Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Jel ima neko neki vaučer za kupovinu preko 20, 25k? Kakvi uopšte postoje, koji je neki maksimalni i na koji iznos?

Mućas gracias!

Danas aktivan a1000.

Meni ne radi, na koju sumu radi a1000 sad, nisam skoro uzimao? Treba mi za preko 7000din.

Nema ga odavno ni a5000 ni a3000.

Tako je, a kraj promocije je 8.3.

I kako planiras da ga iskoristis, kroz jednu kupovinu sve 4 gume koje su u zbiru vece od 35k?
Da, sve 4 gume su mi u zbiru oko 34.600 i dodao sam još nešto što mi treba, tako da je korpa nešto preko 36.000.
Mogao sam skoro, kad je bio aktivan a2000 da kombinujem pa da uzmem 2 x po 2 gume. Tako sam uradio prošle godine ali su mi stigle gume sa različitim DOT-om pa bih sad izbegao tu situaciju.
Još jedan problem imam. Imaju bag u opisu težine, bukvalno samo na tom modelu guma koje meni trebaju. Stoji da je težina gume 11 kg iako je prava težina 7 kg. I kad stavim sve 4 gume u korpu, kalkulator poštarine automatski stavi cenu dostavu 1.990 dinara jer pošiljka prelazi 40 kg. Poslao sam im mail, priznali su grešku, izvinili se i zahvalili što sam im ukazao na propustu i obećali da će što pre ispraviti grešku u sistemu. Od tada je prošlo nedelju dana ali i dalje nije promenjeno.
U principu, nije mi nešto ni hitno jer su mi na autu zimske gume a hoću da kupim all season. Pretpostavljam da će u narednih 20-ak dana biti a5000.
I ja mislim da neće biti pre isteka ove promocije do 08.03.

Pratim dugo temu i čini mi se da ove axxxx puštaju isključivo ujutro, tj. prijepodne... Vrijedi li probavati u drugo doba dana, je li ikom ikad prošlo?

Jasno, znaci dobro sam upratio. Ok, onda da ne gubim vrijeme u drugom periodu dana...
Hvala.

isti vaucer na primer a1000 se ne moze koristiti isti dan ponovo na istom nalogu ili moze?

Ne može, samo jednom po nalogu u danu može da se koristi

Možda je nekad moglo, ja sam danas hteo i drugi put da iskoristim a1000 ali aplikacija nije prihvatila. Možda i sutra bude radio, ili u sledećih par dana.

Konačno odabrah koji šporet da kupim i bodem bodem od jutros i a5000 nikako da puste. Ako ima neko persolizovani bio bih zahvalan.

Da, poslednji je bio u nedjelju, a1000, ali a2000 i a3000 nije bilo vec duze vrijeme (bar ja nisam ulovio, a provjerim skoro svaki dan).

Nazad
Vrh Dno