Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam dobio 10 meseci po 1din. Vidim da moze i vise ali mora zahtev za raskid.
E sad ono sto mene zanima, da li sad obnoviti ili sacekati da se to spajanje sa yettelom zavrsi?
Lično bih išao na varijantu obnove sada, jer bi ako sve bude normalno, uslovi važili naredne 2god. Dok ukoliko se produži a uslovi se promene nakon spajanja, laka je mogućnost raskida. Tako je masa ljudi uradila, medju njima i ja, kada je SN kupio Exe i promenio uslove i cene u sred UO.

Ja sam dobio 10 meseci po 1din. Vidim da moze i vise ali mora zahtev za raskid.
E sad ono sto mene zanima, da li sad obnoviti ili sacekati da se to spajanje sa yettelom zavrsi?
Kada si to dobio? Jesi li im "pretio" raskidom ili je to bio standardni kontakt iniciran sa njihove strane u cilju zadrzavanja korisnika, kako su tekli pregovori?
Mene su maločas zvali i nude maksimalno 4 meseca po dinar i kažu da "ne verujemo ljudima koji tvrde da su dobili više"... 😅

… reci im da puste uslugu u drugu mrezu, provajdera i to je to… to rade redovno, cekaju da vide dokle wi spreman da ides… ako nemas alternativu, jeste nezgodno…

Da li se portal SBB gasi, kako će korisnici EON-a van mreže obnavljati pretplatu?

Kada si to dobio? Jesi li im "pretio" raskidom ili je to bio standardni kontakt iniciran sa njihove strane u cilju zadrzavanja korisnika, kako su tekli pregovori?
Mene su maločas zvali i nude maksimalno 4 meseca po dinar i kažu da "ne verujemo ljudima koji tvrde da su dobili više"... 😅
Prvo su nudili 12meseci 50%. I samo sam rekao da mi to ne odg i da provere da li moze nesto bolje.

Vidi, oni sada trguju kao na pijaci.... Meni su nudili 12 meseci....ja sam odbio. Onda sam podneo zahtev preko sajta za raskid ugovora, zvala me je zena i ponudila mi opet 12 meseci. Kada sam odneo opremu da raskinem ugovor, u poslovnici su mi ponudili 6 meseci, jer oni nemaju ovlascenje za vise. Onda me je sutradan nakon potpisivanja zahteva opet zvala neka zena i nudila mi 10 meseci...😁

Ja koliko znam do sada niko nije uspeo da dobije 24 meseca za dinar 🤣 .
Auuuu bre kakvi ste 🙂. Ja sam dobio 9 meseci i nisam se dalje cenjkao, jer od sada na 2 godine EON Premium full paket placam u proseku 3.300 din.
Ja stvarno ne znam sta ocete vise. OK, verovatno moze i do 12 meseci, pod uslovom da tamo gde ste ima i drugih opcija. Ali sve preko toga je besmisleno.

Vidi, oni sada trguju kao na pijaci.... Meni su nudili 12 meseci....ja sam odbio. Onda sam podneo zahtev preko sajta za raskid ugovora, zvala me je zena i ponudila mi opet 12 meseci. Kada sam odneo opremu da raskinem ugovor, u poslovnici su mi ponudili 6 meseci, jer oni nemaju ovlascenje za vise. Onda me je sutradan nakon potpisivanja zahteva opet zvala neka zena i nudila mi 10 meseci...😁
Par pitanja ako može: Znači može preko kontakt forme da se podnese zahtev za raskidom? Jesu odmah potvrdili prijem ili tek kad je neko zvao zbog ponude? Koliko posle zahteva su zvali?
Hvala na odgovorima

Par pitanja ako može: Znači može preko kontakt forme da se podnese zahtev za raskidom? Jesu odmah potvrdili prijem ili tek kad je neko zvao zbog ponude? Koliko posle zahteva su zvali?
Hvala na odgovorima
. Ja sam na njihov mail poslao zahtev za raskid ugovora. Ubrzo nakon toga sam dobio mail da su primili mail i da će me neko kontaktirati. Sutradan su me zvali.

Ugovor mi istice za mesec dana i planirao sam da predjem na A1. Vidim sada da su digli cene paketa i smanjili broj box uredjaje sa 2 na 1. Da li je neko uspeo da obnovi ugovor po uslovima 12x1 din i da zadrzi brzinu 1000/500 Mbps i dva box uredjaja?

Ja koliko znam do sada niko nije uspeo da dobije 24 meseca za dinar 🤣 .
Auuuu bre kakvi ste 🙂. Ja sam dobio 9 meseci i nisam se dalje cenjkao, jer od sada na 2 godine EON Premium full paket placam u proseku 3.300 din.
Ja stvarno ne znam sta ocete vise. OK, verovatno moze i do 12 meseci, pod uslovom da tamo gde ste ima i drugih opcija. Ali sve preko toga je besmisleno.
Ja lično hoću da im se zabrani da cenkaju ko na pijaci, a da ponude ne normalne cene.

U subotu su zvali prvi put i nudili 12 meseci po 50%.
Rekao sam da mi to ne odg i da u zgradi imam telekom optiku.
Onda mi je receno da ce traziti odobrenje za bolju ponudu.
I posle sat vremena su zvali i ponudlili 10 meseci po 1din.

Nije mi bas najjasnije zasto bi u 2026 uzimao coax. Jel su tako skrnavi Yettel i A1 na optici?

Zato sto svi nude iste ili slicne brzine (sbb mi radi odlicno vec godinama), dok cujem da se komsije zale na mts. Plus sbb eon je po meni trenutno najbolji, po meni mts resenje je uzas.
A i Yettel i A1 koriste telekom infrastrukturu.

Коакс не може да има сличне брзине као на оптици јер му је брзина слања далеко нижа, коме је интернет приоритет тај гледа оптику, коме је тв приоритет ту ЕОН вероватно има предност у односу на МТС/Јетел/А1.

Za eon se slazem .imao sam ih 15+ godina i stvarno nikkvih problema ali su poceli problemi ,na jednoj lokaciji, inyernet neupotrebljiv. Pocelo *****avanje,trazio da izmene sve rutere i nista. Ping u nebesa,bas katastrofa. Sve im dokumentovao,oni stavili na pracenje i nista,sto se tice njih sve ok. Snalazim se tako da sam digao na 128i kanal,pa i tu ugusi ,pa spustaj malo i tako u krug. Ne mogu nista da urade. Mislim da je tehnologija i oprema stara,pa to se ne proizvodi 15-20g . Ko jos koristi coax ,u civilizovanom svetu. Bas tesko razocarenje u zadnjih 6 meseci,recimo.

Ako gledamo teoretski to je tacno. Ali konkretna primena zavisi od grada do grada, mozda cak i od zgrade o zgrade.

Jel ja to dobro vidim da korisnici Basic paketa ostaju bez ArenaSport kanala posle 30.04.?

Edit: sad videh da se radi o Arena kanalima iz Premium paketa (Arena 1x2, Arena Premium 1-5, Arena Fight, PremierLeague TV, Arena Tenis, Adrenalin)

Poslednja izmena:
Veliki je faktor i kvalitet poslovanja provajdera pored same tehnologije prenosa. Za 3 godine koriscenja yettel hipernet optike (mts optika) je bilo prekida signala koji su trajali duze nego svi prekidi zajedno tokom decenije na sbb coax-u. Posebno je problem losa (ili nikakva) komunikacija podrske kada nastane problem, i tu je sbb bolji.

Jel ja to dobro vidim da korisnici Basic paketa ostaju bez ArenaSport kanala posle 30.04.?

Edit: sad videh da se radi o Arena kanalima iz Premium paketa (Arena 1x2, Arena Premium 1-5, Arena Fight, PremierLeague TV, Arena Tenis, Adrenalin)
Pa ***, zato i jesu premium kanali jer idu u premium paket. Ti bi sad da imas iste kanale sa basic kao mi koji placamo premium paket? 🙂 E nije nego.

Jel se zna sta ce da prenose na arena premium 1, 2 i 3? verovatno trke konja ili bilijar a sve bitno na ostale premium arene

TV Basic paket zvanična ponuda / lista kanala nema ni te 1-3 Premium Arene ako se dobro sećam 😂

d3.jpgJel ima još neko ovaj prastari D3? Sestra mi se žali da ne može da vraća ni jedan kanal. Ne znam da li je problem do nje ili do SBB-a.

Imam Duo Premium, UO mi istice 11.4.2026, danas samoinicijativno zvali u vezi produzetka i nude 6m po dinar, kao mozda bi mogao da pita nadredjene, za malo bolje uslove(kontam jos jedan mesec), ali tesko da ce odobriti.
Svakako sam hteo da podnesem zahtev za raskid 30 dana pred istek UO...🙂

@zoxen
Neka proba da ga restartuje, sa zadnje strane ima prekidac, ugasi i upali, uglavnom to resi nemogucnost vracanja kanala...

Nazad
Vrh Dno