Taj paket i onaj najjači XL dušu dalo za "imitaciju" BOX 3 mobilni, tv, i kućni internet
S' obzirom da može da se deli na tri uređaja sa 2 esim i 1 sim karticom za 4200din dobiješ kućni internet na nekom 5G mifi uređaju, imaš MOVE app na tv-u za OTT ili popularno "kablovsku", i naravno bogat mobilni paket sa roming internetom, zona 0 minutima i internetom (koja se širi i na mnoge do juče roming zemlje), a u domaćem saobraćaju neograničene minute i poruke.
Mislim da nema jeftinije sve ove usluge na jednom mestu
Po meni su ovim obogaćivanjem napravili pun pogodak jer potpuno menja način nekih usluga koje smo drugačije koristili
Za kućni internet tamo gde trenutno postoji pokrivenost 5G signalom sa tim brzinama 700GB količina interneta više nego dovoljna (ograničavam se na sopstvenu potrošnju, ali zato postoji i jači XL paket sa potpunim unlimited internetom)
Za tv dovoljna je danas smart app i konkecija sa velikom brzinom
Mobilna je odavno sve neograničeno, a sada dodaju i roming i zonu 0
Svaka čast 👏
Obogacivanje paketa u ovom momentu iznudjen potez jako losih konstantih poteza Telekoma. Za nas jeste dobro.
Da su ovi paketi startovali 5 decmbra kad i 5G kad.je trebalo ,mozda bi bila druga prica.
Znamo start, imate 5G u samo novim paketima , vazilo dva dana. Ma imate svi 5G, ali do samsunga je ljudi, fijasko.
Celo prolece , leto i jesen. , narocito jesen totalno agresivna kampanja imate 15 meseci x dinar, stari korisnici imate 50,60 ma 70% na najmanju 5Icu , umesto veci paket veci popust.
Rezultat svega toga u 4 kvartalu iz Telekoma otislo 25000 a doslo 16000, fijasko. Cele prosle godine minus 30000 korisnika.
Ono sto mi ne znamo a znaju oni svaki dan, vrv se nastavila bezanija i u januaru i februaru. I naravno seli i daj da se spasavmo, da obogatimo pakete cek da vidimo sta ima Yettel isto cemo i mi. 😀
Sta radi A1 , ceka mudro, ne menja pakete , ne dize cene i svima daje 5G mrezu. I samo stizu novi korisnici.
Sad najaci A1 paket NeoUltra u odnosu na 5ica XL izgleda bas siromasno. Ali ocekuj brzo boom pakete od A1 uskoro. Ne boom da daju vise od telekoma, nego da u oku korisnika dobiju mnogo za dobre pare. Ipak vecina nas ne putuje po evropi da im znaci roming , ili zivka neke rodjake po evropi. Da ubace netflix vecina nas bi mogla da gleda.
Sto se tice usluge jedan za sve , da radi ja ga koristim mesec i nesto kao mini box da kazem . Paket 5ica L stvarno sad izgleda sjajno, extra iskreno.
Pojavili se Yettel 5G ruteri na oglasima a ici ce njima cena vrlo brzo na dole.
Sto se Telekom macuje sa A1 i srlja iz greske u gresku, nama.odgovara. zadnjih godinu- godinu ipo nikad povoljniji paketi bilo ostanak , bilo odlazak u novu mrezu. Popusti 50,60,70,75% kao od sale padaju. Neka tako ostane sto duze. 😀
šta znači ovo najbolja ponuda pored telefona na sajtu mts?
Ta cena na rate 1925x24= 46200 i cena na rate 625×24=15600 najbolja ponuda. Razlika od 30600 je popust , 15000 daje Telekom za eko popust a 12000 daje Unicredit banka.
Ukratko ide ovako: odes u Telekom odaberes telefon, od njih dobijes papir. Sa tim papirom ides u Unictedit da ti odobre kredit. Kad odobre kredit , potpisujes ga i oni plate telefon Telekomu, odes u Telekom da potpises UO i dobijas telefon. Telekom vise nema veze sa telefonom, ratu placas Unicredit banci.
Niko se ovde nije javio da je tako uzeo telefon, sto se tice popusta na sajtu pise 12000+15000, ali u poslvnici kazu moze samo jedan popust, ako te zanima odes i raspitas se detaljnije , mozda su menjali neke uslove od prosle godine.
@rovello
Pise dole na slici 5Ica L, ali kad odes u poslovnicu oni pricaju drugacije price. A sad na sajtu pise da moze samo jedan eko popust, stalno nesto menaju i petjaju. Ali ne znam nikog ko bi se petljao sa bankom da preko njih uzme telefon. 😀