Koriste postojeću optiku kod mene su u stanu samo zamenili onu kutijicu gde ide optički kabl. Inače rade samo uvođenje interneta do rutera ostale kablove za TV ili za neki drugi računar do toga rutera to ne rade. Inače iako imaš sve kablove razvučene po kući opet ako hoćeš bez UO uzeće ti 12000 dinara za priključak. Tako da ti je jeftinije uzeti za samo internet neku UO koji su od 6 meseci pa do 24 meseca ako se uzima i TV onda su UO na 12 meseci ili 24 meseca.Televizija je move i svi kanali osim HBO kanala i su u tom osnovnom paketu,kanale za odrasle nemaju u ponudi još par kojih ima na MTS move i Iris ali to su uglavnom sem axn kanala neke koje verovatno niko i negleda. Ako uzimaš box od njih 1 ti sleduje besplatno ostali se doplaćuju 360 din mesečno,bežično se povezuje iako box ima mogućnost i povezivanje preko LAN kabla.
Inače imaš 3 slota za smart TV i 3 za mobilne i tablet. U 3 slota za smart TV računaju se i njihovi box uređaji,tako ako imaš Smart TV ili svoje box uređaje ne moraš da doplaćuješ za njihov imaćeš 2 Smart TV slobodno za tvoje uređaj. Aplikacija na njihovom i ona koja se instaliraa na smrt TV je ista OTT move aplikacija.
O samom boxu koji sam ja dobio od njih imaš u ovom mom postu ovde.
Ispravna informacija koji uređaj daju za TV,nije u pitanju Xiaomi TV Box S (2nd Gen) kako im piše na sajtu možda daju i njega ali ja sam dobio drugi model.
Već je u pitanju ovaj model SDMC ARRIS VIP7100A High-quality UHD (4K) streamer / IP set-top box
• Sertifikovano za Android TV 12
• Sertifikovano za Netflix
• Daljinski upravljač sa glasovnim upravljanjem
• Interaktivni IP set-top podržava standardne Android TV aplikacije, kao i Google prenos sadržaja sa telefona na set-top
• Standardna DRM podrška, uključujući prethodnu integraciju sa Microsoft® PlayReady®, Widevine®.
• Ultra-HD...