Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Kakav je paket GO SMART?
Je l’ tu mogu da se koliko vidim prenose minuti i GB koji nisu potrošeni?

Ponudili su majci taj paket za 575 dinara mesečno na 24 meseca (to je koliko vidim 50% i uz popust za e-račun).

Da li taj paket ima nekih mana osim što ima samo 50 minuta mesečno?

Ona realno troši između 20 i 40 minuta, par poruka i max 600-1500mb.

Vidim da uz njega mogu da se koriste i 2 aplikacije, ali nisam siguran koje (pretpostavljam da ne mogu Deezer i tako te nego samo tipa Viber i tako te)

Da li je neko vracao yetelu paket kupljen preko web shopa, na koju adresu se slalo?

Dobio sam papir u paketu i adresu ako odustanem od ugovora i poslao na tu adresu , sutra je dan treći i moram da zovem kurirsku službu, jer paket nije koliko vidim na sajtu dexpresa isporucen...

Na sajtu stoji totalno druga adresa za slanje. Šimanovci/Dobanovci...Ugovor treba da stigne kod njih i da se stornira. Tek sad vidim i kasnije rokove za odluku, ućiću u sledeći mesec i naplatu... Jezivo

Screenshot 2026-02-26 173310.pngScreenshot 2026-02-26 173336.png

Da neko slucajno nema promo kod za Gigatron? Bio bih vrlo zahvalan.

Ako nekom treba, imam 20% popusta za Beba kids, kao i 500 din popust za dodatnu opremu u Yettel prodavnicama.

U sredu sam išla da raskinem ugovor sa yetelom i da platim 900din penal za 1 mesec koji mi je ostao. Danas su me zvali, poslali mi poruku da će opet zvati. Jesu oni retardirani lili namerno to rade ili šta? Hoću da raskinem ugovor pre nego što počne mart da ne bi platila punu cenu pretplate. Koliko se čeka prebacivanje broja na pripejd?

Mislim da im je rok 14 dana. Uvek bude brze.

30 dana. Našla sam ugovor. Znači platiću sad punu cenu pretplate plus penal xy para koliko je ostalo do kraja meseca. Sjajno. Nikad ali nikad vise neću potpisivati ugovore sa operaterima osim interneta koji moram da imam.

Pa i ako ti je puna cena pretplate nećeš platiti ceo račun nego proporcionalno za tih 1-2 dana ako te još uvek ne prebace do tada...

Ako je broj trenutno u yettelu (postpaid), da li ima neka kampanja/promocija za ostajanje u toj mrezi, ili sta se trenutno najbolje nudi za prelazak u druge mreze (kao movi korisnik) ?

Ako je broj trenutno u yettelu (postpaid), da li ima neka kampanja/promocija za ostajanje u toj mrezi, ili sta se trenutno najbolje nudi za prelazak u druge mreze (kao movi korisnik) ?
Obično je da preko agenta podneseš zahtev u drugu mrežu i dobiješ npr 50% na ceo ugovor, a onda će da te zovu iz tvoje mreže da te zadrže i daju slične ponude a često i bolje od toga.
Ali budi spreman da u nekom malom procentu mogu samo da te puste bez kontra ponude. Ali to je jako mala šansa.

Ima svačega. Evo taman direktnog nadovezivanja, a svakako sam hteo da javim to iskustvo od pre neki dan. Neko je podneo zahtev za prelazak u A1 (pripejd, 6 meseci Mega plana) i Yettel mu je u pozivu za zadržavanje isprva predstavio komercijalnu ponudu, dakle bez ikakvih dodatnih popusta, prosto ono što već stoji na sajtu. To korisniku nije odgovaralo, pa je pitao da ga opet pozovu kasnije, ako budu imali nešto bolje.

Zvali su i tada se situacija popravila samo za nijansu, dobio je svega dve ponude: Yettel Surf upola cene (ništa po dinar) ili Mobile M po dinar 6 meseci, ali preostalih 18 komercijalna ponuda (znači 3.600 mesečno, ne 2.200 kao upola cene). Logika ponuda je bila sledeća, po rečima agenta: Surf jer je prethodni paket bio Go Data, pa su oni kao slični, a Mobile M sa tih 6 meseci kako bi kao parirao Mega planu, tj. činjenici da se u toj opciji pola godine ništa ne bi plaćalo.

Nije, inače, to prvi put da je neko dobio ovako lošu ponudu, ali dosad nismo utvrdili tačan razlog. Ja, međutim, kontam da znam šta je sprečilo ovog korisnika kog pominjem da dobije bolju ponudu: kašnjenje sa plaćanjem računa. Uglavnom ih je plaćao nakon roka dospeća, što im je sigurno crvena zastavica u sistemu. Eto, čak i poslednji račun je platio neposredno pred podnošenje zahteva za prenos u A1, a to je bilo u toku ove nedelje, znači nekoliko dana posle 20. februara.

Svakako, ostaje da je i u februaru najbolja ponuda bila 12 meseci po dinar i još toliko upola cene (na sve pakete sem osnovnih Start i Surf), javljali su mnogi da su dobili. Možda sad mart donese neku promenu. Naravno, ostaje i da su neki pušteni da odu bez ikakve ponudi, da su neki dobili samo 6 meseci po dinar, i tako dalje.

@rovello
Ne mislim da je neplacanje racuna na vreme razlog, iako mislis da si "dokucio" njihovu logiku, posto otkad znam za sebe placam racun 30. ili 31. i do sada sam uvek dobijao ponudu od 50%, cak i prilikom zahteva za prelazak na prepaid u samom yettelu. Jedino ako im je to sad naprasno postao red flag.

Posto i meni istice sada 11 marta,jel moram da cekam zadnji dan pa da idem u a1 ili kako?

Posto i meni istice sada 11 marta,jel moram da cekam zadnji dan pa da idem u a1 ili kako?I da li nude popuste ako se samo predje na pripejd bez podnosenja prelaza u drugu mrezu?
Pratim ovo jer mi ističe par dana kasnije a svakako bi podneo zahtev za prelazak dan nakon isteka

Žao mi je 063 mreže, na šta je sve spalo...

Iskreno, čestitam svima ( vama / onima ) koji obnavljaju ili prelaze u Yettel mrežu.

Pa čak i sa ponudom : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 obračunska ciklusa.

Samo neka spada jos na ove grane, sa tim popustom nikad bolje nisam prosao pri produzenju ugovora, kad uzmem u obzir sta sam dobio za koje pare.

Mnogo matematike ovde ima, počev od toga kakva ti je mreža tamo gde se krećeš, preko toga koje digitalne servise koristiš, do rominga.
Evo najprostijeg mogućeg primera, 12x1 + 12x50% čak i na najskuplji paket itekako dobija smisao u slučaju da recimo plaćaš muzički servis (ja se sa Deezera ne skidam), a gde je sve ostalo?

Ma da, u 21. Veku niti je internet problem niti yt music ko ima android. Jedino je problem da li imas zivaca da se gnjavis sa istim. Kod nas su uglavnom navikli ko apple korisnici samo da ustekaju i da sve radi bez da se ista potrude...
Ali kome treba pouzdan internet i roaming potpuno je opravdano imati neki paket uz popust.

Dakle, imam mobile m 2024 i onaj ugovor 12x1 i tako dalje... Sad kad bih prihvatio ovu ponudu iz app, da li bi i dalje bio isti popust? Screenshot_20260301_193851_Yettel.jpg

Опет је дошло време истека уговорне обавезе. Поднео сам захтев за прелазак у А1 и очекујем евентуални позив сутра. Сада је актуелно 12 месеци по 1 динар и 12 по -50% (за ''Yettel'' пакете)? Да им то тражим?

Tako je, kažeš im da ti A1 agent nudi za prenos 12 meseci 100% pa 12 meseci 50% na bilo koji NEO

Опет је дошло време истека уговорне обавезе. Поднео сам захтев за прелазак у А1 и очекујем евентуални позив сутра. Сада је актуелно 12 месеци по 1 динар и 12 по -50% (за ''Yettel'' пакете)? Да им то тражим?
Mozes da mi objasnis da li ti je istekla skroz UO, pa si podneo zahtev za A1?
I da li si u A1 podneo za prepaid ili postpaid?

Ugovor je istekao juce, da li je moguce samo podneti zahtev za prelazak na Yettel prepaid (jer bih ostao u Yettel-u) i ocekivati poziv/dogovor za 12m po 1 dinar + 12m 50% ili je bolje ici u A1 i tamo podneti zahtev za prelazak na prepaid pod rizikom da puste prenos?

zanima me jel i dalje vazi ono doneti 3 uredjaja za reciklazu doneo bih 3 tableta neispravna za reciklazu da dobijem popust jel hocu da uzmem iphone 17 pro pri obnovi ugovora
Pozdrav

Mozes da mi objasnis da li ti je istekla skroz UO, pa si podneo zahtev za A1?
Mora da istekne, inače se zahtev za prelazak u drugu mrežu automatski odbija. Prelazak na pripejd u okviru Yettela može i mesec unapred.

I da li si u A1 podneo za prepaid ili postpaid?
Ovo je svejedno, šta kome odgovara. Najlakše je izabrati pripejd, jer tu nema dogovaranja, jurenja agenata i slično, a dobija se šest meseci Mega plana.

Ugovor je istekao juce, da li je moguce samo podneti zahtev za prelazak na Yettel prepaid (jer bih ostao u Yettel-u) i ocekivati poziv/dogovor za 12m po 1 dinar + 12m 50% ili je bolje ici u A1 i tamo podneti zahtev za prelazak na prepaid pod rizikom da puste prenos?
Različita su iskustva, sve je moguće: i da uz zahtev za prelazak na pripejd dobiješ maksimalnu ponudu, i da te u A1 puste bez ikakve ponude van komercijalne. Odluka je na tebi, ali A1 je dobar izbor ako ti odgovara Mega plan, makar prvih šest meseci. Ako bi ipak po svaku cenu ostao u Yettelu, onda idi na pripejd kod njih. Jedina napomena je da u tom slučaju primenjuju otkazni rok, pa mogu i neki dan kasnije da pozovu. Kod prenosa u drugu mrežu imaju svega jedan radni dan fore da reaguju, pa se to brzo razreši.

zanima me jel i dalje vazi ono doneti 3 uredjaja za reciklazu doneo bih 3 tableta neispravna za reciklazu da dobijem popust jel hocu da uzmem iphone 17 pro pri obnovi ugovora
Pozdrav
Važi. Detalji su ovde, a dole možeš da izabereš tačan telefon i paket, te da vidiš koliko bi te to koštalo mesečno sa tim popustom i bez njega.

Nazad
Vrh Dno