@marantz propustio si verovatno moje iskustvo sa dotičnima
https://forum.benchmark.rs/threads/praćenje-pošiljki-2026-faq-u-prvoj-poruci.516653/post-7682433
Evo ovde i za ostale mail za kontrolu rada poštanskih operatera pa možda pomogne ako masovno krenemo da ih prijavljujemo jer se sami opametiti neće (da su iole pametni, ne bi ni radili tako kako rade, ali avaj...)
[email protected]
Edit.
Najbolje je da ih uvek pisanim putem priupitate za pošiljku (za BEX je to na
[email protected]) pa da imate da priložite sve kao dokaz o pokušajima dostave i njihovim odgovorima.
Ja sam dodatno napomenuo da im je portal za praćenje obmanjujući jer najavljuje dostavu narednog dana po automatizmu, bez obzira da li će stvarno biti dostave ili neće.
Da im kuriri uopšte ne vrše dostavu, ne dolaze do vrata, traže da se siđe ispred zgrade.
Nisam pominjao deo koji se tiče naplate 'troškova' za koje nisu ostavili nikakav papir, samo je dopisano na paketu 200,00 RSD flomasterom iako na samoj nalepnici stoji odštampano 'Za naplatu 0,00 RSD' da ne bih širio priču zbog koje sam ih i prijavio, ali definitivno treba i to pomenuti, posebno sada kada su preuzeli da isporučuju pakete koji stižu iz inostranstva i gde bi naknada za to sve trebalo da ide u budžet a ne njima u džep.