Došlo vreme da se rastanemo.. Medju prvima sam otvorio račun u mts banci ali prosto yettel me je ponovo dobio nazad sa bank max.
U sredu sam otišao da zatvorim multivalutni + devizni štedni +amss... U 12 sam otišao u 14h izašao iz banke. Kakav je to javašluk, kakve su to procedure, neverovatno da u 21.veku onako posluju. Gospođa na šalteru je okrenula 20ak brojeva jer nije umela da ugasi devizni jer je falilo 0.30 centi za održavanje a prethodno je isplatila sve sa svih računa...Potpisao sam nekih 5-10 papira, nisam poneo 2 dine iako su mi 1 sami ugasili, sada su je tražili nazad, pa su opet zvali 10ak pita da urgiraju da se kartice blokiraju da bi mogli da ih ugase (jer ih nisam doneo). Na kraju su zadržali master koju sam imao kod sebe i predamnom je isekli makazama (kao valjda neki dokaz ili šta već). Pošto nisu za 2 sata uspeli da odrade sve rekoše zvaće me od ponedeljka da dođem opet, na šta sam rekao da ne želim a oni neka slobodno pozovu.
Sada sam im poklonio 2 sata i mislim da ću ubuduće zaobilaziti i ulicu u kojoj je banka... Ne daj bože da sam otišao za kredit.