ne razumem o cemu se onda radi!Nema veze, ja imam isto to i pusta mi 4K DV i sve ostalo bez VPN u Srbiji.
Disney+ is disabling Dolby Vision, HDR10+, more for some users. If you've noticed that HDR formats including Dolby Vision have suddenly stopped working on Disney+, you're not alone, and it's actually an intentional change.ne razumem o cemu se onda radi!
U nekim EU zemljama su ukinuli Dolby Vision, HDR (Nemacka, Francuska…) i vise se ne navodi na Disney stranicama u tim državama. Kod nas je naveden DV 4K i kod mene radi na ovom američkom bundleuDisney+ is disabling Dolby Vision, HDR10+, more for some users. If you've noticed that HDR formats including Dolby Vision have suddenly stopped working on Disney+, you're not alone, and it's actually an intentional change.
Sta znaci ovo? Da li jos neko moze da proveri?!
Ne znam kako onda kod mene ne radi! Jedimo da peoverim region tva? Sta drugo?U nekim EU zemljama su ukinuli Dolby Vision, HDR (Nemacka, Francuska…) i vise se ne navodi na Disney stranicama u tim državama. Kod nas je naveden DV 4K i kod mene radi na ovom američkom bundleu
U Turskoj je ukinut HDR/DV odavnoJa imam Tursku pretplatu, danas proverio na LG oledu ni meni ne uključuje HDR, koristim inace na Apple tv gde se ne pojavljuje ova ikonica pa nisam ni primetio. Jako čudno. Nisam ni razumeo zašto su u nekim zemljama ukidali HDR?
Google kaže drugačije:U Turskoj je ukinut HDR/DV odavno
Ja imam D+ pretplatu preko turskog Apple ID-a. Već duže vreme nema Dolby Atmos-a, a sada vidim da više nema ni Dolby Vision-a, ali nije tačno da nema HDR. Sada mi za naslove koji su ranije bili 4K i DV stoji 4K i HDR.Dzaba im i za 2e mesecni ako nema hdr i dv
Kod.mene ne pusta hdr i imax,4kJa imam D+ pretplatu preko turskog Apple ID-a. Već duže vreme nema Dolby Atmos-a, a sada vidim da više nema ni Dolby Vision-a, ali nije tačno da nema HDR. Sada mi za naslove koji su ranije bili 4K i DV stoji 4K i HDR.
Hdr mi je najbitniji,nema ga,ne aktovira se,!IMAX Enhanced TVs are certified devices that meet strict performance standards set by IMAX and DTS to deliver a cinematic experience at home.
Ne mogu to svi samo neki, dok HDR bi trebalo svaki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari