Isti slucaj i meni danas za jednu posiljku, vraca se na 10200....Da li neko ima ideju šta se ovde dešava? 11200 i 11060 se dobacuju pošiljkom.
Pogledajte prilog 530270
Meni ne stize vise od nedelju dana. Pise utovat u linijski kamion i tako stoji i stoji . I zvao sam i reklamacija i nista. Sva sreca sa Temua je posiljka pa ako ne bude oni vracaju pare, jer imaju dobro pracenje po lokalnim kuririma.Da li je neko danas imao isporuku preko AKS-a ???
I meni stigla viber poruka, poštari definitno ne nose, nesto se desava.Dve pošiljke sa statusom prijem u našoj pošti (od 14. i 16. februara), a sada dobijem ovaj sms.
Liči na spam.
Da li ti stvarno mislis da postari sami odlucuju sta ce da dostave, a sta ne tj. da sami biraju sta ce tog dana poneti sa sobom?@filipos nije problem što to ne rade, ali da li ima kažnjavanja od njihovih nadređenih? Ako ne dostavlja ili ako krade, kako to neko dozvoljava ko im je nadređeni? Jedino ako sve rade u dogovoru sa direktorom pošte?

Nije se promenio status, da je pošiljka vraćena recimo?@Darko95 isto to ja imam od prošlog petka za tri paketa i koliko sam razumeo ovde iz prepiske, možemo da se žalimo samo i to je to. Iz nekog razloga su nam odbili pakete, ali ne možemo znnati kog. Možda neko ima više iskustva, pa da sačekamo.
Pisali smo o tome nekolko postova unazad. Vise nas ima tih posiljki sa istim statusom. Mozemo samo da cekamo i vidimo sta ce biti. Deluje kao bug u softveru, automatska poruka kad prodje neki period bez promene statusa. Kad kucas LA...HU na sajtu Poste i ako pise Prijem to znaci da treba da se ceka, kad tad ce se pojaviti sledeci status. Svakako ne bi pisala poruka Prijem da Madjari nisu poslali vec elektronski da ce te posilja stici. Tako da poruka nemoguca dostava nema nekog smisla, sem da je automatski generisana. I ta poruka stoji kad kucas ono CNG..... A kad ukucas LA...HU nema te upozoravajuce poruke bar kod mene. Evo primera ista posiljka sa dva trackinga onog globalnog CNG i LAPogledajte prilog 530299
Dugo nisam naručivao sa AliExpress-a, i sad imam ovaj status, ima li razloga za brigu ili ne neki bag?
Pogledajte prilog 530301
Na Aliju stoji isto da se ne moze dostaviti. Adresa je u redu. Moze li biti problem zato sto je u pitanju tocak za vozilo (električna kolica za invalide, mada u nazivu stoji "skuter/trotinet", pa se ne tretira kao medicinsko sredstvo)?
Nemoj takooo, vidis da je ovo sad kako kazu "ubrzan i olaksan novi sistem" a i samo je 15 dana proslo od iskakanja "Prijem" i taj status je izgleda zabetoniran 🤣 hahahahah pa pre bi dosla neka UB..HU posiljka nego ova LA..HU na krajuDakle ima nade za ove naše od 16.02. 😎
kunem se u moj screenshot da je original, mozda su pustili sistem u rad iste sekunde?Napokon se pojavila Aliexpress LR NL pošiljka naručena početkom februara. U Srbiju je stigla 24.02. prema NL praćenju, ali je do sada nije bilo na sajtu pošte i izgleda da ću platiti PDV po ovom novom, vrednost je oko 30$.
Pogledajte prilog 530386
Kod mene jos uvek ne ali verujem da ce se promeniti isto@Darko95 promenio mi se status sinoć na svim pošiljkama i nema više one poruke. Sada piše ovo...
In transit
Package arrived at local carrier facility
Mar 2, 11:30 (GMT+1)
Znači ima da se načekam za bateriju koju sam naručio 😀Dostavlja Bex ,naplaćuje nešto simbolično za PDV, relativno sporo stize
Slucajno cekam bateriju tom kombinacijom , prosle godine mi jedna stigla za 31 dan, sad sam na 21 dan puta ima sanse da stigne u slicnom roku.Znači ima da se načekam za bateriju koju sam naručio 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari