Šta je novo?

Xiaomi 17/17 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Sync
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sad kad sam se malo stabilizovao sa upotrebom.

Meni ovo bas odlično.

I ja ne znam koji problem ljudi imaju sa HyperOS, ja jedan jedini bag nisam imao za 2 godine.

4620.jpg

Ja imam MagicOS na Honoru (isto je verovatno sve kinesko tj slicno) i mogu reci da sam odusevljen poslednjom verzijom tj verzijom 10.Gomila optimizacije,funkcija (ranije sam mrzeo sto ne mogu da se zaoble ikonice nego budu onako kockaste..to sada sve moze)

Jel se samo meni mnogo više svidja dizajn kamera bloka na x15 nego na x17? Izgleda da kinez ne bi bio kinez kad ne bi iskopirao nešto pa čak i ako je ružnije. Džabe im sav razvoj i dokle su dogurali kad opet rade isto što i pre 20 godina.

Slažem se.. ali je Xiaomi u tome ubedljivo najgori od svih Kineza. Na drugom mestu je Huawei.

Mislim treba samo pogledati Xiaomi 17 pro i 17 pro Max.. ali ajde oni su ostali u Kini.

Nije mi jasno kako nikako da izvale da zapadnjaci ne vole takvo jezivo kopiranje stvari.

Jel na običnom 17 samo uw kamera lošija od one na 15? Ostale su iste?

Poslednja izmena:
Slažem se.. ali je Xiaomi u tome ubedljivo najgori od svih Kineza. Na drugom mestu je Huawei.

Mislim treba samo pogledati Xiaomi 17 pro i 17 pro Max.. ali ajde oni su ostali u Kini.

Nije mi jasno kako nikako da izvale da zapadnjaci ne vole takvo jezivo kopiranje stvari.
Iako nema drastičnih razlika, serije 13, 14, 15 (posebno Ultra modeli) su dizajnerski mnogo bolji od serije 17. I što je najgore, sve nove serije će biti još ružnije, neki miks kineskog dizajna sa iPhone detaljima.

Here's the Phu Quoc island in Vietnam, seen through the lenses of the Xiaomi 17 Ultra

Upravo tako. Ne znam kome može da se svidi tako nešto...čim vidim taj nivo kopiranja odmah mi bude ogavno. Bolje i realno ružnije ali da je unikatno. Btw ovo em je ružnije em je kopija u odnosu na 15 seriju.
Još bih i razumeo da se radi o nekom startapu pa se gleda svaki dinar da se uštedi i u takvim slučajevima obično prvo strada r&d sektor. Ali da to radi kompanija koja je u top 5 na svetu nikako mi ne ide u glavu. To im je u dnk izgleda...

Hvala. Preko A1, uzeo na period otplate na 3 godine preko Addiko banke. Još u poslovnici kažu Vi ste prvi koji uzima na taj način 🙂, sakupile se 6-7 koleginica da gledajau proceduru obrade podataka 😆. Ista je cena na 2 preko operatera ili 3 godine preko banke, ja odlučio na 3 , bez kamate, imaju akciju do kraja aprila, nije uslov da ste klijent banke. Malo mi bilo čudno da nema kamate, ali na kraju je tako bilo. A može i ranije da se otplati ko hoće.

Hvala. Preko A1, uzeo na period otplate na 3 godine preko Addiko banke. Još u poslovnici kažu Vi ste prvi koji uzima na taj način 🙂, sakupile se 6-7 koleginica da gledajau proceduru obrade podataka 😆. Ista je cena na 2 preko operatera ili 3 godine preko banke, ja odlučio na 3 , bez kamate, imaju akciju do kraja aprila, nije uslov da ste klijent banke. Malo mi bilo čudno da nema kamate, ali na kraju je tako bilo. A može i ranije da se otplati ko hoće.
Imaju uslov,ali zbog trotineta ili usisivaca treba uzeti do kraja marta..nije ni to bas bezvredno.Jos kome ne treba pa proda,vajda je.

Zenin Xiaomi 17 Pro 16/512GB (purple)... Stavljeno Nillkin staklo napred, fusion pro folija na zadnji displej, Nillkin futrola. Top je, radi kao svajcarski sat.

Prilozi

• IMG20260214193112.jpg
    IMG20260214193112.jpg
    83 KB · Pregleda: 58
  • IMG20260214174052.jpg
    IMG20260214174052.jpg
    221.6 KB · Pregleda: 65
  • IMG20260214174059.jpg
    IMG20260214174059.jpg
    286.4 KB · Pregleda: 64
  • IMG20260313094647.jpg
    IMG20260313094647.jpg
    294.9 KB · Pregleda: 66
  • IMG20260313094653.jpg
    IMG20260313094653.jpg
    289.1 KB · Pregleda: 62
Pa sledece godine da se uzme xiaomi 18.Najavljen je Snapdragon 8 elite gen 6 sa podrskom za Lpddr6 memoriju.Ovi nasi ce do tada da zastare 😀

Da nije neko nasao kod nas neku masku,staklo za 17 Ultra (ne vidim po internetu ili KP)?

Ja naručio sa alija više komada al kako stiže ali u poslednje vreme, moraću da se snalazim za staklo. Ostavio sam onu njihovu foliju al ova plastična maska mi ozbiljno ide na živce.

RIP Samsung je odavno, samo što niko od recenzenata nema muda da kaže to a neki čak brišu komentare ispod videa kad se napiše nešto protiv Samsunga (
Benchmark
)

Sta fali maskici?
Plasticna, providna, tandrce, ne dihtuje kako treba pa ta providnost dodje jos vise do izrazaja jer se providi prasina i mrve koje prodju ispod. Ona crna silikonska uz X14 sto je isla je najbolja maska ikada, evo je i dan danas ista kao prvog dana.

Plasticna, providna, tandrce, ne dihtuje kako treba pa ta providnost dodje jos vise do izrazaja jer se providi prasina i mrve koje prodju ispod. Ona crna silikonska uz X14 sto je isla je najbolja maska ikada, evo je i dan danas ista kao prvog dana.
ja nema gde nisam gledao i ne moze da se nadje.Uzeo bi neku Nilkin

Nazad
Vrh Dno