Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Znači po vama, nije bitno šta če se desiti 18.3. već koliko je ranijih godina trajao bull ili bear. Zanimljivo.

Znači po vama, nije bitno šta če se desiti 18.3. već koliko je ranijih godina trajao bull ili bear. Zanimljivo.
Niko to nije rekao ali se kolega uhvatio nebitnog podatka od cele poruke ali je tacno da FED nije previse uticao na cenu u ovom ciklusu. Kripto je cista manipulacija i logiku treba ostaviti ispred vrata.

Gde ste ljudi daj recite nesto, buknite 🤣 ide prolece btc.D stoji ima li neke naznake prelivanja kesa u altove

Bokle pitanje je koliko ce jos dugo trajati bear market, da li do kraja godine😀

BTC je posle 17 dana pao noćaš na vrednosti od 64k. Videćemo da li će i ova konsolidacija da traje oko dva i po meseca.
Meni se alarm već pali na 59,99k i svaka čast onima koji hladno i strpljivo čekaju na 40k.

Gde ste ljudi daj recite nesto, buknite 🤣 ide prolece btc.D stoji ima li neke naznake prelivanja kesa u altove
Bojim se da sada ima mnogo alt-skeptika. Ja imam vere jedino u ETH, a on k'o za baksuz pokazao se da stabilnije pada nego BTC koji je gledaju graf unazad došao na vrednosti iz 2024, a ETH ni blizu aprilskoj korekciji iz prošle godine.

Zašto ti se alarm pali na 59,99k? 40k je sigurica, a verovatno i nešto niže. Mislim da ćemo da posetimo zonu 30k-35k u Q3. Posle krećemo lagano da se penjemo.

Da ali tako smo mnogi (i ja isto) cekali prosli bear da kupimo na 12k pa nismo docekali, skupo mi je bilo da kupim na 16k al' kad malo odskocila cena da vidis kako mi na 20k bilo jeftino je*iga jer sam bio ubedjen da cena ide na 100k. Niko ne zna gde ce biti dno i kada, ja da sam tako siguran da je 40k sigurica onda bih sada otvorio Short na 66k i u Q3 sacekao da dodje na 40k da zatvorim Short, ne znam sta bi te sprecavalo da zaradis pare. Jedino ako nisi nesto gadljiv na pare?

Onaj koji je cekao peak i dno taj se nije proslavio u 99% slucajeva. Pritom do tog dna se moze mesecima trgovati, ne vidim zasto bi se dno cekalo za ulazak ? Bear uvek bio najbolji za trgovinu i akumulaciju. Velika je sansa da cemo imati opet bounce posle dipa

Zašto ti se alarm pali na 59,99k? 40k je sigurica, a verovatno i nešto niže. Mislim da ćemo da posetimo zonu 30k-35k u Q3. Posle krećemo lagano da se penjemo.
Pa nismo svi isti, kad god sam verovao u nešto što očekuje većina, to se nije desilo, recimo alt sezona.
Ja na 50k sigurno počinjem sa kupovinom, ali verujem da nema šanse da padne ispod 37k, što znači da očekujem da možda postoji mogućnost da se približi 40k.
Uvek je bolje držati se nekih svojih analiza i pretpostavki, što ne znači da se neće desiti i ovo što ti očekuješ.

2017-2018
BTC - 83,60% 19665 na 3216 $

2021-2022
BTC - 76,69% 67617 na 15742 $

2025-2026-27 ?
BTC - 70 % 126k$ na 37,8k $

BlackRock je kupio IBIT ETF za 78.52 million $ - 24.2.
Ovo je takođe jedan jak signal.

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutis ali ja jedini jak signal koji vidim ovde je da se slabo razumes u pare. Pre 10 godina kada je BTC bio 500 dolara onda je 78.52 miliona bila mozda wow cifra, danas je to sica, to BTC market ne oseti

@code381
Ne umeš da čitaš informaciju.
Nije se na to odnosilo.
Neću više iznositi ovakve informacije, vidim da se na ovoj temi više voli vidovita Zorka fazon.

Poslednja izmena:
Na ovoj temi razmenjujemo mišljenja. Uglavnom argumentovano diskutujemo. Nema razloga za vređanje. Postoji čak i opcija "Ignorišite", koju dobar deo nas koristi za neke članove. Toplo preporučujem njeno korišćenje umesto argumentum ad hominem postova.

Meni je jači signal što su predali ETH ETF staking 18.2. mislim da će ETH da bude privlačan zbog toga. Nadam se da će uraditi dobar marketing kad prođe...

Više kupaca nego prodavaca + menjacnice pritiskaju kasne short pozicije.
Btc je kliznuo na -50% i odatle su pojavili ponovo kupci i interesovanje.

Neki ozboljniji lvl je 72-74k u najboljem slucaju 80k ( manje verovatno ) i ponovo na dole ka 50k.

Uzdravlje i pametno sa trejdovima 🍻

Neki ozboljniji lvl je 72-74k u najboljem slucaju 80k ( manje verovatno ) i ponovo na dole ka 50k.
Iskreno i ja gledam te nivoe, planiram ako dodje do 80k da udjem u Short (ne BTC nego altove). Kakve su ti projekcije do kraja godine? Kada bi mogli da imamo bottom i na kojim nivoima?

P.S. Juce sam na X video ovaj post, bas je interesantno. Svasta moze da se izdogadja sa Bitcoin-om u narednih mesec dana
MICROSTRATEGY IS THE MOST SHORTED STOCK IN THE WORLD ACCORDING TO GOLDMAN SACHS.
A REVERSAL IN BITCOIN COULD OBLITERATE SHORTS.
A MSTR SHORT SQUEEZE IS LOADING.

Poslednja izmena:
mediji guraju sve te price, bla bla... zamisli ako kojim slucajem dodjemo u narednih mesec dana do 80k, tek ce onda da krenu da ispiraju mozgove sa novim teorijama 🙂 Sve je ovo vec vidjeno dosta puta, pa se ne obazirem uopste na takva piskaranja... jer je svaki ciklus slican samo se igramo sada sa vecim ciframa. Na kraju dana je samo bitno u % koliko je pnl u plusu ili minusu.

A na kojim lvl-ima ce biti dno, meni je totalno ne bitno. U planu mi je da vec oko 50k krenem polako sa dca i da otvaram long pozicije, pa dokle god budemo padali, kupovacu na svakih 10% pada po 10-15-20%, kao i u proslom i pretproslom ciklusu. Ta strategija mi jedino radi i ne gresi, pa je zato i ne menjam.

Mnogo je njih ovde je cekalo btc na trocifrenim brojkama, da bi na kraju kupovali kad ode u petocifreno i posle plakali kako je kripto prevara. Isto ce se i sada desiti ako kojim slucajem sidjemo ispod 40 ili 30k ( malo verovatno ali ne i nemoguce ). Tada ce cekati na 10k i naravno nece kupiti, pa ce onda srljati na 60-80-100 u nadi da ce ici na 500k ili milion kad se mediji ponovo upale 🙂 i ponovo ostati bez iceg.

Zato samo lagano i bez zurbe i srljanja i ne obaziri se previse ( citaj uopste ) na x, YouTube guru-e itd... oni ce pisati uvek ono sto ljudi vole da cuju/citaju radi pregleda i pratioca 🙂 sto je njima najbitnije, jer od toga zaradjuju..

Postoji i momenat neizvesnosti oko konflikta sa Iranom koji takođe može da utiče na pad cena, bar kratkoročno.

Prošle godine u junu kada je izbio izraelsko-iranski konflikt došlo je do korekcije od ~7-8% da bi se relativno brzo vratilo na prethodne nivoe.

Tad sam prespavao taj upad iako je bio "sigurica". Sada sam postavio ordere jer mi pored onolike vojne aktivnosti deluje da je konflikt neizbežan.

Ratni profiteri! 😅
Po svemu što se do sada desilo, složile su se kockice da mart bude zelen.

Postoji i momenat neizvesnosti oko konflikta sa Iranom koji takođe može da utiče na pad cena, bar kratkoročno.

Prošle godine u junu kada je izbio izraelsko-iranski konflikt došlo je do korekcije od ~7-8% da bi se relativno brzo vratilo na prethodne nivoe.

Tad sam prespavao taj upad iako je bio "sigurica". Sada sam postavio ordere jer mi pored onolike vojne aktivnosti deluje da je konflikt neizbežan.
Evo samo par sati pošto si napisao ovo desio se napad na Iran, čak je Iran pokušao da destabilizuje i komšije u UAE, pa je granatirani Dubai i Abu Dabi, a kao posledica toga istog trenutka je pao BTC, ali za svega 3,7%, da bi se vrlo brzo oporavio i sada je na minusu od 2,7 %.

Nekako ja sam očekivao znato veći pad. Da li su se investitori pripremili ranije za ovo, pa i nije bio neki šok za tržište ili će pad uslediti tek ako se rat rasplamsa.

Da, mršav pad. Na fjučersima jeste likvidirano 100M, ali ko radi samo spot trade (✌️) ovo tehnički nije ni osetio. Definitivno su ljudi bili spremni, fear je danima sevao u max crveno.

Nazad
Vrh Dno