Jel su te zvali ili putem sms-a ti je stigla ponuda ? I kada ti istice ugovor ?
Ugovor mi ističe za 2 dana 11.marta i nisu me zvali jer smo imali jako teških reči kako preko maila tako i usmeno.
Ja sam njih zvao da pitam koja je procedura razduživanja opreme.
Potom u roku od 1h su me zvali da mi daju ponudu za produženje.
Ponudili 8 meseci 50% u iznosu od 2700 a potom 5400.
Tražio sam i besplatan HBO, ali operaterka je bila kategorična s ponudom pa sam rekao da moram da razmislim.
Zvali su me ponovo posle 30min da vide da li sam razmislio i tada sam posle računice tražio 5meseci 50% i besplatan HBO paket (sa Max app) ili vraćam opremu. Na ovo sam se odlučio jer sam do sada plaćao 3800 sa HBO (i to na "mišiće" jer su mi svaki mesec dodavali na račun dodatak od 850din a ja ulagao žalbu i zahtevao raskid, dok oni su bezobrazno tvrdili da posle spajanja supernove i mts mora novi nalog za HBO i da se plaća distributeru ali mi ipak ispravljali račun na ugovorenu cenu.. Da ne dužim - tako je bilo zadnjih 7 meseci svaki mesec). Elem, kako sam do sad plaćao 3800 sa hbo, ali kako sad obnavljam, a u pitanju su neke skroz druge cene, sada sam pristao na kompromis i tražio 5meseci popusta od 50% sa uračunatim hbo paketom. Kad se to sve pomnoži, sabere i podeli izlazi me u proseku mesečno 4650 din. Tj. Kao dosadašnjih 3800 uz doplatu za HBO od 850 din. koju su toliko želeli da mi nametnu do sad, pa sam im sada popustio (ko razume, shavata šta sam napisao
🙂 ).
Ovo nije prihvatila na keca, ali sad sam ja bio kategoričan i da u suprotnom vraćam opremu. Morala je da dobije odobrenje od nadeređenih pa me je zvala po 4ti put da kaže da nadređeni pristaju.
i tako sam produžio ugovor.
Da se razumemo, od starta sam blefirao jer nemam drugih bajnih opcija na lokaciji sem A1 kućnog [običnog, a ne 5G] interneta gde sam ograničen sa 100/10 bez TV i HBO za 2300 din... Nadam se da će u naredne 2 god proći optika i kroz moju ulicu ili će se pak pojačati pokrivenost A1 5G na mojoj lokaciji pa ću moći da odem od ovih hoštaplera sa kojima sam imao velikih svađa zadnjih godinu dana...
I da ostao mi je dodatni stb uređaj gratis (koristim jedan CA+ modul u TVu i dva još move stb uređaja)