Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Nadam se da taj privacy moze da se iskljuci.Ne bi ga u zivotu koristio.Cekali smo generacije ekrana koji se vide iz svih uglova sa savrsenim prikazom,i sad ovo.
Sad se svi oduševljavaju, a kad je Sony još 2013. godine na Xpera Z furao privacy screen, tad su se svi žalili 😁

Jel mozda proradila (posto na S25U ne radi..i svaki pre koji sam imao nije radila) opcija da ne gasi svetlo dok gledas u ekran?

Što je najgore, Samsung je prodao tu foru, verovatno će i Apple napraviti nešto slično, a onda za njima i svi kineski brendovi. Posebno jer dobar deo zemalja u Aziji ionako ima tu ''kulturu'' sakrivanja sadržaja sa smartfon displeja u javnosti.
I eto, taman smo u poslednje 3-4 godine dobili praktično savršene displeje, čak i na nekim mid-range modelima, i sada opet kreće neki vid degradacije kvaliteta prikaza.

Trenutno brighntes ubija i na s24ultra. Videcemo kad dodje leto i kada se zagreje.

Gledao sam S21,22,23,24,25 Ultru na suncu, ovo je katastrofa. Šta je ovo, dimovan displej na S25?
Скроз нереално поређење, овај има заштитно стакло или неку фолију, па и на S24U се дисплеј види одлично на сунцу због антирефлексивног премаза, а камоли на S25U.

Max brightness definitivno nije gori

Ovo je definitivno neka navlakusica. Taj 25U ili ima neki 3rd party screen protector koji je deepshit, a rekao bih da je to slučaj zbog reflektivnosti koje nema na redovnom ekranu, ili je tweakovan da ne ide na max da bi se masa nalozila i opravdao navodno losiji displej na 26U, ili je lik isforsirao zastitu displeja drzeci telefon na suncu duze vreme, isto tako kako bi izmanipulisao stanje. Bilo ko ko ima 25U zna da ovo nije realno stanje.

Tema prati šablon svake Galaxy teme:

1. predstavljanje i odmah zatim opšte pljuvanje

2. ljudima počnu da stižu telefoni, solidno se kupuje, pljuvanje se drastično smanjuje

3. krenu promocije sa dobrim poklonim, kupuje ga ko god da se zadesi pored samsung radnje

4. krenu glasine za sledeći galaxy...s26u postaje najbolji telefon u istoriji, nema potrebe za menjanjem...

Ciklus se mora ponoviti, svaki veteran ovog foruma će se složiti..😅
Osim za nas koii imamo Edge i gledamo ove gluposti sa Aluminijum iz daljine 🤣

Tema prati šablon svake Galaxy teme:

1. predstavljanje i odmah zatim opšte pljuvanje

2. ljudima počnu da stižu telefoni, solidno se kupuje, pljuvanje se drastično smanjuje

3. krenu promocije sa dobrim poklonim, kupuje ga ko god da se zadesi pored samsung radnje

4. krenu glasine za sledeći galaxy...s26u postaje najbolji telefon u istoriji, nema potrebe za menjanjem...

Ciklus se mora ponoviti, svaki veteran ovog foruma će se složiti..😅
5. Teorije o čuvenom apdejtu koji degradira bateriju i kamere

Zar nije pre koju godinu potvrđeno da nije teorija zavere, čak je bila i neka tužba?

Jedino se smor ponovo cimati sa aplikacijama od banaka...

Stvarno mi nije problem jednom godišnje da odradim fr i da telefon radi kao prvog dana. Tako da te degradacije nisam nikad primetio
Razumem sve,ali ja ne mogu to.Ako zbog update-a na premium modelu treba da radim factory reset i da sve instaliram/podesavam od pocetka,onda mi taj telefon i ne treba.Zato i kupim taj da ne diram nista dokle god ga koristim (naravno,ne ocekujem ni da mi traje pet godina)

Isplati li se ici na 26 Ultra? Naravno, nemam ni jednu Ultru vec S10!+ (kupljen nov odmah cim je izasao), gledajuci u ponudi na MTS, jeftinije je trenutno uzeti S26 Ultra nego S25 Ultra. Uz paket 5Ica L, rata (24 rate) za U26 je 6.800 din. a U25 je 7.125 din. Pretpostavljam da ce za manje od mesec dana da "obrnu" cene?

Da li neko zna gde moze da se nabavi kod nas online exclusive Silver Shadow boja?

Isplati li se ici na 26 Ultra? Naravno, nemam ni jednu Ultru vec S10!+ (kupljen nov odmah cim je izasao), gledajuci u ponudi na MTS, jeftinije je trenutno uzeti S26 Ultra nego S25 Ultra. Uz paket 5Ica L, rata (24 rate) za U26 je 6.800 din. a U25 je 7.125 din. Pretpostavljam da ce za manje od mesec dana da "obrnu" cene?
Ako kupuješ preko mts-a, onda idi na S26U, a ako bi kupovao na KP, imaš S25U za oko 800e neotpakovane.

Posto sam ga i ja video uzivo, a naravno i s25u, mislim da on misli slicno kao i ja. Meni na prvi pogled izrada i "kvalitet" telefona izgleda kao korak unazad u odnosu na s25u.

Ja se nešto ne vidim na bilo čemu sem Samsunga, softver mi je stvarno daleko ispred svega ostalog, sa S25 sam zadovoljan realno i hardverski.. ali mi baš ide na živce što nemaju premium model u 2 veličine. Ne vidim jedan razlog da imam osakaćenu kameru samo zato što hoću manji telefon.

Apple prodaje mnogo manje Pro nego Pro Max ali i dalje pravi oba.

Posto sam ga i ja video uzivo, a naravno i s25u, mislim da on misli slicno kao i ja. Meni na prvi pogled izrada i "kvalitet" telefona izgleda kao korak unazad u odnosu na s25u.
Min 2 koraka unazad, samo po osecaju u ruci, kada ga poredis sa S25U, da ne diskutujemo o izgledu, gde sad mozes da ga lagano pomesas sa nekom jeftinijom serijom. A S25U je bio par koraka unazad u odnosu na S23U.

Nazad
Vrh Dno