Samo ako nahvatas kupone - ono 23000din kupona. Znaci moras da kupis neke 2 sitnice, i onda dobijes gomilu kupona.Ako hocu da kupim nesto u vrednosti oko 3k, preko koje "promocije" je najbolje kupiti a da nije QQQQ? Sve one reklame o besplatnih 3,5,6,10 predmeta su cist scam, farmland je takodje bacanje para. Sta mi ostaje onda? Claimcredit ili mozda ona pocetna promocija za 26 hiljada u kuponima?

Kako dobijes kupon 8.5k na 27k?Ja sam kupovao par telefona pa je ekstra došao onaj kupon za 8500 na preko 27000 - koliko god je skuplji telefon nego drugdje, s kuponom i kreditima se ispegla.
Na farmlandu mozes zadino izgubiti zivce i nista ne dobiti.Ako hocu da kupim nesto u vrednosti oko 3k, preko koje "promocije" je najbolje kupiti a da nije QQQQ? Sve one reklame o besplatnih 3,5,6,10 predmeta su cist scam, farmland je takodje bacanje para. Sta mi ostaje onda? Claimcredit ili mozda ona pocetna promocija za 26 hiljada u kuponima?
Bivao je uvijek u standardnom packu kupona.Kako dobijes kupon 8.5k na 27k?
I meni treba za telefon.
Evo 15-ti dan zalivanja sa maksimalnim uzimanjem svih mogucih besplatnih nagrada i trenutno sam na 99.9% ukupno i 81.25% jednog polja. Ako je ovo poslednje polje, sto sumnjam, za nedelju dana bice gotovo. Naravno oni uvek mogu da spuste pojedinacno zalivanje posto je od 20% bilo po 0.1% a od 80% 0.05.Na farmlandu mozes zadino izgubiti zivce i nista ne dobiti.
Meni su se otvorile samo neke sitnice koje je prelaze 1500 dinara vrednosti, a kad u igrici smanjis na 0,10 onda sve ide dosta sporo, moras da kupujes artikle da bi dobio vodu itd..., to sta hoces vise ti se isplati kupiti nege igrati farmland jer ces vise potrositi ako kupujes artikle da bi dobio vodu, ako igras ovako bezveze pa kad dobijes onda ok, i ja tako igram, svaki dan dobijem po 2-3 posto pa cu videti dokle ce me zivci sluziti sa igricom.
Verovatno ce posle 0,10 smanjiti na 0,8, pa 0,5, pa na 0,2, a procenti zalivanja jedva da idu.
Mislim da ti je najbolje claimcredit jer ce ti se deo novca od kupovine vratiti kao kredit.
Uslikaj mi kompletno taj kupon, sa uslovima.Bivao je uvijek u standardnom packu kupona.
Користио сам купон од 1000 дин, за куповину 2500+, колико ће да ми врате, артикал је вредео око 1000 дин?Ne trebaš da fotografišes, bitno je da imaš original pakovanje predmeta sa bar kodom, predaš u postu i kada stigne u Transferu oni ti vrate novac.
Vratiće ti novac koji su ti skinuli, bez kupona. Možeš da zapakuješ u neku kesu ili kutiju, to što ištampaš možeš i na običnom papiru, ne mora da bude nalepnica.Користио сам купон од 1000 дин, за куповину 2500+, колико ће да ми врате, артикал је вредео око 1000 дин?
Сам артикал је у својој оригиналној кесици, да ли треба да упакујем у још нешто, кесу, кутију...?
Ne daju mi taj kuponOnda je promijenjeno jer se sjećam da je meni samo izuzimalo nakit. Nemam kupon da uslikam ali evo kad sam kupovao:
99,5 sigurno, na toliko sam ja trenutno, vrlo verovatno 99,8 nakon toga (javljam kad dođem dotle)Evo 15-ti dan zalivanja sa maksimalnim uzimanjem svih mogucih besplatnih nagrada i trenutno sam na 99.9% ukupno i 81.25% jednog polja. Ako je ovo poslednje polje, sto sumnjam, za nedelju dana bice gotovo. Naravno oni uvek mogu da spuste pojedinacno zalivanje posto je od 20% bilo po 0.1% a od 80% 0.05.
Evo i ja sam jos uvek aktuelan sa tim farmanjem 😀99,5 sigurno, na toliko sam ja trenutno, vrlo verovatno 99,8 nakon toga (javljam kad dođem dotle)
Kako dobijes kupon 8.5k na 27k?
I meni treba za telefon.
Ja generalnu samo sa kuponima kupujem i moram da priznam da su mi ponestali, nije ih bilo kod mene skoro dva meseca...
Kada mi se skupe neke vrednije stvari koristim bas taj 8.500 na 27000...
Ali na osnovu cega ste dobijali baš taj kupon?Ja generalnu samo sa kuponima kupujem i moram da priznam da su mi ponestali, nije ih bilo kod mene skoro dva meseca...
Kada mi se skupe neke vrednije stvari koristim bas taj 8.500 na 27000...
Izgleda...jer ih ne pronalazim nigdeTo su stari kuponi, od prošle godine. Koliko videh, takvi se više ne dele. Sada daju samo one koji ne važe za mobilne telefone, Switch konzole, itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari