Šta je novo?

Nubia Z70 Ultra

I tako... Update odradjen, ali, sporadicno se pojavljuje Problem. Evo ss.
Jako iritira, kad je u tom modu, ako. Imate poziv, Telefon, ne vibrira, ne zvoni. Ugasis Telefon, upalis, sve bude ok, i opet tako krug. Šteta, Telefon je inače super, nema zamerke, ali zbog ovih stvari ide na prodaju.
*** šteta, bas mi se svidelo fon.
Kupujem provereno sto znam da radi kako treba, beli Nubia z60 ultra 512gb. I to je to.
Evo ss
Zakljucano podesavanje tona, vibracije...
Glupost žešća.
Kao sto rekoh, kupujem Nubia z60 ultra i to je to.
Malo sam vise čitao i raspitao se, nije problem update, nego je srz problema sam Telefon.

Prilozi

• Screenshot_20260312_172504.jpg
    Screenshot_20260312_172504.jpg
    68.9 KB · Pregleda: 35
  • Screenshot_20260312_172453.jpg
    Screenshot_20260312_172453.jpg
    58 KB · Pregleda: 28
Ipak ovaj Z50S pro, iako je zakucan bez Update, ali radi kao sat, bez ikakvih problema, a neka drasticna razlika oko kamere, i nije velika, z50s pravi sasvim solide slike. Naravno ekran je na strani z70s i sve ostalo, ali nista toliko primetio vredno pažnje. Šteta što su čitavu seriju Z70 zasrali kao uredjaj i gde svaki Update donosi neke Probleme, šteta.
Idemo dalje, z60 ultra koji takodje radi kao sat i nema tih problema.

Ja ne mogu da skontam da rizikujete sa ovim telefonima. I brickovanje, i probleme. I sve to bez valjane garancije.

Ja se ne zalim, ja opet kažem, dobar telefon, vrh Telefon, izrada, Rad telefona, baterija vrh, ekran top...
Tako da nemoj da izokreces nesto sto ja nisam rekao. Svesno sam kupio telefon, jer sam kupio za super cenu. I sve je radilo super do update od pre neki dan.
I da, opet cu da kupim Nubia, naravno.
Ovaj put opet z60 ultra.
Hoće li biti to ispravljeno kroz neki Update, hoće sigurno, pitanje je samo kada će taj Update biti.
Tako da postedi me tih komenatara kako zašto itd... Izneo sam svoje mišljenje i to je to, iskreno, nisam ***** pa da kazem sve je super, bilo je do update sve super.
Pozdrav

I tako... Update odradjen, ali, sporadicno se pojavljuje Problem. Evo ss.
Jako iritira, kad je u tom modu, ako. Imate poziv, Telefon, ne vibrira, ne zvoni. Ugasis Telefon, upalis, sve bude ok, i opet tako krug. Šteta, Telefon je inače super, nema zamerke, ali zbog ovih stvari ide na prodaju.
*** šteta, bas mi se svidelo fon.
Kupujem provereno sto znam da radi kako treba, beli Nubia z60 ultra 512gb. I to je to.
Evo ss
Zakljucano podesavanje tona, vibracije...
Glupost žešća.
Kao sto rekoh, kupujem Nubia z60 ultra i to je to.
Malo sam vise čitao i raspitao se, nije problem update, nego je srz problema sam Telefon.
Zasto ne uradis hard reset? Svakako ga prodajes, pa moras podesavati novi telefon, tako mozes i ovaj uz hard reset.

Iskreno, mrzi me, ali sutra cu to jos da probam, mrsko mi sve opet podesavati. Ali kao sto napisah, čitao i epilog je isti, ništa se tu ne menja, problem je telefon, a ne update.

Iskreno, ništa ti ja ne razumem one skrinove na švapskom niti na osnovu njih uopšte mogu da vidim koji je to problem.
Pa da pojasnim, iako sam vec napisao.
Telefon je zalkljzcan na Mode gde ne zvoni i ne vibrira, sve ostalo funkcioniše.
Ako te neko zove, telefon, ne vibrira, ne zvoni, nego jenzakljzcan u taj Lautlos Mode, Kalk se vec kaze na engl ne znam.
Da nemam smartwatch, ne bih ni znao da me neko zove. Ne moze da se prebaci u drugi mod vibrqcija samo, ili da se oojaca zvuk. I to je sve samo kad su poziv u pitanju. Gledas YouTube itd sve funkcioniše, zvuk itd...
Telefon ugasi uoalis, imaš opciju da menjaš kao sa slike, ali opet posle nekog vremena zakljzca na silent Mode....
Valjda sam pojasnio...

Prva slika
Z50S
Druga slika
Z70s
Na z70s je katanac, zakljucano podesavanje posle Update, dok na z50s možeš da prebacujes Mode, zvono, vibracija i silent...
To je problem.

Prilozi

• Screenshot_20260315_210506.jpg
    Screenshot_20260315_210506.jpg
    62.1 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20260315_210517.jpg
    Screenshot_20260315_210517.jpg
    57.9 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
Posle Update ušao u taj Mode i više nema šanse da se promeni... Pokusao sve, problem poznat, kao sto rekoh, nije do update, nego do telefona z70 serije.

Hahaha pa ovo je neverovatno, imaš telefon koji ne zvoni i koji ne vibrira i sve to nakon update-a? U Americi bi mogao da ih tužiš za to i da dobiješ ogroman novac jer si recimo propustio neki važan poziv i sl.

Uradi hard reset telefona, možda je neki bug ili neka tvoja tema ili neka aplikacija zbog koje se zaglupio. Uglavnom, svi ti problemi su uglavnom greška korisnika, jer ako je istina da ZTE to radi onda su kupci teški mazohisti.

Bug jeste, ali do telefona, pisao sam vec na nemačkom forum o tome, nisam jedini, zakljucak jeste, da je telefon problem, a ne update. Probao sve osim Hard reset. Probaću sutra ili prekosutra... Mada, iskustva kažu, ni to ne pomaze... Ali ajde videcemo.
Opste poznat problem sa Z70 serijom,da ***...
Telefon je na oglasu, pa videcemo...

Slažem se, bez obzira koliko je telefon hardverski moćan i lepo izgleda, pravi dobre slike i šta sve ne ali nakon pročitanog da ovako nešto (i ne samo ovo) nije izolovan slučaj već dobro poznata sistemska greška plus imajući u vidu protokolovo iskustvo ja bih ga iskreno govoreći ubuduće zaobilazio u širokom luku. Tu mislim prvenstveno na ovaj konkretan model mada mi nakon svega ni kompanija ne uliva poverenje jer sam video mnoštvo problema a nigde rešenja sa njihove strane.

Hahaha pa ovo je neverovatno, imaš telefon koji ne zvoni i koji ne vibrira i sve to nakon update-a? U Americi bi mogao da ih tužiš za to i da dobiješ ogroman novac jer si recimo propustio neki važan poziv i sl.

Uradi hard reset telefona, možda je neki bug ili neka tvoja tema ili neka aplikacija zbog koje se zaglupio. Uglavnom, svi ti problemi su uglavnom greška korisnika, jer ako je istina da ZTE to radi onda su kupci teški mazohisti.
Iritira, stalno Gasenje i paljenje telefona. Radi neko vreme, i sam opet prabaci na Silent Mode, i zakljucano, ne moze da se promeni. Pozivi, sreća pa je tu smartwatch, pa znam kad me neko zove. Videcemo hoće li Hard reset rešiti ovaj neobican bitan Problem.

Ne znam koliko iz kompanije prate zalbe korisnika, mozda i isprave bag, jer je bas ozbiljan bag.

Sačuvam podatke na laptop i da opalim hard reset, ako se ne promeni ništa, uhh... Svakako me mrzi ponovo sve da vraćam

Sad cu da ga olupam i pod, da mu pm i telefonu... Hard reset, I isto. Znao sam, i već rečeno do telefona je, ne do update. U 3pm...

Zašto bi mi bilo dosadno?
Jer sam kupio Nubia telefon, sa kojima sam do sad imao super iskustvo?
Sta je tvoj problem?
Ja prenosim utisak trenutno sa ovim modelom, ako imas sta pametno da kažeš, reci, a ne da *****š bez potrebe.
I da naravno da cu i dalje da koristim nubia. Problem?

Vidis da te Nubia cini nervoznim.

Toliko sam nervozan, da sam upravo naručio drugi Nubia telefon z60 ultra 512gb u beloj boji.
Imaš još šta da kažeš, tj palamudis? Da čujem?

Ja bih se pozabavio ovim tvojim telefonom. Ne znam da li može downgrade firmwarea?

Kontaktiraj sa @Protokol koji je postao ekspert za Nubiu na nivou Vijetnamskog stručnog podzemlja, ako ti neko može pomoći za tvoj problem, to je on ili na kraju njegovi drugari 50$ Vijetnamci.😀

Naišao sam sada na neku grupu Nubia Z70 i Z80, i navodno su rešili problem. Posle update je svako skoro bila opcija na Silent i zaključano. Pitao sam sad za rešenje... Javiće valjda neko. Videćemo. Uglavnom Hvala, ako ne rešim problem, javiću se njemu. 👍

Mamicu im ludu u Nubia, rešena stvar. Pomogli mi na Fb grupi nubia mađarska.
Ko bi rekao, da gore levi taster, dok je telefon zaključan možeš kameru da pokreneš. E upalio telefon, spustio taster na dole, i gle čuda, nije više zaključan na Silent Mode. Ludilo...
Kakve veze ima taster kamere sa tim, nikakve logike...
Kako god, problem rešen.

Prilozi

• Screenshot_20260316_205139.jpg
    Screenshot_20260316_205139.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 9
  • Screenshot_20260316_205131.jpg
    Screenshot_20260316_205131.jpg
    57.7 KB · Pregleda: 13
Nije Bug. Jer je posle update, tako podešen Levi gornji taster. Ipak su Majdari Na fb grupi Nubia, malo pametniji od nemačkih korisnika nubia, gde sam dobio totalno pogrešne info.
Naime, pre update, taj taster je bio podešen fabrički da moze da pokreneš kameru dok je telefon zaključan. Posle update je promenjen na bas tu opciju zaključan Silent mode. Evo I ss.

Telefon se skida sa oglasa, z60 ultra je naručen, neka ga ženi, svakako je bila cena više nego super.

Prilozi

• Screenshot_20260316_205932.jpg
    Screenshot_20260316_205932.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_20260316_205928.jpg
    Screenshot_20260316_205928.jpg
    47.3 KB · Pregleda: 16
Levi Taster, Nubia i logika... Ali dobro...
😂😂😂
Bitno da je problem rešen.
I da telefon ostaje.
Meni se bar lično izrada i izgled Nubia telefona svidja.

Bas mi je drago da je problem resen, i da nije bug.
Bzvz sto sam dobio pogrešne info na nemačkom forumu, da je to do telefona, i da takve stvari ni hard reset ne pomaze. Zato sam ga odmah i stavio na oglas, greška. Treba se malo više raspitati.
Jer očigledno da svi mi Nubia korisnici, nismo naučili na update, pa kd se dodje update, sve živo ispremestaju nasminkaju bez potrebe... I eto dodje do nekog problema...
Bar ce zena dobiti telefon, ni kriva ni dužna 😂😂😂
Update i Nubia.. Hmm
Z50S pro zakucan na andorid 13 I nema tih problema 😂😂😂

Prilozi

• FB_IMG_1773692210815.jpg
    FB_IMG_1773692210815.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 18
Nazad
Vrh Dno