Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Samsung odavno nije telefon za entuzijaste. S serija kao najjača iz godine u godinu ista, da kažemo stabilna. Entuzijasti jure Pixel, Vivo....
Priznaj nam da se ti radujes 🤣
Sve je to približno. Opet, stvar podešavanja. Imam fiks ideju da je samo štampana fotografija merilo. Ni to više nije... Uzmeš ono što ti se sviđa. Da ne širim priču na sertifikovane monitore na primer. Stvarno mi nije ideja da forsiram telefon koji sam uzeo. Našao sam svoju računicu... Zadovoljan. Honor ekran možeš da podešavaš 10 dana... Pola opcija ne vidim. Valjda je u tome kvaka. E, kako će izgledati print ili malopre spomenuti sertifikovani, preskupi monitor😊 Uživajte u svojim uređajima, iovako smo ih preplatrili...Stavis sliku pored slike sa razlicitih modela na istom ekranu i vidis.
The Samsung Galaxy S26 series has smashed the pre-order record in South Korea. In the 7 days between February 27 and March 5, Samsung saw 1.35 million pre-orders.
For comparison, the Galaxy S25 trio last year reached 1.3 million pre-orders in 11 days.
Kakva je ova crna Pitaka u ruci? Narucio sam istu 🙂Stigla danas 😁
Ovo mi je prva ultra ikad poslije mnogobrojnih plus verzija. Na velicinu sam se navikao brze nego ocekivano.
S25+ ide u zamjenu ali je jos tu za usporedbe. Samo sam na brzinu prebacio podatke, nisam stigao sve detaljno da pogledam.
Ali prvi utisci su ok, display ok, ova privacy funkcija nije toliko ekstremna kao sto se reklamira ali definitinvo se druge osobe sada moraju dosta potruditi da vide sta je na ekranu.
Kamera se cini takodjer odlicna, zoom, stabilizacija i scene u mraku su super. Zvucnici takodjer solidni i glasni. One ui 8.5 ima sitnih kozmetickih promjena ali nista posebno.
Eto par sitnica od mene.
Ok je, lijepo lezi u ruci, stvarno tanka i nije klizava s obzirom da je relativno glatka povrsina.Kakva je ova crna Pitaka u ruci? Narucio sam istu 🙂
Al' ga opisa,prosto da se covek napali 🤣Ok je, lijepo lezi u ruci, stvarno tanka i nije klizava s obzirom da je relativno glatka povrsina.
Ne svidja mi ste sto je otvor kod s pen malo uzi pa je neprakticno vaditi olovcicu. Ovaj zastitini prsten oko kamere izgleda odlicno ali se telefon bas bas klacka kad je na stolu
Ako te teši i Honor je po mom mišljenju napravio priličan fail sa magic Os 10. Devetka je odlična. Valjda je trka sa softverskim unapređenjima... Realno, hardver je na generacijskom vrhu. Samsung nekako brlja sa kamerama, valjda su se uspavali. Ne koristim ga od S6. Kad se setim kako smo kmečali na tačviz😂 Od telefona očekujem da ga brzo i lako podesim, to sad traje danima... Nema smisla, stvarno nema smisla. AI je dobra priča ali ne sme da bude ovako agresivna. Dozvolite mi da je kompletno isključim, molim Vas!😊Na Gsmarena je izašao review. Pogledao sam sekciju sa fotografijama jer me to jedino zanima. Verujem da je browser dobar i ostalo sve isto kao na drugim uređajima. Kvalitet izlaznih fajlova je loš. Sve je loše - portreti (jako loši), noćne fotografije, detalji, šum, itd. Jednostavno nema napretka i zbog hardvera tj. senzora i zbog softvera (programeri ne znaju da izvuku maksimum jer ne znaju napredno znanje computational photography).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari