Više FED nije zanimljiv, više puta smo čekali, pa se ništa nije desilo.Znači po vama, nije bitno šta če se desiti 18.3. već koliko je ranijih godina trajao bull ili bear. Zanimljivo.
Niko to nije rekao ali se kolega uhvatio nebitnog podatka od cele poruke ali je tacno da FED nije previse uticao na cenu u ovom ciklusu. Kripto je cista manipulacija i logiku treba ostaviti ispred vrata.Znači po vama, nije bitno šta če se desiti 18.3. već koliko je ranijih godina trajao bull ili bear. Zanimljivo.
Bojim se da sada ima mnogo alt-skeptika. Ja imam vere jedino u ETH, a on k'o za baksuz pokazao se da stabilnije pada nego BTC koji je gledaju graf unazad došao na vrednosti iz 2024, a ETH ni blizu aprilskoj korekciji iz prošle godine.Gde ste ljudi daj recite nesto, buknite 🤣 ide prolece btc.D stoji ima li neke naznake prelivanja kesa u altove
Zašto ti se alarm pali na 59,99k? 40k je sigurica, a verovatno i nešto niže.
Pa nismo svi isti, kad god sam verovao u nešto što očekuje većina, to se nije desilo, recimo alt sezona.Zašto ti se alarm pali na 59,99k? 40k je sigurica, a verovatno i nešto niže. Mislim da ćemo da posetimo zonu 30k-35k u Q3. Posle krećemo lagano da se penjemo.
Nemoj da se ljutis ali ja jedini jak signal koji vidim ovde je da se slabo razumes u pare. Pre 10 godina kada je BTC bio 500 dolara onda je 78.52 miliona bila mozda wow cifra, danas je to sica, to BTC market ne osetiBlackRock je kupio IBIT ETF za 78.52 million $ - 24.2.
Ovo je takođe jedan jak signal.
Meni je jači signal što su predali ETH ETF staking 18.2. mislim da će ETH da bude privlačan zbog toga. Nadam se da će uraditi dobar marketing kad prođe...BlackRock je kupio IBIT ETF za 78.52 million $ - 24.2.
Iskreno i ja gledam te nivoe, planiram ako dodje do 80k da udjem u Short (ne BTC nego altove). Kakve su ti projekcije do kraja godine? Kada bi mogli da imamo bottom i na kojim nivoima?Neki ozboljniji lvl je 72-74k u najboljem slucaju 80k ( manje verovatno ) i ponovo na dole ka 50k.
MICROSTRATEGY IS THE MOST SHORTED STOCK IN THE WORLD ACCORDING TO GOLDMAN SACHS.
A REVERSAL IN BITCOIN COULD OBLITERATE SHORTS.
A MSTR SHORT SQUEEZE IS LOADING.
25.2. BlackRock kupuje još za 300 mil.BlackRock je kupio IBIT ETF za 78.52 million $ - 24.2.
Evo samo par sati pošto si napisao ovo desio se napad na Iran, čak je Iran pokušao da destabilizuje i komšije u UAE, pa je granatirani Dubai i Abu Dabi, a kao posledica toga istog trenutka je pao BTC, ali za svega 3,7%, da bi se vrlo brzo oporavio i sada je na minusu od 2,7 %.Postoji i momenat neizvesnosti oko konflikta sa Iranom koji takođe može da utiče na pad cena, bar kratkoročno.
Prošle godine u junu kada je izbio izraelsko-iranski konflikt došlo je do korekcije od ~7-8% da bi se relativno brzo vratilo na prethodne nivoe.
Tad sam prespavao taj upad iako je bio "sigurica". Sada sam postavio ordere jer mi pored onolike vojne aktivnosti deluje da je konflikt neizbežan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari