dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Imao si sreće Il su oni povećali kapacitet
Pa vec je bilo ovo skoro i slali su svakom,sta ti to cudnoŽivo me interesuje dal će stvarno svakome da šalju personalizovani kupon...
E pa nisam ispratio al cenim da će sada biti veća navala zbog hajpa.Pa vec je bilo ovo skoro i slali su svakom,sta ti to cudno
Brate, za šporet možeš i da sačekaš par nedelja.I zbog tog njihovog rodjendana nema redovnih vaučera a500, a1000 itd. I moramo čekati 8.3. Kad ti vaučer ne treba skoro svaki dan ti ih šalju, kad ti treba mora da ih čekaš. Bez vaučera ono što meni sada treba ima jeftinije u drugim online radnjama. I Spark je postao skuplji za belu tehniku.
Bio je skoro a1000 ja ga iskoristio mislim da je bila subota ili nedelja nisam siguran. Znam isto da je bio vaučer dan za dan isto a1000.I zbog tog njihovog rodjendana nema redovnih vaučera a500, a1000 itd. I moramo čekati 8.3. Kad ti vaučer ne treba skoro svaki dan ti ih šalju, kad ti treba mora da ih čekaš. Bez vaučera ono što meni sada treba ima jeftinije u drugim online radnjama. I Spark je postao skuplji za belu tehniku.
Gde pise da je uslov za 10k vaucer porudzbina da bude min 50k?Ova rodjendanska akcija im je prilicna navlakusa. Da bi dobio vaucer od 10k moras da napravis 4 porudzbine koje kumulativno vrede minimum 24k.
A kada dobijes taj vaucer od 10k onda sledi novi uslov, mozes da ga iskoristis uz porudzbinu vrednosti minumum 50k.
Ne znam sta su hteli ovim da dobiju osim namesteno veceg broja porudzbina, jer ih ljudi cepkaju zbog uslova, ali onda im rastu i logisticki troskovi.
Meni su uneli u stan, dostava je bila kao i za frizider/masinu (oko 1800din).Kakvi su sa dostavom kad je u pitanju npr krevet ili nesto tako veliko i tesko? Vidim da pise da je dostava do vrata? U slucaju zgrade to se podrazumeva do ulaznih vrata i zgradu ili ulaznih u stanu?
Pošto vidim da čitaš moje poruke i u drugim temama evo da ti javim da sam šporet kupio na drugom mestu ne na ananasu, i čak sam i prošao jeftinije za isti Hansa šporet.Brate, za šporet možeš i da sačekaš par nedelja.
Nije da ćeš ga poklanjati za 8. mart.
Ti si srećnik ako ti skoro svaki dan šalju vaučere....
Al zato ona prodavnica impex, nije.Podigli su cene gume, masala, u poslednjih nekoliko nedelja i po 3k po komadu u mom slučaju.
A što su i zimske poskupele? 😀Sezona menjanja guma...
Meni poskupele po komadu tačno 5.000 din. Bile u korpi, čekao vaučer, sad i da ga dočekam ne isplati sePodigli su cene gume, masala, u poslednjih nekoliko nedelja i po 3k po komadu u mom slučaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari