Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni reset napajanja na Ciscu 4682 resava problem trenutne nemogucnosti vracanja kanala.
Danas me zvali u vezi produzetka ugovorne obaveze koja mi istice 8.4.26., ponudili 9x1din za net tv premium i plus dodatni eon stb, rekoh im da razmislim do sutra, verovatno cu pristati jedino cu jos traziti da ostane za aplikaciju 3/5.
Inace juce su me zvali i nudili samo 3x1 din pa su pribelezili da mi je to malo i danas su se malo "otvorili".

TV Basic paket zvanična ponuda / lista kanala nema ni te 1-3 Premium Arene ako se dobro sećam 😂
ovo onda mirise da, posto smo kao SBB korisnici imali arena premium kanale (1,2,3) ako odluce da ih vise necemo imati - to je menjanje ugovorne obaveze sa njihove strane , znaci mogucnost raskida bez penala . ako sam te dobro razumeo
🙂

Обавештење које је стигло уз последњи рачун. ЕОН пакети и опрема се продају и даље.
1772622312113.png

ovo onda mirise da, posto smo kao SBB korisnici imali arena premium kanale (1,2,3) ako odluce da ih vise necemo imati - to je menjanje ugovorne obaveze sa njihove strane
nisam baš siguran da je ovako. Sport Klub kanali su zamenjeni sa Arena Sport kanalima pa je bilo tumbanja

nisam baš siguran da je ovako. Sport Klub kanali su zamenjeni sa Arena Sport kanalima pa je bilo tumbanja
mozda onda ako korisnik gubi broj kanala u odnosu na koj mu je obecan, nadam se da ima neko strucan na forumu za to.Ali jos je rano, sta vise mozda se to i ne primeni nama starim korisnicima iz SBB-a

već se diskutovalo o tome prošle godine, ubrzo po potpisivanju ugovora kojim je SBB prodat vlasnicima Yettel-a

mozda onda ako korisnik gubi broj kanala u odnosu na koj mu je obecan, nadam se da ima neko strucan na forumu za to.Ali jos je rano, sta vise mozda se to i ne primeni nama starim korisnicima iz SBB-a
Ne gubis nista imas Arena 1x2 i onda Arene od 1 do 10, SK si imao od 1 do 10. Tako da brojcano je isto, samo sto sada za vece pakete imas Arenu premium 1 2 3 4 5, a tu ce verovatno ici Premier liga, Liga sampiona, NBA, Euroleague itd, da bi ljudi uzimali vece pakete.
Generalno po broju kanali tih sportskih, niko nije uskracen, e sada sta prenose, to ne moze da podleze tome da ti raskines ugovor.

Kanali su podeljeni na Sportske, Informativne, filmske.......sta ce se prikazivati na njima to je do provajdera.
Npr MotoGP i F1 su prebacili na Adrenalin, nakon moje zalbe da su mi na pola UO ukinuli nevedene sportove, odgovor je da nisam nigde potpisao , nit su se ONI obavezali da mi konkretno pustaju MotoGP i F1..
Sto znaci da sutra mogu da ta dva sporta maknu sa Adrenalina na neki novi sportski kanal koji bi se dodatno placao.

ZA mesec dana mi istice UO, na paket NET TV basic mi ne nude nista za produzenje, dakle 4099 din mesecno.
Dakle 24x4099=98376 dinara ukupno

Za paket NET TV premijum mi nude 6 meseci po dinar i nakon toga puna cena
4999 mesecno
Dakle (6x1)+18x4999=89988 dinara

Razlika je 8388 dinara za 24 meseca

Ne gubis nista imas Arena 1x2 i onda Arene od 1 do 10, SK si imao od 1 do 10. Tako da brojcano je isto, samo sto sada za vece pakete imas Arenu premium 1 2 3 4 5, a tu ce verovatno ici Premier liga, Liga sampiona, NBA, Euroleague itd, da bi ljudi uzimali vece pakete.
Generalno po broju kanali tih sportskih, niko nije uskracen, e sada sta prenose, to ne moze da podleze tome da ti raskines ugovor.
razumem te, ali ovo bas poslednje sto kazes mislim da nece biti tacno ako sve bitne sportske utakmice prebace na "placene" kanale. Tesko da iko zna sta bi bilo u toj situaciju jer verujem da nikad do sad nijedan provajder u nasoj zemlji nije radio te "egzibicije"
🙂

Pa drugi provajder koji bi radio iste ili slicne egzibicije ne postoji, niti ce ikad postojati. Prema tome ovo je cist monopol i niko im nista ne moze.

Kanali su podeljeni na Sportske, Informativne, filmske.......sta ce se prikazivati na njima to je do provajdera.
Npr MotoGP i F1 su prebacili na Adrenalin, nakon moje zalbe da su mi na pola UO ukinuli nevedene sportove, odgovor je da nisam nigde potpisao , nit su se ONI obavezali da mi konkretno pustaju MotoGP i F1..
Sto znaci da sutra mogu da ta dva sporta maknu sa Adrenalina na neki novi sportski kanal koji bi se dodatno placao.

ZA mesec dana mi istice UO, na paket NET TV basic mi ne nude nista za produzenje, dakle 4099 din mesecno.

4999 mesecno

Pa pusti nek istekne, nemoj prelaziti na novi paket, stari ti paket svakako ostaje. Ako imas stari EON Light ostaje ti i dalje A1-10, A1P, A2P, A3P, a novom Basic paketu neces imati arena premium kanale. Osim toga stari EON light je jeftiniji nego novi Basic paket.

Novi NET TV basic paket je definitivno losiji, a skuplji od starih paketa.

Poslednja izmena:
Znači stare korisnike neće dirati, ostaće stari paketi i isti uslovi, tj isti programi u tv ponudi?

Roditelji koristi d3 mini, uo istekla pre 6 godina.

Nisu svi SK kanali bili u osnovnoj ponudi. Tek sa Hit i većim su dolazili svi.

E to je najveći problem, što se ne zna šta se gde prenosi. Ja kao ljubitelj moto sporta izginuh prošle sezone da ih pohvatam šta će gde ići. Videćemo ove sezone kakva će biti situacija.

razumem te, ali ovo bas poslednje sto kazes mislim da nece biti tacno ako sve bitne sportske utakmice prebace na "placene" kanale. Tesko da iko zna sta bi bilo u toj situaciju jer verujem da nikad do sad nijedan provajder u nasoj zemlji nije radio te "egzibicije"
🙂
Pa može im se, AS grupa je trenutno jedini pružalac sportskog sadržaja u zemlji(ES ne računam)

Pa drugi provajder koji bi radio iste ili slicne egzibicije ne postoji, niti ce ikad postojati. Prema tome ovo je cist monopol i niko im nista ne moze.
Kako SK nije ugašen,(samo se ne emituje se kod nas), ja se nadam povratku jednog dana 😁

Pa pusti nek istekne, nemoj prelaziti na novi paket, stari ti paket svakako ostaje. Ako imas stari EON Light ostaje ti i dalje A1-10, A1P, A2P, A3P, a novom Basic paketu neces imati arena premium kanale. Osim toga stari EON light je jeftiniji nego novi Basic paket.

Novi NET TV basic paket je definitivno losiji, a skuplji od starih paketa.
Tako se i da bude na kraju. Plus MotoGP i F1 cu da gledam preko nekog free striming servisa.
Kad sam im rekao da me ne zanima vise Arena Adrenalin i da necu da placam 1000 dinara vise zbog tog kanala, vec cu alternativnim metodama da gledam sport koji mi se gleda, operater me ladno pitao "a kako" ! Ahaha

Jel jos nekom naprasno prestala automatska potvrda od wspay na email kada uspesno izvrsis uplatu preko sbb aplikacije ? Msm, dobijem ja order successful screen sa informacijama o uspesnoj uplati i u sbb appu stoji da je racun placen, samo me buni sto vise ne stize na email confirmation od wspay.

Мени је стигла потврда, платио пре пар дана.

Ovaj obrazac se koristi za najavu raskida ugovora ? Istice mi za manje od mesec dana ugovor, pa da im najavim.

Prilozi

• IMG_3477.png
    IMG_3477.png
    132.8 KB · Pregleda: 106
Nema obrazac da se preuzime, vec ti sam otkucas izjavu, potpises i posaljes.

4999 mesecno

ja sam dugogodisnji premium korisnik upravo su me zvali 5399din mesecno sa smanjenom brzinom nego do sad 700/70 na 500/50 uz dodatak voyo app koja mi ne treba ,ponudili 3 meseci gratis ,razmisljam se da raskinem ugovor , 6 meseci gratis bih verovatno prihvatio ,i odakle ova cena od 4999 din kako si to dobio ?

ja sam dugogodisnji premium korisnik upravo su me zvali 5399din mesecno sa smanjenom brzinom nego do sad 700/70 na 500/50 uz dodatak voyo app koja mi ne treba ,ponudili 3 meseci gratis ,razmisljam se da raskinem ugovor , 6 meseci gratis bih verovatno prihvatio ,i odakle ova cena od 4999 din kako si to dobio ?
Uz zahtev za raskid se dobija 10m po din. Ne prihvataj nista ispod toga, posebno ne za premium paket.

Nazad
Vrh Dno