Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Situacija od pre nekoliko sati. Poručim letnje Conti gume za auto, platim sve poprilično jer su 20", danas dostavljene sa skoro godinu dana razlike u DOT-u. Pošaljem mail odmah po dobijanju guma, ali me sada zanima da li i na sajtu da pokrenem reklamaciju? Za taj novac od skoro 1k EUR očekujem da sve gume budu isti DOT ili barem minimalna razlika.

Ova rodjendanska akcija im je prilicna navlakusa. Da bi dobio vaucer od 10k moras da napravis 4 porudzbine koje kumulativno vrede minimum 24k.
A kada dobijes taj vaucer od 10k onda sledi novi uslov, mozes da ga iskoristis uz porudzbinu vrednosti minumum 50k.
Ne znam sta su hteli ovim da dobiju osim namesteno veceg broja porudzbina, jer ih ljudi cepkaju zbog uslova, ali onda im rastu i logisticki troskovi.

• Like
Reagovanja: M J
pa dobiju to da potrošiš minimum 74k, uz kupon od 10k, dakle 64k. To je praktično isto kao i 2x 5/35 kupon da iskoristiš. Očigledno im je to neki procenat koga mogu da se odreknu. Evo moj zet isforsirao te 4 kupovine (jednu sam mu zapravo ja napravio, uzeo neke stvari za mene), jer im je crkla mašina za veš pa hoće da kupe novu, i taj kupon im super legao.

I zbog tog njihovog rodjendana nema redovnih vaučera a500, a1000 itd. I moramo čekati 8.3. Kad ti vaučer ne treba skoro svaki dan ti ih šalju, kad ti treba mora da ih čekaš. Bez vaučera ono što meni sada treba ima jeftinije u drugim online radnjama. I Spark je postao skuplji za belu tehniku.

Poslednja izmena:
I zbog tog njihovog rodjendana nema redovnih vaučera a500, a1000 itd. I moramo čekati 8.3. Kad ti vaučer ne treba skoro svaki dan ti ih šalju, kad ti treba mora da ih čekaš. Bez vaučera ono što meni sada treba ima jeftinije u drugim online radnjama. I Spark je postao skuplji za belu tehniku.
Brate, za šporet možeš i da sačekaš par nedelja.
Nije da ćeš ga poklanjati za 8. mart.
Ti si srećnik ako ti skoro svaki dan šalju vaučere....

Bio je skoro a1000 ja ga iskoristio mislim da je bila subota ili nedelja nisam siguran. Znam isto da je bio vaučer dan za dan isto a1000.

Stigao sam do treće kupovine, još jedna do 10k vaučera i sad vidim da je ono na šta sam hteo da potrošim vaučer poskupelo za 8k din. #*** ih rođendan 🤬. Ako je za utehu, kupovao sam samo ono što mi stvarno treba i svaki put iskoristio a1000.

Ova rodjendanska akcija im je prilicna navlakusa. Da bi dobio vaucer od 10k moras da napravis 4 porudzbine koje kumulativno vrede minimum 24k.
A kada dobijes taj vaucer od 10k onda sledi novi uslov, mozes da ga iskoristis uz porudzbinu vrednosti minumum 50k.
Ne znam sta su hteli ovim da dobiju osim namesteno veceg broja porudzbina, jer ih ljudi cepkaju zbog uslova, ali onda im rastu i logisticki troskovi.
Gde pise da je uslov za 10k vaucer porudzbina da bude min 50k?

Pise u pravilima.

Screenshot_20260304_233950_Chrome.jpg

Kakva su neka poslednja iskustva sa Pc Practic kao prodavcem na Anansu? Pre svega u smislu da li ažurno obrađuju porudžbine, šalju robu, da li stiže adekvatno upakovana?
Merkam neki monitor koji je najeftiniji kod njih, pa možda vredi sačekati i uzeti uz vaučer...

Nisu ažurni, načekaćeš se najverovatnije, pakovanje je ok.

Kakvi su sa dostavom kad je u pitanju npr krevet ili nesto tako veliko i tesko? Vidim da pise da je dostava do vrata? U slucaju zgrade to se podrazumeva do ulaznih vrata i zgradu ili ulaznih u stanu?

Evo jos jedna besmislenost. Pisalo se verovatno, ali ne mogu da verujem da posle toliko godina poslovanja ne mogu neke gluposti da isprave.
Isti prodavac, jedan proizvod je aBrzo drugi nije. Za oba mi naplacuju dostavu iako u zbiru premasuju 2000 din. Zasto, zato sto je proizvod iz dva razlicita magacina.
Ovo je glupost, valjda kupac treba da ima mogucnost da odabere da li zeli aBrzo ili ne, posto prodavac sigurno ima taj proizvod i na svom lageru. Konretno ja sam odustao od kupovine zbog toga.

Vise ne moze da se eskivira onih dodatnih 200 u postarini koliko sam primetio

Brate, za šporet možeš i da sačekaš par nedelja.
Nije da ćeš ga poklanjati za 8. mart.
Ti si srećnik ako ti skoro svaki dan šalju vaučere....
Pošto vidim da čitaš moje poruke i u drugim temama evo da ti javim da sam šporet kupio na drugom mestu ne na ananasu, i čak sam i prošao jeftinije za isti Hansa šporet.
Kupovina šporeta mi je bila baš hitna, na gorenje šporetu koji je u garanciji crko je grejaš, serviser ne dolazi već 10 dana, sutra ih zovem da otkažem servisera i grejač ću sam kupiti i zameniti.
Na drugom starom slobodinom šporetu je isto rerna u kvaru već od ranije i grejači su u spirali, a da bi se zamenili treba šporet ići u dvorište i rasturiti celu rernu da bi se zamenili.
Pošto je šporet star a i pitanje je da li mogu naći zamenske grejače odlučili smo da ga zamenimo novim, eto zašto mi je bila kupovina novog šporeta hitna.
A šporet se sigurno ne kupuje za poklon za osmi mart kako si ti napisao.
Izvinjavam se adminima za off.

Podigli su cene gume, masala, u poslednjih nekoliko nedelja i po 3k po komadu u mom slučaju.

Mislim da je tu samo fora da nisu uskladili cene sa novom svezom turom guma i da ce i oni da poskupe..

Dogodila se promena u tvojoj korpi​

Pre nego što nastaviš sa kupovinom - vrati se korak i proveri da li je sve u redu sa tvojom porudžbinom

sve je na stanju, cene su iste. Jel zna neko o cemu se radi

Meni se obicno ta poruka pojavi kad jedan ili vise artikala nestane sa stanja (a i dalje stoji u korpi kao da je sve ok).
Takodje, po meni nije bas najjasnije prikazan arikal koga nema na stanju, bukvalno se moras dobro zagledati u "Dodaj u korpu" dugme da shvatis da artikla vise nema (doduse, ima i ispod sitan teksta da ga nema na stanju, ali meni cesto promakne kad pogledam u brzini).
E sad, moguce da je kod tebe nesto drugo u pitanju.

Nazad
Vrh Dno