Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Znam ja da je prost racun ali sam se vise puta uverio da kineska matematika (bar na Temu) nije ista kao nasa pa zbog toga pitam. 😉

Ako hocu da kupim nesto u vrednosti oko 3k, preko koje "promocije" je najbolje kupiti a da nije QQQQ? Sve one reklame o besplatnih 3,5,6,10 predmeta su cist scam, farmland je takodje bacanje para. Sta mi ostaje onda? Claimcredit ili mozda ona pocetna promocija za 26 hiljada u kuponima?

Probaj i discount777 ako imaš 🙂 Takođe samo za nove korisnike (možeš da napraviš nov nalog) beše newuserfree00 ili slično...

Први пут бих вратио један артикал из пакета.
Означим Га на апликацији, одштампам шта треба, фотографишем ...
Упакујем
И?
Само предам у пошти или оном ко је испоручио?

Ne trebaš da fotografišes, bitno je da imaš original pakovanje predmeta sa bar kodom, predaš u postu i kada stigne u Transferu oni ti vrate novac.

Ako hocu da kupim nesto u vrednosti oko 3k, preko koje "promocije" je najbolje kupiti a da nije QQQQ? Sve one reklame o besplatnih 3,5,6,10 predmeta su cist scam, farmland je takodje bacanje para. Sta mi ostaje onda? Claimcredit ili mozda ona pocetna promocija za 26 hiljada u kuponima?
Samo ako nahvatas kupone - ono 23000din kupona. Znaci moras da kupis neke 2 sitnice, i onda dobijes gomilu kupona.
Najisplativija tri kupona su 1000din na 2700 (ako ti je 1700din minimum kupovina), 2500 na 6400, i 3000 na 8800. To ti je 37% off, 39% off i 34% off. Pritom dodas prvo proizvod u korpu, pa onda hvatas i onaj popust sto ti daje na home/page-u/you/searchu. Evo ti mog primera za 6400:
Da pojasnim. Ovde je kvazi regularna cena (onu koju bi platio da imas claimcredit) bila 7596din. Od toga sam dobio dodanih 1155 off na to sto sam ih hvatao na limited time discount. To je onda bilo 6441din. Na preko 6400, mozes da iskoristis kupon od 2500din - tako da je na kraju kostalo 3941. E sad da bi to iskoristio - em moras da dobijes kupone , em jos 2 sitnice da kupis), em da narihtas da ono sto ti treba je npr za tih 64xxdin...
1772218615591.png
E sad bas za 3000 - em bi morao da kupis dve gluposti po punoj ceni, em da dobijes 23000din kupona (meni je proredilo), i onda bi mogao da hvatas tih 1000din off.. Za tako malu kupovinu se mozda i ne isplati cim... Ja obicno sacekam da mi se nakupi dosta toga, a taman i da mi se pojave kuponi, i onda ih iskoristim nekoliko/pozeljno sva tri koja su najisplativija.. Oni na vece iznose vise teze ka 20% off, a i limited-time-discount bude manji procentualno na skupe iteme (mislim da je max 1000din... 1000din na nesto od 17k je mnogo manje nego 1000din off na nesto od 6k din)..

Poslednja izmena:
Ja sam kupovao par telefona pa je ekstra došao onaj kupon za 8500 na preko 27000 - koliko god je skuplji telefon nego drugdje, s kuponom i kreditima se ispegla.

Na farmlandu mozes zadino izgubiti zivce i nista ne dobiti.
Meni su se otvorile samo neke sitnice koje je prelaze 1500 dinara vrednosti, a kad u igrici smanjis na 0,10 onda sve ide dosta sporo, moras da kupujes artikle da bi dobio vodu itd..., to sta hoces vise ti se isplati kupiti nege igrati farmland jer ces vise potrositi ako kupujes artikle da bi dobio vodu, ako igras ovako bezveze pa kad dobijes onda ok, i ja tako igram, svaki dan dobijem po 2-3 posto pa cu videti dokle ce me zivci sluziti sa igricom.
Verovatno ce posle 0,10 smanjiti na 0,8, pa 0,5, pa na 0,2, a procenti zalivanja jedva da idu.

Mislim da ti je najbolje claimcredit jer ce ti se deo novca od kupovine vratiti kao kredit.

Na farmlandu mozes zadino izgubiti zivce i nista ne dobiti.
Meni su se otvorile samo neke sitnice koje je prelaze 1500 dinara vrednosti, a kad u igrici smanjis na 0,10 onda sve ide dosta sporo, moras da kupujes artikle da bi dobio vodu itd..., to sta hoces vise ti se isplati kupiti nege igrati farmland jer ces vise potrositi ako kupujes artikle da bi dobio vodu, ako igras ovako bezveze pa kad dobijes onda ok, i ja tako igram, svaki dan dobijem po 2-3 posto pa cu videti dokle ce me zivci sluziti sa igricom.
Verovatno ce posle 0,10 smanjiti na 0,8, pa 0,5, pa na 0,2, a procenti zalivanja jedva da idu.

Mislim da ti je najbolje claimcredit jer ce ti se deo novca od kupovine vratiti kao kredit.
Evo 15-ti dan zalivanja sa maksimalnim uzimanjem svih mogucih besplatnih nagrada i trenutno sam na 99.9% ukupno i 81.25% jednog polja. Ako je ovo poslednje polje, sto sumnjam, za nedelju dana bice gotovo. Naravno oni uvek mogu da spuste pojedinacno zalivanje posto je od 20% bilo po 0.1% a od 80% 0.05.

Onda je promijenjeno jer se sjećam da je meni samo izuzimalo nakit. Nemam kupon da uslikam ali evo kad sam kupovao:

Prilozi

• Screenshot_2026-02-27-22-09-25-88_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    Screenshot_2026-02-27-22-09-25-88_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    98.5 KB · Pregleda: 40
  • Like
Reagovanja: s5p
Ne trebaš da fotografišes, bitno je da imaš original pakovanje predmeta sa bar kodom, predaš u postu i kada stigne u Transferu oni ti vrate novac.
Користио сам купон од 1000 дин, за куповину 2500+, колико ће да ми врате, артикал је вредео око 1000 дин?
Сам артикал је у својој оригиналној кесици, да ли треба да упакујем у још нешто, кесу, кутију...?

Користио сам купон од 1000 дин, за куповину 2500+, колико ће да ми врате, артикал је вредео око 1000 дин?
Сам артикал је у својој оригиналној кесици, да ли треба да упакујем у још нешто, кесу, кутију...?
Vratiće ti novac koji su ti skinuli, bez kupona. Možeš da zapakuješ u neku kesu ili kutiju, to što ištampaš možeš i na običnom papiru, ne mora da bude nalepnica.

Evo 15-ti dan zalivanja sa maksimalnim uzimanjem svih mogucih besplatnih nagrada i trenutno sam na 99.9% ukupno i 81.25% jednog polja. Ako je ovo poslednje polje, sto sumnjam, za nedelju dana bice gotovo. Naravno oni uvek mogu da spuste pojedinacno zalivanje posto je od 20% bilo po 0.1% a od 80% 0.05.
99,5 sigurno, na toliko sam ja trenutno, vrlo verovatno 99,8 nakon toga (javljam kad dođem dotle)

99,5 sigurno, na toliko sam ja trenutno, vrlo verovatno 99,8 nakon toga (javljam kad dođem dotle)
Evo i ja sam jos uvek aktuelan sa tim farmanjem 😀
99.95 i polje koje jos zalivam je 89.54%, dobijam 20-30 zalivanja na dan, svako je 0,02.
Neka racunica je 50 zalivanja za 1%(tog polja) i tim tempom zavrsavam sve mucenje za nekih 2 nedelje.

Kako dobijes kupon 8.5k na 27k?
I meni treba za telefon.

Ja generalnu samo sa kuponima kupujem i moram da priznam da su mi ponestali, nije ih bilo kod mene skoro dva meseca...
Kada mi se skupe neke vrednije stvari koristim bas taj 8.500 na 27000...

Ja generalnu samo sa kuponima kupujem i moram da priznam da su mi ponestali, nije ih bilo kod mene skoro dva meseca...

Vrati neki od isteklih ako su ti ostali.

Ali na osnovu cega ste dobijali baš taj kupon?
Trazio sam od temu podrške, vratili su mi sve kupone, ali nemam taj kupon

To su stari kuponi, od prošle godine. Koliko videh, takvi se više ne dele. Sada daju samo one koji ne važe za mobilne telefone, Switch konzole, itd.

• Like
Reagovanja: s5p
https://postimg.cc/CZpZ8NrH

Upravo dobih ovu ponudu, za potrošenih 1000 dinara (2 porudzbine po 2 proizvoda), dobio ove kupone, neki su ok, ali ima i zaista dobrih. Cak i da isteknu, mogu se reaktivirati kroz chat support

Sigurno da ima i u drugim bankama ali meni Intesa na debit visa ne uzima nikakvu proviziju, i placanje 1,20 eur mesecno samo ako imam transakciju, ako nemam nista ne placam za taj mesec

Ponovo na istom nalogu dobio claim credit 480% (na 14000+ vraćaju 16000 kredita) + 3000 u kuponima, ali ne znam uslove koji su

28871.jpg

I kod mene se vratilo...

Screenshot_20260301_020506_Temu.jpg
Screenshot_20260301_020611_Temu.jpg

Meni je jutros nudio, kada sam povlačio ratu kredita, da povučem umesto 1600 din kupon za 3000 din 🙂 Neka, hvala. Nije pisalo kakav kupon je u pitanju tj. na koji iznos se odnosi.

Imam trenutno dva paralelna claim credit-a na jednom nalogu. Na drugom mi je nudio juče 16000 na 19000+, ali nisam imao šta da kupim za toliko.

Nazad
Vrh Dno