Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ето то изгледа да нисам ни приметио. Знам мој сестрић гледа оног Спајдија негде и зсапамтио сам кад ми сестра каже да је на енглеском.

Da li na disney+ postoji fora za jeftiniju pretplatu kao nigerijski netflix i egipatski prime?

Bilo je ranije nekoliko opcija za Disney+, od kojih je svakako najbolja bila turska varijanta za 65 lira mesečno preko Apple-a, ali mislim da su svemu stali na put za nove pretplatnike. Jedina opcija je da si ranije imao pretplatu preko turskog Apple ID-a koju i dalje plaćaš (moj slučaj, trenutno je cena 165 lira mesečno za najviši paket, bez reklama) ili si je prekinuo, pa sada da probaš da je obnoviš iz odeljka Subscriptions u App Store-u. Čini mi se da je aktuelna i opcija američke Black Friday ponude za Hulu i D+, ali ona je aktivna samo krajem novembra i za nju ti treba američki PayPal za plaćanje, ali ispraviće me neko od kolega ko koristi tu ponudu, ako treba nešto ispraviti/dodati.

I ponuda za Black Friday vazi samo za nove korisnike ako ne grijesim.

Postovanje kolege, od skoro imam Disney +Hulu bundle americki, pristupam iz srbije , pise u opisu da ima HDR i 4k DV, ali televizor ne pusta! Ima li vezae posto pristupam iz srbije to , ili moram na VPN americki kako bi dobio kompletan dozivljaj uz 4k!

Nema veze, ja imam isto to i pusta mi 4K DV i sve ostalo bez VPN u Srbiji.

ne razumem o cemu se onda radi!
Disney+ is disabling Dolby Vision, HDR10+, more for some users. If you've noticed that HDR formats including Dolby Vision have suddenly stopped working on Disney+, you're not alone, and it's actually an intentional change.

Sta znaci ovo? Da li jos neko moze da proveri?!

Disney+ is disabling Dolby Vision, HDR10+, more for some users. If you've noticed that HDR formats including Dolby Vision have suddenly stopped working on Disney+, you're not alone, and it's actually an intentional change.

Sta znaci ovo? Da li jos neko moze da proveri?!
U nekim EU zemljama su ukinuli Dolby Vision, HDR (Nemacka, Francuska…) i vise se ne navodi na Disney stranicama u tim državama. Kod nas je naveden DV 4K i kod mene radi na ovom američkom bundleu

U nekim EU zemljama su ukinuli Dolby Vision, HDR (Nemacka, Francuska…) i vise se ne navodi na Disney stranicama u tim državama. Kod nas je naveden DV 4K i kod mene radi na ovom američkom bundleu
Ne znam kako onda kod mene ne radi! Jedimo da peoverim region tva? Sta drugo?

Ja imam Tursku pretplatu, danas proverio na LG oledu ni meni ne uključuje HDR, koristim inace na Apple tv gde se ne pojavljuje ova ikonica pa nisam ni primetio. Jako čudno. Nisam ni razumeo zašto su u nekim zemljama ukidali HDR?

Nema sta da te brine, to na nasim televizorima do 65" svejedno nema koristi.
Tek sad nove generacije sa 3000 i vise osvetljenja i vecih diagonala mogu da imaju benefit od HDR/DV itd.
Ja sam iskljucio DV za Disney+ jer ima neke statere, na cemu god gledam.

Imam tv lg iz 2020 godine i kida hdr i dv na apple tvu i na prime video,itetako mi smeta sto nema sada na disneyu

Ja se obradovao jako. Najzad mi slika nije tamna. HDR nema smisla na ulaznim modelima ne znam zašto ga implementiraju a nemaš opciju da ga isključiš ( LG). Verujem da vama sa Oled i mikro led televizorima sad nedostaje.

Kod mene D+ na Sony tv pusta sliku IMAX Enhanced a zvuk na soundbaru Dolby Atmos

IMAX Enhanced TVs are certified devices that meet strict performance standards set by IMAX and DTS to deliver a cinematic experience at home.
Ne mogu to svi samo neki, dok HDR bi trebalo svaki.

Nazad
Vrh Dno