ako je box felerican? Meni je iz procitanih postova po raznoraznim forumima tu najveci utisak da ima solidan procenat felericnih boxova i da je to stalno tako, u svakoj seriji..to za mene onda nije kvalitetan proizvod.Svima koji kažu da box nije dobar,ne valja ovo- ono ,il očekuju previše il imaju feler na boxu.
Meni box radi bez greške već 4 meseca.
Iris go ne secka,stremio ,xbo ,sky, you tube fluidno i bez greške.
Nije do boxa,do vas je.

Na levom ti je slika bolja i prirodnija a na desnom je nabudžen HDR. Uđi u podeđavanja slike na Mi box-u i tamo podesi istu ako hoćeš da ti izgleda kao na desnom.Sto se ocekivanja tice ajde o tome moze da se diskutuje, ali kako je do nas ako je box felerican? Meni je iz procitanih postova po raznoraznim forumima tu najveci utisak da ima solidan procenat felericnih boxova i da je to stalno tako, u svakoj seriji..to za mene onda nije kvalitetan proizvod.
Pogledajte prilog 532001
Levo MiBox, desno Supernova Move box,isti tv, isti kabl, isto podesavanje slike na tvu. Otvorio sam isti video i povezao boxove na hdmi 1 i 2 i prebacivao sa jednog na drugi.
Polako Sasa, nismo svi ******. Moj 3rd gen je raspad. Kupio ga lokalno uz fiskalni, i potrosio jos par crvenih na hdmi kablove da ugodim gospodinu. I dan danas, stucka, secka ili izbaci zeleni ekran. Sa druge strane, EON box sam ukljucio u struju i nakacio na isti taj TV i godinama koristio bez da sam usao u settings, jedino je hardwerski pregazen pa secka stremio na vecim remuxima inace ga nikada promenio ne bih. Ovog studiram kao fakultet i uvek neki sitan problem. Recimo sada mi secka EON app. Definitivno losa kontrola kvaliteta ili nedovrsen SW.Nije do boxa,do vas je.
3rd gen. Prvo sam imao podesavanja ali sta god da odaberem nije hteo da sacuva, uvek je stajalo -1. Zatim sam uspeo da updateujem i firmware na poslednju verziju ali tako sam samo izgubio opcije podesavanja slike, kvalitet je dalje ostao isti. Nema resenja, to je to, kupljen je da bude primarni uredjaj a da Move box ide na selo i vikend koriscenje ali je situacija obrnuta.O kojoj verziji Box-a pričamo?
ja sam to možda prvi prijavio ovde, ali iskreno ne bih voleo da se ta podešavanja vrate...slika je bila očajna i nisam znao šta da radim...ništa nije moglo da se promeni i tako ostane, a nisam video ni mogućnost da se ta njegova interna podešavanja isključe...koliko god sam podešavao sliku na tv to je bilo očajno...I ja sam na zadnjem FW na 3rd gen. Pre sam imao podesavanja slike ali sva na -1 a sada uopste nema opcije za podesavanje slike.
Da upravo to. Match dynamic range ON, Match frame rate ON, HDR Format obavezno na auto (nikako da se forsira Dolby Vision jer SDR sadrzaj izgleda losije vec je pisano o tome), eventualno color format YCbCr ( 4:2:0 ili 4:2:2)...Rezolucija najbolje staviti 4K60hz/4K50hz nego na Auto.Idite na Settings/Display & sound/Dynamic range & Color format i tamo podesite Match content i Source device-led. (ovo je na Gen.2 ali ako me sećanje ne vara slično je i na Gen.3 jer sam ga nedavno imao kod sebe na par dana i čačkao podešavanja).
Одлична је камера на боксу треће генерације. На другој је исто добра, не толико као на тројци али добра је.I ova kamera mi se sviđa...
Kod mene ne pokazuje te opcije? 🤔Idite na Settings/Display & sound/Dynamic range & Color format i tamo podesite Match content i Source device-led. (ovo je na Gen.2 ali ako me sećanje ne vara slično je i na Gen.3 jer sam ga nedavno imao kod sebe na par dana i čačkao podešavanja).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari